Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק לסטודנט עם מקום לנייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

התחלתי ללמוד ועלה הצורך לקחת איתי את הנייד כבר לקמפוס .

עכש עכשיו הייתי עם תיק של DEUTER, ואני מבסוט ממנו עד השמיים (איתי כבר כמעט 8 שנים ) אבל אין לי מקום מוגן למחשב נייד וקצת קשה להכניס לתוכו את הקלסר הגדול .

למישהו יש המלצה לתיק לנייד שיהיה קל אמין ונוח ? מקציב עד 300 ש"ח למשימה !

תודה

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני כמה שבועות החלפתי את הSWISSGEAR שהיה לי בCASE LOGIC חדש באופיס דיפו.

הSG היה לי מסורבל מידי וכבד מידי, התיק החדש קל בהרבה וגם יותר קומפקטי.

יש להם מבחר לא רע בכלל.

!AWDSOME

פורסם

אפשר למצוא תיקי סוויסגיר במחירים זולים משמעותית. לפחות לפני כמה שנים כשאני קניתי את שלי. אני זוכר אז שתיק jansport פשוט שהיה דק, מועט כיסים ולא איכותי עלה איזה 200-250 שקלים, בעוד הסוויסגיר שלי עלה 150 בלבד ונראה פי כמה יותר טוב. הוא מחזיק מעמד היטב מאז. חסרון אחד שלו שהוא קצת יותר כבד - אבל מצד שני הוא ישמור הרבה יותר טוב על המחשב במצב של נפילה.

בחו"ל, אגב, הם הרבה יותר יקרים. אולי כשאני קניתי זה היה סוג של מחיר החדרה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לפני כמה שבועות החלפתי את הSWISSGEAR שהיה לי בCASE LOGIC חדש באופיס דיפו.

הSG היה לי מסורבל מידי וכבד מידי, התיק החדש קל בהרבה וגם יותר קומפקטי.

יש להם מבחר לא רע בכלל.

הוצאת לי את המילים מהפה לגבי ה SG ... הם פשוט נראים כמו טרולי רק בלי גלגלים !

פורסם

בתור גבר מטרוסקסואלי שמחובר לצד השני שלו ( מדובר בנימה צינית, למי שלא קולט) אני נמשך לתיקים ונעליים. אני יודע שמדובר באובססיה ומנסה לשלוט בזה. אבל עדיין, איכשהו אני מוצא את עצמי במצב שישי לי תיק נפרד, מיוחד ויעודי לכל מטרה ומשימה.

מנקודת פתיחה זו אני יכול להמליץ לך רק על דבר אחד:

עזוב את הפירמה. תלך לחנות ותבחר אחד שיתאים לך מבחינת תצורת כיסים, כמות הרצ'רצים וכדומה. אתה יודע יותר טוב מכולם מה אתה צריך.

התיק שאני הולך איתו ביום יום עלה לי 180 שקל ונקנה בקניון איילון בצהרי שישי סתם תוך כדי שעמום. במהרה הוא העיף מהכתף שלי תיקים של קלווין קליין, יוז'י יממוטו וסמסוניט. אני הולך איתו בגאווה וטוב לי. יש לי גם מקום לנייד, גם למסמכים, וגם לכל מה שאני צריך איתי. אפילו DSLR ופלאש אני יכול לשים בו אם צריך וזה טוב לטיולים בחו"ל. עד עכשיו נסעתי לחו"ל עם תיק של קאטא יועדי לצלם, אבל הוא כבד ואין בו מקום לדברים. בקיצור, הוא עושה הכל חוץ מקפה. אני רק מרגיש מטומטם על ששפכתי אלפי שקלים עד כה על זבל.

יפה, איכותי, מסוגנן, אבל פחות נוח ומתאים לי.

כך בחשבון שכל תיק לקלסר יהיה גדול וכבד. את הנייד אפשר לשים בשרוול מרופד ולשים בכל תיק. אולי אתה צריך רק שרוול וזהו.

פורסם

שקלתי כבר רק שרוול אבל בתיק הנוכחי אם אני אשים אותו אז הוא יהיה חשוף לחבטות ולעיקקומים ישירות מהגב שלי .:roll:

תודה על ההמלצות , שמתי עיין על ה Giga Office של דויטר .

פורסם

התיקים של סוויסגיר ענקיים לרוב, לי כסטודנט לאורך זמן הבנתי שכל הגישה שלי לעניין היתה לא נכונה וזה ממש שינה לי את כל השימושיות של מחשב נייד.

התחלתי את התואר (עד בהנדסה בת"א) עם מחשב 15" ותיק של סוויסגיר ו2 קלסרים גדולים כל יום.

זה היה פשוט סבל נוראי.

כיום - אני עם מחשב 11" (מקבוק אייר) והמקסימום שסחבתי בשנים האחרונות היה 13" במעטפה של אינקייס ודפדפת עם דפים (כותב ומסדר בבית בין הקלסרים).

פשוט יש לי תיק גב של אלמנט עם גב מרופד והלפטופ בתוכו במעטפה.

ההבדל באיכות חיים - עצום.

בא נתחיל מאיזה גודל לפטופ אתה לוקח?

(ואני מקווה שבתור סטודנט אתה לא עם DESKTOP REPLACEMENT 15" וכמעט 3 קילו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי כרגע תיק גב של SWISSGEAR שמיועד ללפטופ עם מסך 15 אינץ'.

אני מצליח להכניס לתוכו מחשב עם מסך 13.3 אינץ' עם מעטפה ואני מבסוט, חוץ מהמשקל, אבל זה דבר שצריך לחיות איתו.

התיק מאוד איכותי עם ניצול מצויין של הכיסים ואני באמת מרוצה. התיק עולה פי 2 מתיק פשוט, אבל הוא תיק לכל החיים.

נ.ב

ליביו,

חשבתי ואפילו די ברצינות על ה-AIR 11.6, אבל שאלוהים ישמור, בקשוי 13.3 מספיק לי :9

פורסם

האייר 11.6 ממש רחב במקלדת.

זה מסך 16X9 , המחשב עצמו ברוחב 11.8 למקלדת.

כל מה שצימצמו זה את הצדדים ואת הFים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

המקלדת לא מהווה בעיה רצינית. כל עוד לא מדובר במחשב עם מסך 7 אינץ', המקלדות בדר"כ נחשבות "נורמאליות".

APPLE או לא APPLE, מסך 11.6 זה פשוט קטן מדי ולא יעזור בית דין :).

פורסם

כמו שאמרתי - המסך הוא 16X9 ולא 16X10 ככה שברוחב הוא גדול , פשוט הגובה מצומצם.

בכ"א - זה עניין של נוחות , אם ניסית ולא נוח לך - סבבה.

לי מאוד נוח.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
התיקים של סוויסגיר ענקיים לרוב, לי כסטודנט לאורך זמן הבנתי שכל הגישה שלי לעניין היתה לא נכונה וזה ממש שינה לי את כל השימושיות של מחשב נייד.

התחלתי את התואר (עד בהנדסה בת"א) עם מחשב 15" ותיק של סוויסגיר ו2 קלסרים גדולים כל יום.

זה היה פשוט סבל נוראי.

כיום - אני עם מחשב 11" (מקבוק אייר) והמקסימום שסחבתי בשנים האחרונות היה 13" במעטפה של אינקייס ודפדפת עם דפים (כותב ומסדר בבית בין הקלסרים).

פשוט יש לי תיק גב של אלמנט עם גב מרופד והלפטופ בתוכו במעטפה.

ההבדל באיכות חיים - עצום.

בא נתחיל מאיזה גודל לפטופ אתה לוקח?

(ואני מקווה שבתור סטודנט אתה לא עם DESKTOP REPLACEMENT 15" וכמעט 3 קילו)

ליביו

חזרתי ,

13.3 , חס ושלום 15+ , נשאיר את הכאבי גב לאח"כ ...

• תוכן חדש...