Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.4B ידני חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני צריך חוות דעת לגבי רנו קליואו בי 1.4 ידני שנת 2000 /2002

אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות.

א- אמינות

ב-החזקה(טיפולים)

ג-צריכת דלק

פורסם

בגדול הכל מפורט לך כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344647

חפש לך אחת שמורה ואולי לא תגמור כמוני

אם לא ציינתי שם בפוסט אני כבר לא זוכר טיימינג וקלאץ סופר דופר יקרים להחריד

וצריכת דלק סבירה של 1-12/14 תלוי באופי הנהיגה

הפלסטיקה נוטה להתפורר במיוחד של המזגן והעלות של זה מאוד גבוהה

בגדול רכב מהנה רק חשוב לחפש אחת שמורה עם קמ נמוך כדי לא להגיע למצב שלי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא בדיוק, מדובר ברכב טוב רק שאני נפלתי על אקזמפל שחוט.

זה יכול לקרות לכל אחד, ועכשיו בתור אחד שגם מחפש רכב אתה צריך להתפשר על משהו כי רכב מושלם ? לא קיים כזה.

בסך הכל זה רכב באמת טוב רק שוב צריך לחפש טובטוב אחד שמור כי הוא מאוד רגיש להזנחה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

Yony_S, אני קראתי את הסיכום שלך בעיון רב. אני רוצה לציין שחוץ ממערכת ABS ומסרק הגה, כל שאר הדברים שציינת אינם תקלות אלא תוצאה של בלאי סביר.

בקשר לתאונות שהרכב עבר, לא לקחת לבדיקה וכפי שאפר ליראות מסיכום שלך, לא ניראה שתוצאות של אחזקה קשורות לכך.

כאשר קונים רכב משומש תמיד צריך להשאיר לפחות 5K ליישור קו. בינתיים על הגולף שלי השקעתי מעל 4K וזה כלל החלפת נוזלים ופירוק ג'אנק חשמלי שהשאירו מתקינים מקומיים (קודנית וכד'). לא החלפתי עדיין שום חלק מכני ולא נעשה עדיין שום תיקון לאף מכלול (מקווה שגם לא יצטרך), פשוט נוזלים, פילטרים, מצבר וכד' עולים כסף.

הרכב שקנית היה אליו 193K ק"מ. לצפות מרכב כזה שכל המכלולים שלו יהיו כמו לרכב חדש ולא יהיו תקלות זה פשוט לא הגיוני.

כל רכב שתקנה, עלויות אחזקה, תיקונים, ירידת ערך ואחזקה שוטפת (ביטוחים, דלק וכד') תפסיד כסף, אלא אם כן אתה מונית ורכב משמש אותך לפרנסתך.

לפי התיאור שלך, הרכב שלך היה עם בלאי סביר בהחלט יחסית לקילומטרז' שעבר, בטח ובטח לא שחוט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...