Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב אני זקוק בבקש לעזרה, יש לי מכשיר קבוע ברכב מסוג KENWOOD DDX5022Y

למכשיר יש כמובן אוצפיה לחיבור אנטנת GPS נאמר לי כי אני יכול להתקין תוכנת IGO עם סיומת IPA (שיש לי אותה) ואז מספיק שארכוש אנטנת GPS ב150 ש"ח ואני לא אצטרך לרכוש תוכנת ניווט ב1800 ש"ח.

האם זה נכון, אשמח לקבל הדרכה.

תודה

פורסם

איזה חיבור לאנטנה יש לך במערכת MMCX MCX ?

תראה בתמונה

בכל מקרה לא תצטרך לשלם 1800 ש"ח מי משלם היום סכום כזה...

mmcx.jpg

פורסם

המכשיר אמור להיות מחובר לקופסה שהיא בעצם מכשיר הניווט והתוכנה נכנסת אליה .

תבדוק שיש לך את הקופסא .מחוברת למכשיר ע"י RGB .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התשובות, אינני יודע איזה חיבור של אנטנה יש למערכת כי בשביל זה צריך לפתוח את זה, מה שאני כן יודע בוודאות שלמכשיר יש אופציה של GPS כי בתוך התפרטים של המכשיר יש את כל ההגדרות של הניווט.

לסיכום אנימוכן לרכוש אנטנה כמובן באם אוכל להתקין עלייה תוכנה שיש לי כבר (ללא רישיון), אם זה אפשרי אנא פנו אליי

פורסם

בוקר טוב

קודם כל זה שיש לך תוכנה בלי רישיון זה כבר לא טוב, אבל מה העיניין שלך בלצעוק את זה בראש חוצות

אני מציע לך לשמור את זה לעצמך זה לא צריך לעניין אף אחד

לגבי הפעלת ה GPS יש לך בלבול מסויים

במכשיר 5022 יש אופציית חיבור ל GPS והיא מתבצעת דרך קופסאת ניווט שאליה מכניסים את כרטיס התוכנה

בנוסף יש להרכיב אנטנת GPS שאותה (עד כמה שאני יודע) מקבלים בתוך האריזה של קופסאת הניווט

כך שכמו שאתה מבין אנטנה לבד לא תעזור לך ואין ממש SLOT באנטנה להכניס כרטים תוכנה

מעבר לכך (אני מבקש לציין שאני מדבר או כותב מתוך ידיעה לא בטוחה במאת האחוזים אשמח אם יתקנו או יאשרו זאת) עד כמה שאני יודע החברות הגדולות כמו ניופאן ואפריל ופיוניר מוכרים קופסאות ניווט למכשירים שלהם כולל תוכנה

הם לא מוכרים ללא תוכנה

זה סוג של מדיניות ותפיסתינו (שלנו הצרכנים) חזק בביצים

סופ"ש מהנה בטוח וזהיר בכבישים

דרור

פורסם

לא יודע כמה זה יעלה לך אבל:

IPA זה סיומת של אפליקציות לאייפון/אייפד או כל מכשיר המריץ את מערכת ההפעלה IOS.

ממה שאני יודע(יש מצב שאני טועה ובגדול) אין מכשירים(רדיו דיסיקים) המריצים את המערכת ההפעלה הזו.

בדר"כ הם מריצים את המערכת ההפעלה של המחשבי כף יד.

רז

• תוכן חדש...