Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרור - תסביר לי בבקשה - ההדיוטית - מדוע לדעתך מגבר חדש ברמה נמוכה יחסית, עדיף על מגבר יש שניה ברמה גבוה? שניהם באותו מחיר. האין זה סביר להניח שהמגבר ברמה הגבוה מיד שניה וזה מהרמה הנמוכה יד ראשונה - יסיימו את חייהם באותו זמן (בהנחה שהיד השנייה לא עבר התעללות) ? אם ככה, הלא עדיף במגבלות תקציביות לרכוש את המצויין מיד שנייה?

ברור שעדיף יד שנייה ,אין פה בכלל אפשרות אחרת ,כולם כתבו שזה מגבר מעולה ,

אפילו דרור רשם לך במפורש , המגבר אלפיין הזה יותר טוב ממגבר חדש שהוא מוכר :)

היי בוקר טוב

אני גם חושב ורשמתי את זה שאין שום מקום להשוואה בין האלפין לבין הסאןדאון

ואני מוכן להצהיר גם שאין מקום לאותה השוואה גם אם המדובר היה במגברי סוליד אודיו

דרור

,
  • תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרור -

תסביר לי בבקשה - ההדיוטית - מדוע לדעתך מגבר חדש ברמה נמוכה יחסית, עדיף על מגבר יש שניה ברמה גבוה? שניהם באותו מחיר. האין זה סביר להניח שהמגבר ברמה הגבוה מיד שניה וזה מהרמה הנמוכה יד ראשונה - יסיימו את חייהם באותו זמן (בהנחה שהיד השנייה לא עבר התעללות) ?

אם ככה, הלא עדיף במגבלות תקציביות לרכוש את המצויין מיד שנייה?

אני מבינה שהמגבר שאני הולכת לראות מחר - בהנחה שהוא לא בן 8, מזוייף וכן הלאה - הנו מגבר מעולה - מדוע אינך ממליץ עליו? האם אתה משיב לחברים כמוני ללא משוא פנים, או שאתה מקדם מכירות אגרסיבי?

אין סיבה.

פגעת בול.

אני חיכיתי המון זמן לשורה זאת...8)

+100

זאת הסיבה דרור שאתה אפילו לא מתקרב להיות ידידי:crazyeyes.

אני בא מתוך אהבת התחום ולא מתוך רצון "להניח אוכל לילדי על השולחן" על ידי קידום מכירות אגרסיבי שלא פעם חוטא לאמת.

אלי

פורסם

בוקר טוב

דוקטור אלי לך אני בוחר לא לענות אנא סלח לי, אבל המניפולציות הילדותיות כבר לא עושות לי את זה .

מיכל 2009 אני לא מבין היכן לא הייתי ברור : הרי רשמתי במפורש שאני ממליץ לך לרכוש את האלפין אפילו אם השאלה הייתה בין האלפין לבין הסוליד אודיו עדיין הייתי ממליץ על האלפין

וגם אם כבר פתחנו את הנושא אני אסביר שוב את מה שהסברתי קודם אבל אשים דגשים על מה שכנראה התפספס ואנסה להבהיר את כוונתי שמשום מה לא הובנה כראוי (או כך לפחות נדמה לי)

אני אמרתי ואני אומר שוב שעדיף לקנות חדש ולא משומש וזאת כעיקרון, כמובן שאם הבחירה היא בין מגבר קלאסיקה כמו האלפין

לבין מגבר מיין סטרים אחר (כולל סוליד אודיו) אני ממליץ על האלפין (ורשמתי זאת מפורשות בתגובות הקודמות שלי)

אבל אם הבחירה היא בין מגבר משומש מיין סטרימי לבין מגבר מיין סטרימי חדש אחר תשובתי היא אחת והיא חדה וחד משמעית אני ממליץ על חדש בניילון ללא היסוס

וזאת בעיקר משום שרוב ההבדל בין המגבר החדש לבין המשומש הוא בתוספת מספר וואטים שבאמת בסטאפ שאת מתכננת אין להם משמעות ואין בהם צורך

לאחר שהסברתי זאת אשמח אם תסבירי לי איך למה ומדוע את מכנה את המגבר שאני המלצתי עליו ככנחות (אני משתמש בהגדרה שלך) מול המגבר המשומש ?

יש לי ניסיון עתיר מול אנשים שקנו משומש ופשוט אכלו אותה בהמשך הדרך

רב תודות ל EYAL Y שהעלית ציטוט שלי מאחד הפוסטים הקודמים בשרשור (אני עדיין לא יודע איך לעשות זאת טכנית)

דרור

פורסם

דרור, אם עקבת באדיקות אחרי רצונותיה של מיכל, אני מניח שגם גילית שהיא רוצה לשדרג את הקומפוננט שלה למשהו בסגנון מורל הייבריד.

כפי שציינתי בשרשור קודם - לקחת מה שמתאים "בול" כרגע ומעניק לה את הסיפוק של הניילונים, אבל טפשי כלכלית כשמסתכלים לטווח ארוך על תחום כזה. אני חלילה לא אומר שאם התקציב הוא למגבר של נאמר 1000 ש"ח אז צריך לקחת מגבר טרו או סינפוני, אבל אם יש אפשרות באותו מחיר לקבל מגבר שיעשה עבודה טובה יותר גם כרגע (וכן גם על הסטאפ הנוכחי , הוא יעשה עבודה טובה יותר), וגם הכנה לסטים גבוהים יותר, אז איפה כאן ההתלבטות?

ועם כל הכבוד ל "שקט" הנפשי , גיל מגבר מהווה מדד מאוד מוטל בספק לגבי הסבירות שיתקלקל ולפעמים בגלל שטויות מגברים חדשים לחלוטין נהרסים , ולעתים מחזיקים מעמד פחות מהישנים. ואז האחריות לא תופסת , אם מדובר בהתעללות או ב "משחק" מיותר עם המגבר.

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

דרור

מהתגבוה שלך ניתן להבין שתוספת וואטים = שיפור באיכות

לעומת הת'רדים האחרונים שנפתחים כאן לאחרונה זה נראה שאתה שוב מכניס את עצמך למלכודת בתגובה שלך ואתה גם סותר את עצמך לעומת מה שאמרת על מגברים 50*4

אני אעדיף את האלפיין הזה על הרבה מאוד מגברים חזקים ממנו בהרבה - אבל זה בתנאי ואין לי צורך להספק גדול בכדי לקבל מהרמקולים את התוצאה שהם אמורים לתת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי בוקר טוב

איפה הבנת או נתתי לך להבין שתוספת וואטים =שיפור באיכות ?

ואני לא מכניס את עצמי לשום מלכודת אני יודע ומודע לכל מה שאני כותב

אם כבר אתה מדבר על מלכודת אז בבקשה אני מוכן לתרום מגבר F4 לטובת ניסויים מול כל חברי הפורום בסטאפ מקביל למה שמדובר פה לצורך בדיקת עבודת המגבר ת"כלס ברכב

שים לב שזו כפפה שניה שאני זורק (מכיר\זוכר את האירוע שהיה בויכוח על עבודת הקבל ?) ואין שום אמיץ שמרים אותה

אז באמת בוא תפרט (אבל לא במניפולציות של בחירת חלקים ממשפט כמו הדוקטור) איפה אני לא מובן בשרשור הזה ואיפה סטרתי את עצמי , אבל תעשה זאת בליווי ציטוטים שלי

אני אקבל זאת בהבנה ובחברות ואשמח להגיב ברגוע ובשלווה

דרור

פורסם

דרור

אין שום צורך - הרמת את הכפפה וזה דבר טוב ונהדר

אם אתה מוכן לתרום מגבר סוליד אודיו להשוואה מול מגבר אחר כל מה שצריך עכשיו זה מישהו שמוכן לנסות אותו אל מול המגבר שלו\שלה לצורך השוואה.

ואם אתה לא מוכן שאני אצטט אותך כי אתה פשוט לא מוכן לראות דברים שאמרת עוד אתמול לעומת דברים שאתה אומר עכשיו - אז בסדר, אין צורך... לא נכנס לשם.

אני חושב שפותחת הת'רד קיבלה מספיק מידע בשביל לענות לעצמה על השאלות שלה.

אני רק אומר לך דבר אחד -

היתה לי בחירה

סוזוקי אלטו חדשה מהניילונים

או

טויוטה אוונסיס 2006 או יונדאי סונטה 2007 (2.5 ליטר, מושבי עור, סאן רוף, קילומטרז' נמוך)

אין שום מצב - שהייתי בוחר באלטו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי ממש לא אותה השוואה

מה אתה אומר לי ש F4 זה אלטו ו 100.4 זה אוונסיס ?

ההשוואה הנכונה יותר היא טלוויזיה "42 חדשה או טלוויזיה "45 ישנה, ויותר מכך אגזים ואומר שבבית יש מקום עד ל "42

זו השוואה יותר נכונה כשאנחנו מתייחסים למה שפותחת השרשור ביקשה

אני מסכים עם ההשוואה שלך במידה והיה מדובר באלפין

וכתבתי את זה כבר המון פעמים

בכל אופן בגדול אני מעריך את חוסר נכונותך להיכנס לויכוח בוקר

אני רואה זאת כאות לידידות

אני גם פורש כרגע מהויכוח כי אני כבר חוזר על אותה נקודה שוב ושוב

ובאמת זה כבר איבד את העוקץ

יום טוב

ואיחולי הצלחה למיכל 2009 בבחירתה העתידית

דרור

פורסם

הה הה :-P

נפלת בפח - לא דיברתי בכלל על לעשות השוואה בין הF4 לסאן דאון

דיברתי על V12 לעומת כל מגבר מיין סטרים אחר :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אני רוצה לשתף אתכם במה שהחלטתי לרכוש בסוף -

אמש, 05.11.2010 נפגשתי עם המוכר שהציע לי מגבר של אלפין. המגבר נראה לעיניי הלא מקצועיות - כמקורי ובמצב טוב. סיכמנו שניסע יחד למתקין, אתקין אותו ואם הכל יתברר כתקין, אשלם לו. המוכר הציע לי גם סאב בופר 10 אינץ של אלפין, אך דחיתי את הצעתו, בטענה שזה סתם יתפוס לי מקום בבגאז', יעשה בום בום ומיותר.

המתקין חלק באופן נחרץ על החלטתי לוותר על הסאב והציע לחבר לי אותו למגבר, כך שאוכל לקבל החלטה על סמך התוצאה בשטח. הסכמתי לנסות. המתקין חיבר את הסאב והמגבר והחל לכיוון את הצלילים. באחד הנסיונות שמעו פתאום רע. אמרתי לו: "עכשיו זה זוועה. מה עשית?" הוא השיב: "ניתקתי את הסאב". :roll:

אז בצער, מהול בשמחה נפרדתי מעוד 1100 ש"ח ורכשתי סאב איכותי של אלפין.

עכשיו יש לי קומפוננט של מורל טמפו, סאב ומגבר של אלפיין ושומעים אצלי את הדיסק של דיאנה גולבי , כאילו אנחנו בתוך בריכת הסולטן.

עם זאת, כמשוגעת מתחילה, הסאונד עדיין לא אלוהי כמו שאני מחפשת. המתקין טען שהסיבה לכך נובעת מזה שהרדיו דיסק שלי מקורי של האוטו (פיזו') וצריך להחליף אותו.

כמעט והתפתיתי לשפוך עוד 2000 ש"ח שאין לי, אך עצרתי בעדי.

אז לכל אלה שהמליצו לי והשיבו והגיבו -

תודה רבה ואשמח להשוויץ בהתכנסות הבאה :twisted:

מיכל

פורסם

הכי חשוב שאת מרוצה, זה דבר ראשון.

מעבר לכך, להוציא 2000 ש"ח על HU חדש לדעתי יהיה מיותר, לאור הצרכים שלך.

גם אחד בפחות מאלפייה יענה על צרכייך מצוין.

שיפור אחר שייתן תמורה גבוה מאד לכסף יהיה בידוד אקוסטי של הדלתות הקידמיות.

את לא תאמיני כמה באס פתאום יבוא מקדימה.

נ.ב.

אמש היה 4/11, היום זה החמישי.

מתחדשת*

פורסם

וואו - גברת שנדבקה בחיידק האודיו - זה נדיר בארצנו הקטנטונת

ברוכה הבאה מיכל ותתחדשי על בחירה נהדרת של מגבר.

אפרופו - אחרי מפגש עם כמה מערכות טובות, סגנון החיים שלך הולך להשתנות - תכיני את הממחטות ואת הארנק כי מהיום איפור בגדים ונעליים זו נחלת העבר! :wink:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...