Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרור

יש לזה חשיבות כאשר מגבר שמוצהר על 75 וואט נותן לך בפועל קרוב ל100 בזמן שהסט שלך עובד גבולי על 75 וואט - זה כל הסיפור.

מעבר לכך מאז ועד עולם אני חובב לטיניות, סיניות, וכל מה שבא ליד :-D הסמלונים הולכים להתחלף בקצב מטורף בזמן הקרוב 8)

עכשיו שאתה מסכים עם ELI_I אני חושב שאתה צריך לקבוע אצלו תור לבדיקת שיניים הקרובה :-P

אלי - רחמנות... רחמנות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאנוס מה שלומך ?

אני מצטער אבל אני לא מכיר הפרשים של כמעט 35 אחוז (בפועל !!!) בין ייצור יכולת עבודה בין 12.8 ל 14.4

אבל אני מוכן ללמוד אם זה אמיתי

בכל אופן לדעתי זה שיצרן נותן נתונים ב 12.8 או משהוא בסביבה זה סתם גימיק מכירה

העובדה היא מולינו והיא מתבטאת מעצם קיום הדיון הזה

ומעבר לכך הנתונים הנורמליים והממוצעים של רכב נורמלי בעבודה זה משהוא באזור 14.4 אז מה הרעיון הגאוני בלא לבצע מדידה תחת הנתון של 14.4

לגבי הערתך בנושא הספק מגבר והתאמתו לסט אני במקרה הזה לחלוטין לא מסכים איתך

מי שהולך ומתאים רמקולים למגברים ולסאבים ולמכשירים אך ורק על סמך מספרים חזקה עליו שיקבל בסוף תוצאה שמורכבת ממספרים ולא מרמת סאונד איכותית

מה יהיה כל כך גרוע בהרכבת סט של 75 וואט עם מגבר של 100 וואט

אגדיל ואומר שאני חושב שזה יהיה אפילו עדיף וטוב יותר

חוץ מזה שבמהלך שנות הוותק שלי התקנתי המון המון מגברי 4*50 RMS והרכבתי אותם על סטים שרשום עליהם 50-60-70-100ואפילו 125 RMS כשבגישור המגבר עבד על סאבים מוצהרים בין 100 ל 500 RMS והמגבר עבד נפלא וכמעט מעולם לא הגעתי לפול גיין בכיוונים

איך תסביר את זה ?

דרור

פורסם

דרור

אני לא רוצה להכנס לזה עכשיו, לא כאן, לא מולך

בקשר להבדלים במתחים נראה שאני טועה.

לגבי שאר הדברים - אני לא מתכוון לפתח את הנושא כי זה יהיה וויכוח שיהפוך לעוד משהו - לא נעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני רק אוסיף לך כאן שאלה קטנה...

אם אתה מגביר בגישור על מגבר של 100*2 סאב וופר של 500RMS

ואתה מקבל תוצאה נהדרת מהסאב בקצת יותר מהחצי גיין

איך אתה יודע אם זה שהמגבר חלש מידי ובגיין יותר גבוהה הסאב יעוות בגלל אחוז עיוות שמיע

לבין זה שהסאב חלש מידי בזמן שלמגבר יש עוד עתודות של כוח?

אני מקווה שאתה מבין את ההבדל בין השניים :-D

אה כן - ומה הקשר כאן לתחום התדרים שאתה בוחר להשתמש בו, נפח התיבה, סוג התיבה, כן באס בוסט, לא באס בוסט, למה באס בוסט ומה ההבדל בין סאבוופר שסופג 100WRMS עם XMAX של 1.5 ס"מ לעומת סאב וופר 100WRMS עם XMAX 2.4 ס"מ...

כמו שאמרתי - אני לא רוצה לפתח את זה.

לא כאן - לא מולך

Pioneer TS-X150

פורסם

אני חושב שלא הבנתי את השאלה כהלכתה

אשתדל לענות לפי הבנתי בשלב הזה אם אני אענה לא לעיניין אז תנסח את שאלתך שוב

כמו שהבנתי השאלה היא איך אני יודע שהמגבר חזק על הסאב או ההיפך

וזאת כשאני מרים גיין לכיוון מקסימלי אני מקבל עיוות בסאונד ?

אז ישנה אפשרות שהמגבר חזק מדי, אם כי בנתונים של המגבר מול הנתונים של הסאב שאתה נתת אני יותר נוטה לכיוון של בדיקת תיבת התהודה של הסאב

אבל כל תשובה שאני אתן פה תכניס אותי למלכוד כי (כמו שאתה בטח יודע) כל מקרה לגופו ואין כאן חוקיות מתמטית

לכן בלי לבדוק פיזית תוך ניסיונות של מספר פתרונות אין לי תשובה סופית לשאלתך

דרור

פורסם

בוא נעצור בכל מקרה לגופו - זה מספיק טוב...

זה שרוב הרמקולים בשוק ירוצו טוב אפילו טוב מאוד על מגבר 50*4 זה גם לא חדש

אבל אתה צריך לזכור על איזה קהל יעד מדובר כאן ומה המשמעות של טוב מאוד כלפי חלק מהחברים כאן...

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אתה צודק בנושא קהל היעד פה (בפורום) כשאתה מתייחס לח"ברה היותר רציניים ויותר מהוקצעים ומנוסים

אני מאמין שאתה יודע ומכיר את ההמלצות שלי ואת היכולות שלי מבחינת ציוד במחסן לטובת הח"ברה היותר מקצוענים

אבל השרשור הזה נפתח כשאלה ספציפית עם נתוני סטאפ ספציפיים לכן אני חייב לעצמי להמשיך ולעמוד על המלצתי.

ולהזכירך שישנם המון חברים מכובדים כשלעצמם שחוזרים על עצמם באופן שוטף בהמלצתם על מגוון המגברים המרובעים של JBL וכמו כן על אותם קומפוננטים מסדרות התחלתיות של חברות שונות ואו אותה המלצה שחוזרת על עצמה בלי קשר לכלום לגבי הקיקר המפורסם ה "12

פה אני נכנס בתמונה עם ה 4*50 שבהחלט מתמודד ומפיק הרבה יותר צליל וגוון וכח מאותם מרובעים שהזכרתי מעל שמגיעים בחוצפתם אפילו להצהרות של 4*100 (אני מדבר על היצרן לא על הממליץ)

בכל אופן אני אקח רגע אתנחתא לאחל לך המון הצלחה עם האוונסיס

כמובן שאני משתתף בצערך שבחרת רכיבים לא אופטימליים :lol::-P:-P אני אשמח לעזור ברכב הבא

לגבי בחירת המתקין אז פה כן בחרת באחד הטובים ביותר

בהצלחה

דרור

פורסם

אנחנו בשרשיר הלא נכון ואני אתעלם :-D

אני אוהב לאכול שריפמס עם אורז מטוגן - אם אתה אוהב לאכול סטייק אני אכבד את זה.

קצת כבוד לחסילונים בבקשה.

Pioneer TS-X150

פורסם

הרבה חול ואין מה לאכול

האלפיין מגבר בן 4 שנים. הייצור שלו הופסק באיזור סוף 2006.

אני לא אכנס לדיוני מים שלכם, מי שרוצה מידע שיפנה בבקשה בהודעה פרטית.

קשה להתמודד עם רמת ה"התלהבות" בשרשור

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דרור -

תסביר לי בבקשה - ההדיוטית - מדוע לדעתך מגבר חדש ברמה נמוכה יחסית, עדיף על מגבר יש שניה ברמה גבוה? שניהם באותו מחיר. האין זה סביר להניח שהמגבר ברמה הגבוה מיד שניה וזה מהרמה הנמוכה יד ראשונה - יסיימו את חייהם באותו זמן (בהנחה שהיד השנייה לא עבר התעללות) ?

אם ככה, הלא עדיף במגבלות תקציביות לרכוש את המצויין מיד שנייה?

אני מבינה שהמגבר שאני הולכת לראות מחר - בהנחה שהוא לא בן 8, מזוייף וכן הלאה - הנו מגבר מעולה - מדוע אינך ממליץ עליו? האם אתה משיב לחברים כמוני ללא משוא פנים, או שאתה מקדם מכירות אגרסיבי?

פורסם

אין סיבה.

פגעת בול.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא רק שמדובר במגבר מעולה - מדובר בפריט אספנים אם זה אכן V12 MRV אמיתי

אבל מה שאני חושב זה שמגבר שתוכנן כמה שנים אחורה ובנוי מרכיבים של כמה שנים אחורה והוגדר כמה שנים אחורה כמגבר אגדי עלול למצוא את עצמו כמה שנים קדימה כמגבר מן השורה ביחד עם מגברי מיין סטרים מובילים.

אם כי יצא לV12 מעמד של אגדה ולו בכדי ולכן - אגדה תמיד נהנים לשמוע.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...