Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צולמתי במעבר באור אדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

היום נסעתי עם כמה חבריםם איפה גדרה והיה רמזור ממש גבוה וגם אני לא הייתי הכי מרוכז היה קשה לראות אותו והוא לא היה הכי ברור . קיצר שהגעתי לחצי קלטתי אותו ולא יכלתי כבר לעצור המהירות לא הייתה הכי מהירה 50 קמ''ש +-

איך עברתי קיבלתי בום 2 פלשים וזה בדוק שקיבלתי למה חבר שלי גם ישר קלט .

אני נהג חדש והאוטו כתוב על אבא שלי.

השאלה שלי מה יעשו לי זה לא שהיו לי עבירות תנועה אחרים אבל אני יודע שמחמירים בזמן האחרון תודה על העזרה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהיגה כשברמזור אור אדום בצומת - סעיף 6528 - 1,000 ש"ח קנס + 10 נק'.

נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לאור אדום שהיה ברמזור בכיוון נסיעתך, בכך שלא עצרת את רכבך לפני קו העצירה/לפני מעבר חציה/סמוך לרמזור הקרוב ונכנסת לצומת בניגוד לאור האדום, בניגוד לתקנה 22(א) לתקנות התעבורה.

נהג חדש - אור אדום הנה עברה שבתוספת השלישית. רשות הרשיוי לא תחדש את ר.נ. שלך אלא אם תעמוד במבחן תאוריה, כמו-כן תדרש לשנתיים נוספות של "נהג חדש"(סה"כ 4 שנים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו אחת העברות היחידות שמבחינתי כמה שיותר החמרה יותר טוב. אפשר לטעון עד מחר ש"לא שמתי לב" אבל החוסר תשומת לב הזה יכול להסתיים בקלות בתאונה. בצורה הזו, שמחמירה במיוחד עם נהגים חדשים, אפשר לחנך אותם לשים לב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לאביך לא איכפת והוא נקי מנקודות /עבר תעבורתי.

שישאיר את העבירה עליו

ובתמורה ירביץ לך במקל כמה מלקות הגונות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ישה,

אתה לא חושב, שאחריות ההורים לפחות באופן רשמי מסתיימת בגיל 18?

מה הלקח שאביו ילמד מהמיקרה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי!

לא אהיה סלחן כמו האחרים, למה?

כי לרוב (לא כולכם, ואולי אפילו אתה לא) אתם הנהגים הצעירים, משוכנעים שהכביש שייך לכם.

היום לא שמת לב ברכבך הפרטי, והיה כולה רמזור.

מחר מחרתיים תעשה רשיון נהיגה על מכבש, ותיכנס מאחור במשפחה בטרנספורטר, ותעצור רק אחרי שתשטח את כל המשפחה.

זו עלולה להיות המשפחה שלי שם, ואני לא רוצה אנשים כמוך הכביש.

קבל כל עונש שינתן לך, עמוד בו כמו גבר (לקחת את הרכב של אבא יכולת לא?), ונקווה כולנו ביחד, שזה ורק זה יהיה הדבר הכי חמור (ויחיד, בתקווה שתפנים את העונש והקנס), שיקרה לך בכביש.

כל דבר בחיים הא שיעור חביבי, רק כך לומדים.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נהג חדש והאוטו כתוב על אבא שלי.

השאלה שלי מה יעשו לי זה לא שהיו לי עבירות תנועה אחרים אבל אני יודע שמחמירים בזמן האחרון תודה על העזרה .

הדוח יגיע על שם בעל הרכב (אביך) קנס ונקודות עליו.

במידה ואביך לא מעוניין לשאת את האשמה עליו, תצתרך לכתוב הצהרה ולהעביר אותה לגורמים המתאימים על מנת שיעבירו את הדוח על שימך.

מה יעשו לך?

kompy ענה על השאלה הזו בצורה ברורה ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה של כניסה לצומת לא פנוי, נהיגה בחוסר זהירות והתנהגות בדרך הגורמת נזק לרכוש וחבלה לאדם בכך שביום XX.XX.09 נכנס לצומת כשבכיוון נסיעתו אור אדום וגרם לתאונה שכתוצאה ממנה נחבל נהג הרכב האחר והרכבים ניזוקו.

מה אתם אומרים הוא קיבל ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חודש שלילה 1500 ש"ח קנס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנאשם נוהג משנת 1997 ולחובתו 8 הרשעות קודמות, לרבות תאונת דרכים.

לנוכח מהות העבירות על פי כתב האישום המתוקן, עברו התעבורתי של הנאשם וההסדר אליו הגיעו הצדדים, הנני גוזר על הנאשם כדלקמן:

- אני דן את הנאשם לתשלום קנס בסך 1500 ש"ח או 15 ימי מאסר.

הקנס ישולם ב- 5 תשלומים שווים ורצופים החל מתאריך 00.00.00 ובכל 07 בחודש שאחריו. אם תשלום אחד לא ייפרע במועדו, יעמוד כל הקנס לפרעון מיידי.

ב"כ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבל שוברי תשלום.

- אני פוסל את הנאשם מקבל או מהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שהנאשם לא יעבור אותה/ן עבירה/ות שעליה/ן הורשע או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או בתוספת השנייה לפקודת התעבורה [נוסח חדש], תשכ"א - 1961 ויורשע בגינה.

69-09-09

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...