Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיד והI30 הן פרקטיקלי אותו רכב

ככה שהשאלה שלך פשוטה :

האם לשלם על אותו הרכב מחיר של X שקלים

או X+ 16 אלף שקל?

תעשה את השיקולים שלך.

אה כן, ולרכב הזול יותר יש 7 [שבע!!] שנות אחריות.

תראה לי מישהו שבעוד חמש שנים ירצה לקנות רכב, ויגלה שבין שני דגמים ביניהם הוא מתלבט - לאחד יש עוד שנתיים אחריות (בשביל פרופורציה, צ'מפיון, על הפולק' והאאודי שלהם נותנת שנתיים....)

אני לא חושב שיש פה יותר מידי התלבטות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יונדאי של היום זה המזדה של אתמול והסובארו של שנות ה-90.

תיקון: סובארו זה של שנות ה-80'. בשנות ה-90' זאת היתה מיצובישי.

הסיד הזאת לא יפה? :wink:

(...)

או הפורטה קופה?

(...)

לא ו... לא.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ולרכב הזול יותר יש 7 [שבע!!] שנות אחריות.

רק כדי להעמיד דברים על דיוקם: לא מדובר על 7 שנות אחריות מלאה, אלא על 3 שנים אחריות מלאה, ועוד 4 שנים אחריות למנוע וציריות. אז נכון שזה יותר טוב מבלי אחריות בכלל, אבל עדיין :-)

דיווחים לגבי ההחלטה בשבוע הבא.

תודה לכולם.

פורסם

אני מחזיק במפעל 4 יח' I 30 CW וקיה סיד סטיישן אחד , מה שהכריע בסופו של יום זה שה CW יותר מרווחת .

אגב אני אישית מחכה שתגיע לארץ האוקטביה סטיישן החדשה 1200 טורבו - מפלצת ! (וגם קבוצה 3 מס ירוק )

* גילוי נאות : אני נוהג ב CW בת 7 חודשים עם 28500 ק"מ על גלגליה ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ה-i30 CW לא רק נראית לך יותר מרווחת אלא בסיס הגלגלים ארוך בכמה סנטימטרים טובים מזה של הסיד סטיישן.

(בסיס הגלגלים של ה-i30 CW הוא 2700 מ"מ לעומת 2650 מ"מ של הסיד סטיישן.

ההספק של הקיה גבוה במעט מזה של היונדאי 122 כ"ס לעומת 126 כ"ס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ה-i30 CW לא רק נראית לך יותר מרווחת אלא בסיס הגלגלים ארוך בכמה סנטימטרים טובים מזה של הסיד סטיישן.

(בסיס הגלגלים של ה-i30 CW הוא 2700 מ"מ לעומת 2650 מ"מ של הסיד סטיישן.

ההספק של הקיה גבוה במעט מזה של היונדאי 122 כ"ס לעומת 126 כ"ס

גם ביונדאי ההספר הוא 126 כ"ס

פורסם

לא הייתי חושש במיוחד מהסחירות העתידית של הקיה מול ה- i30.

i30 נפוצה מאוד בציי רכב וזה אומר שבעוד 3 שנים כשתבואו למכור את הרכב יהיו לכם מתחרים רציניים ביותר בדמות i30 ישירות מליסינג עם אחריות ומחיר נמוך יותר ב- 15%...ויהיו הרבה כאלו. אמנם אתם הולכים על הדגם המפואר שלא נפוץ בציי רכב אבל בכל זאת תהיה לכם תחרות רצינית.

הקיה פחות נפוצה בציי רכב וכאשר הפער ברכישה כחדשה כה גדול הרי שיש מרווח בטחון משמעותי לעתיד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המשך הסאגה:

בין היונדאי לקיה, אמא שלי החליטה על הקיה: למרות שבמחיר זהה היא (וגם אני, אגב) היתה הולכת על היונדאי, היא מבינה שבפער מחיר כזה השאלה לא רלוונטית.

ואז פז'ו יצאו במבצע שלהם - וה 308 חזרה לתמונה :roll:

פז'ו 308 תהיה סביב ה 113 על הכביש - קיה סיד סביב ה 107.

עשינו נסיעת מבחן, כבר די מזמן, ב 308 (1600, רמת גימור קומפורט פלוס) והיא עשתה לי רושם של קצת "עצלנית" - אם כי יכול להיות שזכרוני בוגד בי - ולאמא שלי (וזה מה שחשוב) היא היתה סבירה בהחלט. היא מאוד אוהבת בפז'ו את תחושת ה"לוקסוס" כמו שהיא מגדירה את זה (למרות שעובדתית הפז'ו מאובזרת פחות), ומצד שני הקונסולה המרכזית עושה לה רושם קצת "מיושן", והיא מודאגת (שוב) מערך המכירה העתידי של ה 308.

אז מה אתם אומרים?

פורסם

לצרכן הפרטי המחיר של הקיה במבצע שקלול האחריות עדיף בהחלט

בוא נגיד שאם הפגו הייתה בדיוק אותו מחיר של הקיה עדיין הייתי בוחר בקיה

עוד תמונה של הקונספט

new cid.jpg

פורסם
המשך הסאגה:

בין היונדאי לקיה, אמא שלי החליטה על הקיה: למרות שבמחיר זהה היא (וגם אני, אגב) היתה הולכת על היונדאי, היא מבינה שבפער מחיר כזה השאלה לא רלוונטית.

ואז פז'ו יצאו במבצע שלהם - וה 308 חזרה לתמונה :roll:

פז'ו 308 תהיה סביב ה 113 על הכביש - קיה סיד סביב ה 107.

עשינו נסיעת מבחן, כבר די מזמן, ב 308 (1600, רמת גימור קומפורט פלוס) והיא עשתה לי רושם של קצת "עצלנית" - אם כי יכול להיות שזכרוני בוגד בי - ולאמא שלי (וזה מה שחשוב) היא היתה סבירה בהחלט. היא מאוד אוהבת בפז'ו את תחושת ה"לוקסוס" כמו שהיא מגדירה את זה (למרות שעובדתית הפז'ו מאובזרת פחות), ומצד שני הקונסולה המרכזית עושה לה רושם קצת "מיושן", והיא מודאגת (שוב) מערך המכירה העתידי של ה 308.

אז מה אתם אומרים?

אם אתם אוהבים כל כך להתלבט, הרשו לי להוסיף עוד אוטו לערימה, כזה שלטעמי עדיף על אלו שכבר בתוכה. מדובר בסיאט לאון, שבמבצע הנוכחי שלהם מוכרים את ה 1.4 טורבו סביב המחיר שאתם מתכוונים להוציא. אני סבור שהוא גם מאוד יפה, לפחות חיצונית.

פורסם
אם אתם אוהבים כל כך להתלבט

תגיד - אתה בכוח רוצה להסתבך איתי :?:

:-D

אם אני אפילו אחשוב על להוסיף לאמא שלי עוד אוטו לרשימה, ההתלבטות תימשך עוד 10 שנים, ולא "רק" עוד 5.

8)

• תוכן חדש...