Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתם מחפשים רכב אמין וסולידי תבדקו את האופציה של הסוזוקי SX4 ,חבל שאתם פועלים לפי סטיגמות כי הסיד מציעה אחלה דיל.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, נפתרה ההתלבטות:

היינו היום בקיה על מנת לבצע הזמנה, ולמרות שהם הצהירו בפגישות הקודמות שלנו איתם שנקבל את מבצע "חבר" (או על תעודה של בן דוד של אמא שלי, או על תעודה של חברה טובה שלה - הם אמרו שזה מספיק טוב), היום היו שם זמירות אחרות, ופתאום זה כבר לא מספיק.

אז משם צעדנו ברגל בטוחה לסוכנות יונדאי, רק כדי ששם יבשרו לנו שנגמרו הרכבים השחורים... :cry:

עכשיו אנחנו מתלבטים בקשר לצבע - אבל הרכב הנבחר יהיה i30.

ודבר אחרון: מגיעה מילה חמה לסוכנות יונדאי בהרצליה פיתוח - נחמדים, אדיבים בלי גבול (סבלו את כל ההצקות של אמא שלי), והולכים לקראת הלקוח.

פורסם

אני הייתי הולך על סיד בעיניים עצומות, (וגם בפתוחות - אתה לא יכול להתכחש לכמה יפה היא..)

היא ניצחה ברוב הפרמטרים שלך כולל המחיר לא סתם, ועל אחת כמה וכמה עם זה שיש להם אחריות מורחבת של 7 שנים.

יאללה לך על זה. אמא רק תהנה!

פורסם
טוב, נפתרה ההתלבטות:

היינו היום בקיה על מנת לבצע הזמנה, ולמרות שהם הצהירו בפגישות הקודמות שלנו איתם שנקבל את מבצע "חבר" (או על תעודה של בן דוד של אמא שלי, או על תעודה של חברה טובה שלה - הם אמרו שזה מספיק טוב), היום היו שם זמירות אחרות, ופתאום זה כבר לא מספיק.

אז משם צעדנו ברגל בטוחה לסוכנות יונדאי, רק כדי ששם יבשרו לנו שנגמרו הרכבים השחורים... :cry:

עכשיו אנחנו מתלבטים בקשר לצבע - אבל הרכב הנבחר יהיה i30.

ודבר אחרון: מגיעה מילה חמה לסוכנות יונדאי בהרצליה פיתוח - נחמדים, אדיבים בלי גבול (סבלו את כל ההצקות של אמא שלי), והולכים לקראת הלקוח.

השמפניה גם נראה נחמד וגם האפור עכבר.

האוטו שמשרת אותי הוא בגוון תכלת-טורקיז-אפור, בהתחלה ממש סלדתי ממנו אבל עם הזמן הוא הפך להיות נחמד.

בהצלחה ותתחדשו.

פורסם
שמו של השרשור היה צריך ליהיות,אני רוצה רק יונדאי ותשכנעו אותי שלא.

ממש לא נכון. אם בקיה לא היו דופקים לנו ברז, ברגע זה היתה כבר הזמנה פתוחה על שמנו לסיד. כיון שהם דפקו לנו ברז, הולכים על האופציה השניה - יונדאי, וזה אחרי שעשינו היום שוב סיבוב סוכנויות.

(וגם בפתוחות - אתה לא יכול להתכחש לכמה יפה היא..)

היא נאה (מצטער, אבל התואר "יפה" שמור אצלי לקטגוריות רכב אחרות) מכל הכיוונים מלבד מהפרונט - שהוא מהמכוערים שנעים על כבישי ישראל. לדעתי, כן? :roll:

• תוכן חדש...