Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי מועדון ה5 , ואספנים יקרים שלום

שאלה קטנה ממני אליכם,

האם מישהו יודע מה סוג המרצדס משנות ה40 , עלייה היטלר היה מתנייד?

לאחרונה הייתי במוסך לתיקון בלמים , והמוסכניק הראה לי את הרכב הזה בתמונה , הוא אספן של דגמים ישנים מניטורים, מאות מכוניות קטנטנות ומדוייקות, בעיקר משנות ה40-60.

הוא אומר שזהו דגם נדיר , ולאחר שסיפרתי לו שאני עובר לגור בלונדון תקופה , הוא אמר שיהיה מוכן לשלם הרבה כסף כדי לקבל אחת כזו, ואני אשמח גם להביא לו.

מישהו יכול לכוון אותי לשם הדגם?

אני זוכר שזה קבריולט.

(הוא אמר לי אבל לא התרכזתי בשם המדויק)

אשמח לתגובות.

תודה! 

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

בטח ימח שמו נסע תחילה במרצדס SSK, שהיא הייתה רכב הספורט קבריולט הנחשק ביותר של מרצדס בסוף שנות ה-20 ותחילת ה-30. לאחר מכן שהעמיד לצידו את כל תעשיית הרכב הגרמנית בטח נסע באיזה דגם שיוצר במיוחד עבורו.

אגב, נראה לי שבסרט "מיליונר מי שגומר ראשון" היה העתק מדויק של הרכב הזה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

היטלר לא נסע ב- ssk.

בשנות ה- 20', (כאשר יצא מהכלא לאחר ניסיון ה'פוטש' שנכשל), היה זה דגם 11/40,

ובהמשך היו אלא לרוב דגמי ה-770K הגדולים

std_1939_mercedes_benz_770k_cabriolet-hitler-_fvrtopmax.jpg

מרצדס היתה ספקית הרכבים הרשמית של הממשל, ובין הרכבים ב'מינהל הרכב' ניתן היה לראות גם דגם מקביל פתוח בעל הנעה 6X6 (סרן אחורי, 540G)

MercedesG4_005.jpeg

וכן דגמים משוריינים פתוחים

31777d1216804959-adolf-hitlers-1940-grosser-mercedes-w150-cabriolet-1940-grosser-mb770s-ii-front.jpg

וסגורים:

300_400_Mercedes_770_K.jpg

(זה הרכב האישי של הימלר, ימ"ז. מוצג במוזיאון סינסהיים, לא רחוק ממנהיים):

הרכבים שקלו כ- 4.5 טון, עובי החלונות היה למעלה מ- 4 ס"מ, הדפנות, הגג, והריצפה מוגנו בלוחות פלדה - וכל זה הספיק למנוע 8 הצילינדר המוגדש כדי להביא את הרכבים למהירות העולה על 170 קמ"ש).

פורסם

היה בארץ למיטב ידיעתי SSK מקורי בשנות החמישים בתל אביב.

הוא עמד במגרשל מכירת רכבים,כנראה נמכר אז לאספן בחו"ל.

חן.

פורסם

איך אפשר לרצות לקנות רכב שאותו הדגם שימש את יימך שמו וזכרו ?

לא מספיק רצח 6 מיליון יהודים מבני עמך ואתה עוד רוצה "לעזור" לו לקנות רכב שעליו נהג הכלב הגדול מכולם ?

:shock:

פורסם

בעברית "מיליונר מי שגומר ראשון"

ההומור של הסרט מעולה.

וכן, משחק בו רואן אטקינסון הלא הוא "מיסטר בין". ולותיקים בינינו, רואן אטקינסון, יו לורי (האוס) וסטיבן פריי שיחקו ב"פתן השחור".

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...