Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון 4 101

babayaga
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, בחייך.

זה תירוץ?

תזמין HTC מהאינטרנט.

אין לי כח להתעסק עם פריצות ושלא נדבר על עברית. אם זה היה כל כך פשוט כל העולם היה עושה ככה.

172

פורסם

עושה רושם שהחברות הסלולריות מוכנות לעשות הכל כדי למכור אייפון 4,

הציעו לי אותו בהחזר מלא בתנאי שאני מדבר מעל 150 ש"ח בחודש (אני מדבר ב300 אז אין בעיה).

אמרתי להם: עזבו אותי אפל,לא סובל את החברה , הפלצנות שלה והמוצרים שלה - תביאו לי נוקיה E72, אמרו לי : אין בעיה אבל אין עליו החזר מלא!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה באמת מעדיף לשלם על נוקיה E72 מלקבל אייפון 4 בחינם?

אישית אני משתמש באנדרואיד אבל אין לי ספק במה הייתי בוחר מבין ה-2 הנ"ל

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
עושה רושם שהחברות הסלולריות מוכנות לעשות הכל כדי למכור אייפון 4,

הציעו לי אותו בהחזר מלא בתנאי שאני מדבר מעל 150 ש"ח בחודש (אני מדבר ב300 אז אין בעיה).

אמרתי להם: עזבו אותי אפל,לא סובל את החברה , הפלצנות שלה והמוצרים שלה - תביאו לי נוקיה E72, אמרו לי : אין בעיה אבל אין עליו החזר מלא!

אני לא מתפלא שהם מנסים לתת לך אייפון מהסיבה הפשוטה שבעתיד אולי תרכוש חבילות גלישה או שירותים נוספים. בין הייתר האייפון הינו מכשיר מאוד אמין ומשיחה עם חבר שהינו דמות בחירה בסלקום נאמר לי שאחוז התקלות שואף לאפס באייפון.

מה שמפתיעה מאוד בחודשים האחרונים שכול מי שאני מכיר קנה או שוקל לקנות אייפון.

הייתכן שהאייפון כובש את השוק הישראלי ? מה לא נראה יותר נוקיות בשוק ?

לא זוכר היכן קראתי שלסלקום או פלאפון אזל המלאי של אייפון דור 4.

איזה כייף לי :)

פורסם

נקווה שאייפון לא יכבוש את השוק.. נוקיה מייצרים מכשירים שימושיים ואמינים ועכשיו הם גם משקיעים בתחום הסמארטפונים הרבה יותר מבעבר.

יש לי E72 וזה מכשיר פשוט מדהים. הסוללה שלו מחזיקה שלושה ימים בלי להטעין, ואני מדבר דיי הרבה.

האינטרנט טס, הכל נוח, GPS, יומן מצוין, SMS עם מקלדת מהירה.

אני מחכה לN8 לראות מה הוא שווה.

פורסם

:mm_yeah:

אין על נוקיה, בכל פעם שעברתי ליצרן אחר ולא משנה כמה טוב ומובחר היה הדגם - התאכזבתי וחזרתי לנוקיה.

מחכה לN8.

אתה באמת מעדיף לשלם על נוקיה E72 מלקבל אייפון 4 בחינם?

אישית אני משתמש באנדרואיד אבל אין לי ספק במה הייתי בוחר מבין ה-2 הנ"ל

אני לא מוכן לשלם על המכשיר, עם זאת אם שניהם היו מוצעים בחינם הייתי בוחר ב E72.

(אין בארץ HTC DESIRE ,לפחות לא בסלקום ואורנג' וגם שם לא ממש התחברתי למכשיר אבל יש סיכוי שבעתיד אולי כן. הוא לא מעצבן כמו האייפון :))

התנסיתי באייפון 4 במשך יום שלם (ניתן לי אחד), מצטער זה לא המכשיר בשבילי.

זה צעצוע שמאבד קליטה ברגע שמחזיקים אותו בפוזיציית הקלדה דמויית E71/2. ככה אני יכול לסכם את החוויה.

אני לא מוכן להשתמש בכיסויים בשני שקל , זה לא תירוץ.

אז יופי, יש GUI נחמד והמון אפליקציות. לא ממש מעניין אותי.

הקונסטלציה היחידה שאני רואה כרגע ,בה אקח אייפון 4, זה אם אקח אותו ומיד אמכור אותו ואמשיך להשתמש במכשיר שיש לי היום.

אני לא מתפלא שהם מנסים לתת לך אייפון מהסיבה הפשוטה שבעתיד אולי תרכוש חבילות גלישה או שירותים נוספים. בין הייתר האייפון הינו מכשיר מאוד אמין ומשיחה עם חבר שהינו דמות בחירה בסלקום נאמר לי שאחוז התקלות שואף לאפס באייפון.

מה שמפתיעה מאוד בחודשים האחרונים שכול מי שאני מכיר קנה או שוקל לקנות אייפון.

הייתכן שהאייפון כובש את השוק הישראלי ? מה לא נראה יותר נוקיות בשוק ?

לא זוכר היכן קראתי שלסלקום או פלאפון אזל המלאי של אייפון דור 4.

אייפון 4 לא נמצא מספיק זמן בשוק כדי לדעת אם הוא אמין או לא ולקנות אייפון 3GS כיום זה לא רלוונטי ואפילו במקרים מסויימים יותר יקר !

לדעתי לסלקום נגמר המלאי כי נאמר לי תוך נסיון להפעיל עליי לחץ שנשאר להם מכשיר אחרון בסניף ואם אני לא אקח אז לא יהיה לי.

אנשים שוקלים לקנות אייפון כיום מהסיבה שאנשים שוקלים לקנות מזדה 3 או טויוטה קורולה.

גישת העדר.

זה לא שיש משהו מיוחד ברכבים האלה, פשוט יש אותם לכולם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתמול לראשונה השתמשתי קצת ב IPHONE 4. החזקתי אותו כמו שאני בד"כ מדבר (שמאליים תמיד מחזיקים בצורה "הבעיתית")

ואכן, הקליטה ירדה באופן מיידי משלושה קווים לקו אחד.

לדעתי, מגוחך שהם לא לקחו את המכשירים בחזרה אלה מחלקים את המגינים האלה כדי "לפתור" את הבעיה.

לא רוצה מצלמת HD ו FLASH לא מעניין אותי, רוצה מכשיר תקין.

או בשלוש אותיות, 3GS :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אין לי כח להתעסק עם פריצות ושלא נדבר על עברית. אם זה היה כל כך פשוט כל העולם היה עושה ככה.

יש לי מכשיר מבוסס אנדרואיד שאם לא קראת את השרשור שהתייעצתי לגביו, בטח לא שמעת עליו מעודך.

אני בספק אם מכשיר כזה הגיע לישראל, שלא לדבר על נמכר בישראל.

והתקנתי בו עברית.

כל מה שצריך זה אנגלית בסיסית וחוש למיחשוב.

אפשר למצוא הכל היום באינטרנט, אפילו איך להתקין אנדרואיד על איפון.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...