Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יותר מ-18 שנה שהרדיאטור עבד כמו שעון, ללא ניקוי או תיקון מעולם, נסדק לאחרונה (לדברי המוסכניק, אני לא מצליך לזהות את הסדק).

החלטתי לרכוש רדיאטור חדש.

מאיזה יצרנים מביאים לארץ ?

איזה יצרן עדיף ? מה המחירים בערך ?

לפי מיטב ידיעתי עדיף אלומיניום, נכון ?

הייתי קונה מקורי אך בארץ הוא יקר מאוד.

אגב, מדובר באסקורט, שנת 92, מנוע 1600

פורסם

ממליץ מאוד על אביפארטס .

מנסיון אישי , מחיר טוב (750 שקלים לרדיאטור חדש לאופל קורסה )

מקצועיות וזריזות (די צפוף שם בתא המנוע של הקורסה האוטומטית )

תוך שעה ומשהו הרדיאטור החדש , הותקן ונבדק .

אני מאוד מרוצה .

זה האתר שלהם :

http://www.aviparts.co.il/

אבי .

פורסם

מחזק ההמלצה על אביפארטס.

גם אם הוא ישים לך רדיאטור של מכסחת דשא (ואין דבר כזה :-P ) , זה מקום שתמיד תוכל לחזור לקבל שירות של מלך, ולא ינפנפו אותך.

מקצוענות ושירות - הם מכירים את שם המשחק.

מעבר לכך - יש לי נסיון רק עם רדיאטור של חברן "בשן" , תוצרת ישראלית כחול לבן. המוצר בנוי בצורה יפה ומקצועית.

לא ממש מכיר חברות אחרות. (גם "מקורי" זה מוצר מדבקה של יצרן חיצוני. תהיה בטוח שפורד לא מייצרת בעצמה רדיאטורים).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אהלן

אני רואה שאתה מעפולה ולכן אני ממליץ לך על "וייל רדיאטורים" בשכונת קרית אלעיזר בחיפה.

מדובר במכון רדיאטורים אמין ומקצועי.

החלפתי שם רדיאטור ממש לא מזמן, לרדיאטור של חברת בשן. עקב המחיר הגבוה של הרדיאטור לרכב שלי (1860 ש"ח) לא לקח ממני המכון רדיאטורים כסף על נוזל קירור או על עבודה, אלא רק על הרדיאטור עצמו.

אתה יכול למצוא את וייל בדפי זהב.

אם אתה רוצה רדיאטור מקורי אתה יכול לבדוק עם המחסן חלפים של היבואן לראות מה המחיר, אני מניח שהוא יהיה בשמיים ולא בטוח שהוא יהיה טוב יותר.

הרכב שלי נוסע מ2002 עם רדיאטור חלופי של בשן והוא מעולם לא התחמם.

לאחרונה החלפתי את הרדיאטור מ2002 ברדיאטור חדש, גם של בשן.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...