Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעתד אינשאללה לקנות מיילסטון. לא בא לי להתחתן עם חבילת גלישה לכל ימות חיי ולכן מעניין אותי לדעת מה קורה אם אני קונה (נניח מסלקום) סים דור 2.5 ושם בו.

אני מניח שהכל יעבוד אותו דבר, רק יותר לאט (EDGE במקום HSPDA), נכון ?

האם אפשר לקנות סים דולר 3 ולחבר לו חבילת גלישה ללא התחייבות ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב, הבנתי שבסלקום אם קונים סים דור 3 זה התחייבות לכל החיים "דמי שימוש בדור השלישי".

מישהו כאן התנסה בגלישה במכשיר דור 3 שיש בו סים דור 2 וגולש ב EDGE, למשל ?

פורסם

כן אתה יכול לגלוש באינטרנט עם דור שני, אך הגלישה תיהיה מאוד איטית ואפילו בילתי נסבלת, כ2-3 KB לשניה בלחץ.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לפני שאתה רץ לקנות, תבדוק את הגדרות הרשת שיש במכשיר,

יש מכשירים שההגדרות שלהם מוגדרות לשימוש באינטרנט 3G ולא ניתן לשנות אותם

יש מכשירים ששם זה מוגדר אוטומטית עם הכנסת הסים (כמה הגדרות כבר קיימות במכשיר והמכשיר בוחר את המתאימה לפי הרשת)

יש מכשירים שמוגדרים לשימוש 3G וניתן לשנות אותם ידנית לשימוש 2.5

קח מחבר כרטיס 2.5 ונסה לגלוש איתו, אם אתה לא מצליח, נסה לבדוק את ההגדרות ולשנות אותם ל2.5 (ניתן למצוא באינטרנט או לחילופין "להעתיק" ממכשיר 2.5 אחר), כמובן לא לשכוח לגבות\לרשום את ההגדרות הקיימות לפני השינויים.

בהצלחה.

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון שני דברים:

המכשיר אמור לתמוך בEDGE, אם אני לא טועה יש רק טלפון אחד או שניים בארץ שתומך בEDGE והוא עצמו דור 2.75\2.5 קיום והוא שייך למשפחת הסוני אריקסון [לא זוכר איזה מכשיר בדיוק].

דבר שני המפעיל [אורנג',סלקום וכו'] צריך לתמוך ברשת הזו, אני חושב שרק אורנג' תומכת בEDGE היום.

גם ככה וככה אתה תיהיה חייב להירשם לתוכנית אינטרנט, איך אתה מצפה לגלוש ללא חבילת גלישה?

*שני הסעיפים הראשונים זה לפי מה שזכור לי לליפני חצי שנה שאני עצמי ניסיתי לעבור לעבוד בEDGE.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם

תודה על התשובות !

1. רק סלקום תומכת ב EDGE (מה שנקרא דור 2.75). וזו לא בעיה, אני בסלקום.

2. לפי המפרטים שקראתי, מיילסטון תומך בגלישה גם בדור 2 (GPRS ו EDGE) וגם בדור 3 (HSPDA).

3. אין לי בעיה להירשם לחבילת גלישה, רק שאני רוצה גם לבטל אותה כשארצה. "דמי שימוש בדור השלישי" זה משהו שלא ניתן לביטול, כל עוד יש לך SIM/מכשיר דור 3 בסלקום. לכן אני מתכוון לקנות מכשיר "בחוץ" ולקחת מסלקום סים דור 2.

אם יש מישהו שניסה לגלוש במיילסטון עם SIM דור 2 ויכול לספר לי איך היה אני אודה לו מאד.

פורסם

תקרא פה:

http://androidforums.com/motorola-milestone/53726-2g-quadband.html

ופה:

http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-3001.php

לפי הבנתי מיילסטון תומך ב2G EDGE אבל רק הגירסא האמריקאית

מהלינק הראשון:

There is 2 different Milestones available:

FCC ID: IHDP56KC5 = Quad-Band GSM (850/900/1800/1900) and Tri-Band 3G (850/1900/2100) North American frequencies

FCC ID: IHDP56KC2 = Quad-Band GSM (850/900/1800/1900) and Dual-Band 3G (900/2100) European frequencies

פורסם

דווקא ממה שאני קורא זה הפוך, מדובר על ייבוא טלפון בריטי/גרמני לארה"ב ועל זה שהוא לא מתחבר שם לדור שלישי.

With T-Mobile or AT&T you will achieve 2G and EDGE speeds only

גם ב GSMArena כתוב EDGE Class12, נקווה לטוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אגב, התשובה למען הדורות הבאים והמחפשים :

כששמים סים דור 2 במכשיר Motorola Milestone גולשים בדור שלישי ברשת HSPDA כמו גדולים.

מה שכן, אם לא מצמדים מכשיר בסלקום, הם מכריחים אותך לקחת או חבילה 1של 120 מגה במחיר מופקע (59 שקל) או חבילה ללא הגבלה, יעני עושים לך עונש.

אבל יש WIFI ברוך השם :-o

פורסם

אני נכנסתי לפירצה אחרת :

החלפתי את כרטיס הדור ה2 השחוק שלי בכרטיס דור 3 ללא תוספת תשלום.

כך אני גולש בדור 3 אבל לא מחוייב לזה (לקחתי חבילה כדי לחסוך אבל אני יכול לבטל אותה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה לקוח אורנג', נכון ? אצלם זה אפשרי, יש חבילות גלישה ללא התחייבות.

סלקום, ברגע שיש לך מכשיר דור 3 מצומד, או סים דור 3 אצלם, אתה משלם עד סוף ימיך מס מיוחד שנקרא "דמי שימוש ברשת הדור השלישי". אני לא מוכן לשלם דבר כזה (זה לא ניתן לביטול בשום צורה הידועה למין האנושי) ולכן קניתי מכשיר באופן פרטי וקנית מהם רק סים דור 2.

פורסם

יש נוקיות שבהם יש אפשרות להגדיר לעבוד או בדואל מוד או רק ב3G או רק ב2G. כאשר זה במצב 2G, אז אתה יכול לשים כרטיס דור שני בלי בעיה.

אם כבר, יש מכשירים שיש בהם אפשרות לשים שני SIMים. זה בעיקר חיקויים סיניים, אבל יש גם מוטורולות וסמסונגים כאלה.

ואם כבר מוטורולה, אז יש להם דגם, שכחתי איך קוראים לו, שהו מהבחינה הזאת EPIC WIN - יכול לעבוד גם בCDMA וגם בGSM.

סלקום, ברגע שיש לך מכשיר דור 3 מצומד, או סים דור 3 אצלם, אתה משלם עד סוף ימיך מס מיוחד שנקרא "דמי שימוש ברשת הדור השלישי". אני לא מוכן לשלם דבר כזה (זה לא ניתן לביטול בשום צורה הידועה למין האנושי)

לא יודע סלקום, אבל באורנג' זה ניתן לביטול די בקלות. טכנית אתה לא חייב חבילת גלישה בשביל דור 3. מצד שני, אם אתה לא משתמש בשיחות וידיאו, אתה גם לא חייב דור 3 (אלא אם כן המכשיר שברשותך תומך רק בסימים דור 3).

רק מה שכן - במידה ואתה מרבה לשלוח MMS, אתה חייב חבילת גלישה (בין אם בדור שני או שלישי), היות וזה משתמש בקישוריות GPRS/HDSPA/EDGE.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...