Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתקין מגבר Cerwin Vega XL300.4.

רציתי לדעת אם יש איזשהו מדריך (עדיף עם תמונות) או שמישהו יכול להסביר לי בקצרה על ההתקנה דברים חשובים שאני צריך לדעת.

כשהלכתי לקנות כבלים RCA למגבר , המוכר הביא לי כבל RCA אחד ונתן לי מפצל מ-2 לכבל RCA אחד.

הבנתי שעדיף לחבר 2 כבלים נפרדים (אני הולך לחבר למגבר קומפוננט קדמי ו-6X9) זה נכון?

תודה רבה.

פורסם

עברת כבר על המדריכים בדביק ועוד יש לך שאלות?

בנוגע ל RCA, אתה צריך זוג כבלים עבור כל זוג רמקולים (כבל עבור רמקול).

זאת בהנחה שמהרדיודיסק שלך יש יציאות בהתאם.

אם יש רק זוג יציאות, אז תמשוך זוג RCA לאיזור בו יותקן המגבר ואז תפצל כל צד לשתיים.

מתחדשת*

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=7

עם כפית עד לפה :-D

מהתמונה שהעלת רואים שלוש יציאות, אבל לא ניתן לקבוע אם אחת מהן היא בעצם כניסת AUX.

תעלה תמונה מהחוברת של המכשיר לגבי הדגם הנ"ל, או שיגיב פה מישהו שמכיר את המכשיר ויפתור אותך מכך.

מתחדשת*

פורסם

כמו שחשבתי.תודה.

שאלה בנוגע לחיבור במגבר,

הבנתי שאת הכבל למניעת התחשמלות (הארכה) מחברים לשסי של הרכב?

איך ואיפה בדיוק?

פורסם

התחשמלות?!

את כבל הארקה-אדמה-מינוס(כבל שחור),

מחברים לנקודת העגינה של חגורת הבטיחות או לבורג המושב האחורי(תדאג שאתה משייף את הצבע טוב לפני שאתה מחבר אותו).

בשיפוצים...

• תוכן חדש...