Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה בין פג'ו 307 2.0 XT ל טויוטה RUNX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שירדתי מקניית הגולף 1.4 (עגלה) מפאת תצרוכת דלק , תחזוקה וכו ...

התחלתי במסע חיפוש אחרי רכבים אחרים (תקציב עד 50 )

הפג'ו 2004 -90K

טויוטה 2003 דגם המפואר - 110K

על מה אתם הייתם ממליצים לרכוש או אחר בקטגורית הרכבים הללו

פורסם

גם אני הייתי בדילמה דומה לשלך רק שאני התלבטתי בין ה- 307XSI לבין ה- RUNX :

אני הייתי ממליץ לך על טויוטה מכמה סיבות :

1. אמינות.

2. צריכת דלק עדיפה על פיג'ו.

3. שמירת ערך.

4. אחזקה יותר זולה.

רק אם תחליט לקנות טויוטה שים לב שבין השנים 2003-2004 לחלק מהרכבים היו בעיות מנוע (לא לכולם).

פורסם

דווקא מבחינת צריכת דלק ראיתי שפג'ו מצטיינת טוב יותר מטויוטה RUNX .

האמת די התאזבתי לשמוע שיש בעיות מנוע בדגמים הללו אז מה עושים ? איך אפשר לקנות רכב כזה ללא חשש

האם יש רכב דומה ששומר על ערכו וצריכת דלק דומה ללא בעיות מיוחדות שאני צריך לשים אליהם דגש ?

הבנתי שיש בעיות בוצה במנועי 2003-2004 האם זה כך גם בגדמי 2005-2006 ?

תודה

פורסם

כמעת שכחתי להזכיר את הגיר הזוועתי שמותקן בפיג'ו והוא עושה המון בעיות ונקרא AL4, תריץ חיפוש על הגיר בפורום ותמצא

הרבה חומר עליו.

אין עוד רכב "פשוט" ששומר על מחירון כמו ה- RUNX, אני בעל RUNX 2004 והמחירון שלו להיום הוא 61000 ש"ח.

לפי מה שהבנתי בשנים 2005-2007 לא היו בעיות במנוע, בכל אופן לפי דעתי שאם יש בעיה במנוע הרכב משנת 2003-2004

אז כבר מזמן היא הייתה אמורה להופיע.

פורסם

הכי חשוב שאתה אובייקטיבי. לפחות תוריד את הציור של הרכב מהפרופיל.

מנסיון אישי (RUNX של אחי הצעיר) שבקה אחרי כ 100K ק"מ, כמובן עם התנערות של היבואן (למרות שהרכב טופל במוסך יבואן קבוע מיומו הראשון), סכום של 4 ספרות נשפך שם כדי לתקן את הבעיה בממיר, אחרי החלפת הממיר הרכב עבר פעם בשנה פלאש מנוע לניקוי הזבל שנדבק במעברים. הבעייה קיימת וידועה, ונפתחו עליה המון שרשורים בפורום, חיפוש המילים בפורום "טויוטה בוצה מנוע" מביא את התוצאות הבאות:

http://www.carsforum.co.il/cars/search.aspx?cx=partner-pub-8504315008616888:ga0ymerby2h&cof=FORID:10&ie=UTF-8&q=%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94%20%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%94%20%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2

כמו שאתה רואה לא חסרים אנשים שדיווחו על הבעיה. אצל חלק מהרכבים הבעיות הגיעו גם אחרי 50K או 60K ק"מ.

לפותח השרשור, אם כבר רכב יפני עם 0 תקלות הייתי מחפש ניסן אלמרה, בתקציב שלך כל רכב שתקנה כבר איבד המון מהערך שלו, אין שום משמעות לנושא ירידת הערך, גם הפיג'ו וגם הטויוטה עוד 3 - 4 שנים כשתרצה למכור יהיו שווים פחות או יותר אותו סכום. גם אם נניח שהטויוטה תשמור על ערכה יותר טוב, אז היא תהיה שווה כמה אלפים בודדים יותר. כשאח שלי פרסם את הטויוטה שלו למכירה בשלושה שבועות הגיעה שיחת טלפון אחת. כל מי שקצת מכיר את הבעיתייות של הרכב מהשנתונים האלה אפילו לא התקשר, זה אומר שהמחיר לא היווה שום פקטור, לא היה אפילו מו"מ על מחיר, פשוט לא היו טלפונים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפחות תוריד את הציור של הרכב מהפרופיל.

מנסיון אישי (RUNX של אחי הצעיר) שבקה אחרי כ 100K ק"מ,

1. למה שאני יוריד את התמונה ?

2. הרכב של אחיך היה שנת 2003?

3. תוצרת איזה מדינה הייתה ה- RUNX של אחיך טורקיה או אנגליה?

פורסם

קודם כל לידיעה כללית אני לא הולך לרכוש 2003-2004 אז מצער לכל המודעות ביד 2 או בוינ וינ

סוריייי אני לא עומד להתקשר אליכם . בעלי 2005-2006 יש מצב שתקבלו שיחת טלפון מחר .

כן שמעתי רק תגובות טובות (נכונות ?) על הרכב הזה , וכנראה הוא יהיה הרכב שארכוש למרות שבסכום הזה

אין לי בעיה לרכוש מאזדה 3 ועוד מיני רבות . הקומפקטיות היא בעצם המרכיב החשוב אצלי ולא המרכב הארוך יחסית .

פורסם

קודם כל לגבי הבוצה,

רכב שעובר ניקוי קרטר פעם בשנתיים, יסע על מנוע מקורי (ברכב של הוריי קורולה 2003 עם 140K ומנוע מקורי)

לגבי ממיר, מי שלא ידע בזמן על הבעיה נדפק אלא שמי שמכיר קצת את עולם הרכב הודיע על הדבר הזה עוד בשנת 2006 (בסיום האחריות) לחברה, והממיר +מחשב הוחלף באחריות למקורי חדש! (שוב ברכב של הוריי)

מאז 7 שנות שקט, היו חבלי לידה קשים לדגם - אבל מי שתפס בזמן - לא נענש.

בקרוב הקורולה (לא ראנקס) יוצאת למכירה וכרגע יש כבר כמה מתעניינים למרות שהרכב אפילו לא פורסם.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
1. למה שאני יוריד את התמונה ?

2. הרכב של אחיך היה שנת 2003?

3. תוצרת איזה מדינה הייתה ה- RUNX של אחיך טורקיה או אנגליה?

הרכב היה שנת 2003, הוא קנה אותה בלי להתייעץ איתי, רק אחרי שהרכב הגיע לחניה הוא שמח לבשר לי שקנה רכב יפני אמין עם 0 תקלות מיד I וק"מ נמוך. אין לי מושג אם היה מטורקיה או אנגליה, אם רק היה שואל אותי לפני הקניה הייתי שולח אותו לקנות יפנית אחרת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הרכב היה שנת 2003, הוא קנה אותה בלי להתייעץ איתי, רק אחרי שהרכב הגיע לחניה הוא שמח לבשר לי שקנה רכב יפני אמין עם 0 תקלות מיד I וק"מ נמוך. אין לי מושג אם היה מטורקיה או אנגליה, אם רק היה שואל אותי לפני הקניה הייתי שולח אותו לקנות יפנית אחרת.

עדיין לא ענית לי למה להוריד את התמונה מהפרופיל!

תוכל לבדוק עם אחיך מאיזו מדינה הגיע ה- RUNX שלו?

פורסם

כי אתה משוחד -).

אחי לא יוכל לתת לי אנפומציה כזו, הדברים האלה לא מדברים אליו, כשהוא קונה רכב מה שמנחה אותו זה להגיע מנקודה א לנקודה ב ואם אפשר להגיע למוסך פעם בשנה לטיפול שוטף וזהו. הרכב נמכר אחרי דם יזע ודמעות לפני חודש, ככה שגם רשיון רכב כבר אין לנו כדי לבדוק.

פורסם
כי אתה משוחד -).

אהבתי, אבל עוד הרבה לפני שקניתי טויוטה תמיד אהבתי את החברה הזאת.

למה אני שואל אותך לגבי ארץ ייצור, כי עד היום מדברים על רכב משנת ייצור 2003-2004 שעשו את הבעיות במנוע.

כל הרכבים שאני ניתקלתי בהם והיה בהם תקלות מנוע מהסוג הזה הם שנת 2003 והגיעו מטורקיה, בגלל זה אני מאוד רוצה

לדעת אם מישהו נתקל בבעיות מנוע עם רכב שנת 2004 שהגיע מאנגליה.

אולי אחיך זוכר מה היה כתוב ברשיון הרכב(טורקיה או אנגליה)?

פורסם

משום מה אני מתקשה למצוא רכבים משנתון גבוה , האם 2003 בטוח לקניה ? או שישר אחרי הקניה אצטרך לבצע ניקוי קרטר ?

מה עושים , אין אלטרנטיבה לטויוטה החמודה הזו ?

פורסם
משום מה אני מתקשה למצוא רכבים משנתון גבוה , האם 2003 בטוח לקניה ? או שישר אחרי הקניה אצטרך לבצע ניקוי קרטר ?

מה עושים , אין אלטרנטיבה לטויוטה החמודה הזו ?

השאלה מה אתה מחפש? רכב עם בגאז', או האצ'בק?

• תוכן חדש...