Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אצלי בגולם לא עולה לי תשובת המדינה ותגובתכם??

אצלי עולה.

בדוק את הגדרות הבטיחות שלך.

לחילופין אולי הגולם שלך חבר לגולם בלתי נשלט אחר:wink:

שאפו ענק לעותרים.

גם אם לא יצא ממנה כלום הצלחתם לנער קצת את הצמרות, לגרום לאנשים שם להתחיל להסתכל באמת על הנתונים ולהתחיל לקבל החלטות בכוון הנכון.

פורסם

עוד פעם אתה אוכל עוגות פרג מעל ה"גולם"?

ארנון ורוני,

כל הכבוד על ההשקעה והדבקות במטרה. שאפו.

דרך אגב, קראתי את תגובת המדינה במלואה ומצאתי שם לא מעט שגיאות כתיב (בעיקר מהסוג של "שגיאה תקינה" שמתקן השגיאות האוטומטי לא מזהה אותה כלא עניינית לתוכן המשפט) ודי נדהמתי מהעובדה הזאת אבל חשבתי לעצמי שבמסמך כ"כ גדול, עלולות ליפול פה ושם טעויות ושגיאות.

הייתי צריך לקרוא את תשובתכם בכדי להבין שלא כך הדבר, פשוט עובדים שם חאפרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הייתי צריך לקרוא את תשובתכם בכדי להבין שלא כך הדבר, פשוט עובדים שם חאפרים.

אני כותב עם פי כמה וכמה יותר שגיאות כתיב, אך כולי תקווה שהדבר איננו הופכני לחאפר. ולעצם העניין. מקצועיותו של עו"ד נמדדת בעיקר ע"י יכולתו לדבר אל לבו של בית המשפט, וזה לערכתי בוצע בהצלחה ע"י מייצגי המדינה, מה גם שבמקרה הנוכחי משימה זו איננה כו קשה.

אני באופן אישי תומך בעתירה ואשמח מאוד להיות מופתע ולהתבדות בערכותיי הפסימיות.

פורסם

עזוב איך ומה אתה ואני כותבים.

תשובה לעתירה לבג"ץ עם שגיאות כתיב? :shock:

לא עושים שם הגהה?

פורסם

בגירה אני שונא עוגות פרג חוזר אני שונא עוגות פרג.

חסיד עוגות של קרם.

במחשב אחר החומר עולה , אקרא ואגיב.

שגיעוט קטיו בושה וכלימה. אבל קורה!! היו בלחץ של זמן להגיש:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעבר מוטב זה כבר הציג בשורה של פסקי דין את השקפת עולמו לגבי הסוגיות הקשורות לעתירה והתשובת המדינה "פגעות" בהן אחת אחת. כך שלדעתי לא מדובר במסמך ה"חאפרי" כלל ועיקר.

פורסם

קראתי את כל ה-15 עמודים על התשובה לתגובת המשיבים, פשוט אין מילים - כל מילה בסלע !

רוני וארנון כל הכבוד לכם על ההשקעה והיוזמה ב"מלחמה" זו, למען הצדק.

אני מקווה/מצפה שהמפכ"ל החדש גם יהיה מעורב בנושא ויקרא את העתירה.

ובסופו של דבר אולי באמת יצליח להצעיד את המשטרה קדימה.

פורסם

עוד פעם אתה אוכל עוגות פרג מעל ה"גולם"?

בגירה אני שונא עוגות פרג חוזר אני שונא עוגות פרג.

חסיד עוגות של קרם.

אני רואה שאתה קצת קשה תפיסה היום, הגולם לא מקרם, הגולם מפרג...:roll:

(מין חוש הומור חנוני שכזה).

פורסם

קראתי.

המדינה מביאה את טיעוניה המשפטיים בעיקר כיאה לתגובה מקדמית, תוך פזילה קלה לנושא גופו.

העותרים עוסקים בעיקר בנושא גופו.

קטונתי מלייעץ על הצד המשפטי, ואם אכן זאת הייתה אמורה להיות תגובת העותרים.

בכל מקרה לו אני במקומם הייתי מוסיף כי

אילו הייתה מתעכבת העתירה היה עלול לחול המצב של מעשה עשוי ואז לכאורה הייתה מתייתרת העתירה.

נהניתי מאוד לקרוא את טיעוניהם לגופו של עיניין , ייתכן והיה רצוי לצרף לציטוטים את מקורותיהם +צירוף האסמכתאות בעיקר של כל מעשי המשיבים מיום העתירה.

כל נושא הפיטורים / התפטרות ניצב בן חמו , איני יודע על מה הוא מבוסס , ובכל מקרה לא הייתי מעלה אותו כלל.

נמתין לבאות ונקווה לטוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני נוסע בכביש 1 ירושלים-ת''א כמה פעמים בשבוע ואתמול התחלתי לשים לב כי ישנם לפחות 6 מוקדי מיקומי מצלמות חדשות. חיתוכים טריים בכביש וסתומים ע''י חומר שחור.מורגשים גם בנסיעה. ליד כמה ראיתי גם פילרים. אני לא יודע עדכמה אני מחדש פה, בשבילי זה היה חידוש של ממש. בקטע של מחלף ענבה ישנם 2 חיתוכים בקטע כביש ישר בהבדל של 500 מ' אחד מהשני. האם זה אומר שהם יבדקו מהירות ע''י חישוב הזמן של נסיעה בחלק של 500 מטר? יהיה מזעזע.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נראה כי פרויקט המצלמות ממשיך להתקדם.

ציטוט מתוך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4014980,00.html:

במשרד לביטחון פנים מתכננים להפעיל כבר בשבועות הקרובים כ-20 מצלמות מהירות ורמזור חדשות. עד אפריל צפויה הפעלת 40 מצלמות נוספות, ובשלב מאוחר יותר - שתאריך יישומו עדיין אינו ידוע - יותקנו עוד 240 מצלמות. בסך הכל מתוכננת הפעלת 200 מצלמות מהירות, ו-100 מצלמות רמזור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נדחתה העתירה.

"לאחר שעיינו בטענות הצדדים הגענו למסקנה כי דין העתירה להידחות על הסף. העותרים מעלים שורה ארוכה של טענות המופנות נגד האופן שבו ייושם פרויקט המצלמות הדיגיטאליות הלכה למעשה, תוך שהם מלינים על ההתמקדות באכיפת עבירות של נסיעה במהירות מעל המותר כאמצעי לצמצום תאונות הדרכים.

אף שיש להעריך את מחויבותם של העותרים לנושא חשוב זה, העתירה אינה מגלה עילה משפטית להתערבותנו. ההחלטה בדבר הקמת הפרויקט התקבלה בסמכות על-ידי הממשלה במסגרת שיקול הדעת הנתון לה בעניין זה וכחלק ממדיניותה בתחום המאבק בתאונות הדרכים ומניעת הקטל בכבישים. גם אם העותרים סבורים שקיימות דרכים יעילות יותר להתמודדות עם הנושא, הם לא הצביעו על פגם המצדיק את התערבותנו בהחלטה לאמץ מדיניות זו ובאופן שנבחר לצורך מימושה.

מתגובת המשיבים עולה כי הרעיון שביסוד הפרויקט, על מרכיביו, גובש במשך מספר שנים ונבחן על-ידי הגורמים המקצועיים הרלוונטיים. עוד עולה מן התגובה כי האופן שבו ייושם הפרויקט וההחלטה בדבר מיקומן של מצלמות המהירות נגזרים משיקולים מקצועיים מובהקים 5

ובהתאם לקריטריונים מוגדרים הנסמכים, בין היתר, על נתונים שנאספו לגבי תאונות הדרכים שאירעו בארבע השנים האחרונות."

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...