Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצלמות רמזור זה דבר מבורך. (ודבר שונה לחלוטין)

מצידי שיהיו מצלמות רמזור על כל רמזור בארץ.

אגב, מתי יתחילו לאכוף התפרצות הולכי רגל ברמזור אדום (של הולכי רגל) ?

יתחילו לאכוף עבירות של הולכי רגל כשלא יהיה חם בחוץ ולשוטר יהיה נעים (מבחינת מזג אוויר) לתת דו"ח והוא לא יזיע.

מתי בפעם האחרונה ראיתם שוטר מחוץ למכונית למעט מקרים שהם עומדים ומכוונים תנועה בגלל רמזור שלא עובד?

לגבי המצלמות ברמזורים, כל מילה קודש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי המצלמות ברמזורים, כל מילה קודש.

איך לא הבנו את זה עד עכשיו.

המדינה רוצה להעמיד מצלמות ברמזורים. ידעה שהעם הנאור לא יקבל זאת באהבה, ויתמרד!!

מה עושים ? נשים להם מצלמות מהירות !!

מיד יצאו כולם בקול צעקה " לא תורם כלום לבטיחות רק כסף אתם רוצים לגבות. שימו ברמזורים שם זה חשוב!!"

והשלטון הנאור לא פחות יסכים לבקשת נתיניו וישם את המצלמות ברמזורים וכל הארץ צהלה ושמחה.

מבוסס על הסיפור היפה של החסיד הרבי והעיזים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

העלויות שדובר עליהן בתקשורת ככל הנראה כוללות גם הוצאות תפעול - מרכז בקרה, כוח אדם, יצירת דו"חות, תפעול לכך-וכך שנים. בנוסף המצלמות הן לא "רק" גאד'גט בתוך קופסת ברזל על עמוד. יש את הפסים שצריך להטמיע בתוך הכביש, יש מצלמות שמצלמות את המצלמה למניעת חבלה במזיד, יש את המנגנון המעביר את התמונות לעמדת הבקרה וכן הלאה. כמובן שהעלות הגדולה תוחזר מהר מאוד באמצעות דו"חות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק בקטע של מצלמה שמצלמת מצלמה. כי בשביל זו שמצלמת את אחותה גם צריך מצלמה שתשמור עליה. איפה הסוף?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אז אולי לא יעשו את זה באמצעות מצלמה, אבל אתה חייב להסכים שהם צריכים להגן על המצלמות היקרות שלהם, לא? ואגב, זה לא לחלוטין הזוי שישימו מצלמות במעגל סגור שיצלמו את המצלמות - אם מישהו פוגע במצלמת המהירות יראו אותו עם המצלמה הרגילה, ואם מישהו פוגע במצלמה הרגילה - יראו את זה מיד במרכז הבקרה וישלחו ניידת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמיתי לחלוטין

speed%20cam_01_450.jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חתמתי.

אני אומר נסע בטורים ובשורות על המינימום של המהירות המותרת-שהיא כביכול הבטוחה והחוקית, ואז נראה מה יהיה בכבישים...

פורסם

חתמתי,אנסה להפיץ ולשכנע בקרב מכריי :)

לא חתמתי ולא אחתום, כי אין לי פייסבוק וגם לא יהיה לי.

בנוגע לפייסבוק, וואלה לא צריך, אז חתמתי!

אם באגירה חתם,אזי הכל אפשרי! ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
איך לא הבנו את זה עד עכשיו.

המדינה רוצה להעמיד מצלמות ברמזורים. ידעה שהעם הנאור לא יקבל זאת באהבה, ויתמרד!!

מה עושים ? נשים להם מצלמות מהירות !!

מיד יצאו כולם בקול צעקה " לא תורם כלום לבטיחות רק כסף אתם רוצים לגבות. שימו ברמזורים שם זה חשוב!!"

והשלטון הנאור לא פחות יסכים לבקשת נתיניו וישם את המצלמות ברמזורים וכל הארץ צהלה ושמחה.

מבוסס על הסיפור היפה של החסיד הרבי והעיזים.

ישה, נער הייתי וגם זקנתי ולמדתי שבכל מקום שאתה מוצא דברים שאין להם הסבר פשוט חפש את הכסף (או משהו אחר... שלא רלוונטי כאן).

מן הסתם, אנשי האוצר שתקצבו את הפרויקט לא עשו זאת לפני שאנשי המשטרה הסבירו להם כיצד הוא יחזיר את ההשקעה מהר ובגדול.

במצלמות אור אדום יקח הרבה זמן להחזיר את ההשקעה, יהיה בממוצע דוח או שניים ליום וגם זה היות ומדובר בעונש בעייתי מבחינת נקודות יהיו נהגים ובמיוחד נהגים מקצועיים שפרנסתם תלויה בדבר שילכו להשפט ואז יקח עוד זמן עד שהמדינה תראה מהם כסף אם בכלל.

לעומת זאת במהירות של עד 25 קמ"ש מעל המותר שאין צדיק בארץ שלא חוטא בזה פה ושם הקנס לא גדול ואין נקודות כך שרוב הנהגים מעדיפים לשלם ולשכוח, מצלמה כזאת תבטיח תזרים מזומנים יפה שיחזיר את ההשקעה מהר ויניב רווח יפה לאוצר המדינה.

לכן משל החסיד והרבי שהבאת לא יתפוס כאן אחרי שהוציאו או התחייבו להוציא מאות מיליונים.

פורסם
ישה, נער הייתי וגם זקנתי ולמדתי שבכל מקום שאתה מוצא דברים שאין להם הסבר.

עודד כנראה שעוד לא גדלת מספיק כדי להבין שכל הקטע נכתב בציניות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100921_1190200&log=true

"אחרי החגים כדאי להוריד את הרגל מהגז: בנובמבר תפרוס משטרת ישראל בכבישים 20 מצלמות מהירות חדשות, שונות לגמרי מאלה שהכרנו עד כה."

נובמבר? זה עוד חודש וקצת

מישהו יכול לאמת?

פורסם

אני מודע שאולי אני הולך פה נגד הזרם של רוב הכותבים ואולי ארגיז פה כמה אנשים, אבל בכל זאת...

קראתי את העתירה, עד שהבנתי ויש לי מספר תובנות (שלי) גם אם הן לא מתאימות לרוח בשירשור זה.

לדעתי יש בעתירה סתירה מהותית. הסתירה היא הצבת 2 החלופות של לבטל את המצלמות או להעלות את המהירות החוקית.

הדרישה לבטל את הצבת המצלמות לגיטימית, אך הדרישה לחילופין להעלאת המהירות המותרת בכבישים אינה בהכרח הפתרון לבעיה ואף עלולה להזיק.

כלומר, מחד טוענים ובצדק שמדובר פה במסחטת כסף שלא תשפר דבר בנושא הבטיחות, אך מאידך מבקשים להעלות את המהירות בעשרות אחוזים. ברור לכולם (גם למשטרת התנועה) שמהירות בכבישים מהירים אינה גורמת לתאונות, אך גם ברור שהתאונות במהירות גבוהה הינן קטלניות הרבה יותר, ולכן הסיכוי שתביעה זאת תתקבל הוא אפסי.

חלק מהעתירה מנוסח בצורה קצת ילדותית כמו (לא במילים אלו ממש) "למה להם באירופה מותר ולנו אסור".

נכנסתי אמש לאתר נטקאר ובדקתי את מספר החותמים, קצת מעל 5500 ובטח יש גם כפולים או פסולים.

המספר נראה לי נמוך מאד (מידי ?). מוזר שלמרות הכיסוי הגדול בטלביזיה ובעיתונות, נרשמו כה מעט חותמים.

יש לי הרגשה, שכל המהלך הזה, הוא מעין צעד דון קישוטי (סלח לי ארנון על הביטוי, כי "מייסד עיתונות הרכב העברית" בטוח לא סולח לאף אחד שחושב אחרת ממנו).

אני חושש שהחיבור בין 2 הדרישות (ביטול המצלמות או העלאת המהירות) לא יביא לתוצאה המיוחלת אלא להיפך.

כולי תקוה שאני טועה והעתירה כן תתקבל.

חג שמח לכולם

פורסם

פשוט מאוד - בכבישים בהם הצבת המצלמות מתוכננת , אפשר לנהוג במהירות גבוהה יותר בביטחה ואחוז תאונות הדרכים שהתרחש בהן הוא קטן מאוד.

א - או שיעלו את המהירות המותרת בכבישים הנ"ל, מכיון שהציבור נוהג שם במילא במהירות גבוהה מהמהירות החוקית, מאחר ותנאי הדרך מאפשרים זאת.

ב - או שיזיזו את המצלמות למקומות עירוניים מסוכנים או כמצלמות רמזות או לכבישים מועדים לפורענות.

נראה לך יותר הגיוני עכשיו?

הרי ברור שאם שמים מצלמה במקום שאין בו תאונות למרות שנוסעים שם מהר, לא יואיל הדבר להפחתת מספר תאונות הדרכים אלא יעשיר את קופת המדינה. לוגיקה פשוטה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יישר כח, כל הכבוד!

חתמתי כמובן והעברתי הלאה.

כמו שאמר צ'רלי ביטון לפני כמה ימים בYNET

באינטרנט לא משנים שום דבר.

רוצים לשנות? בואו נצא לרחובות ונפגין

על העצומה חתמתי, עכשיו נותר רק לחכות לשעת ההתייצבות - לצאת לרחובות ולהפגין.

אז אמר..האינטרנט הוא כלי מאוד חשוב במאבקים ציבוריים בימינו.

אפשר לעלות לירושלים בנסיעה איטית, כמו שרוכבי הדו"ג עשו, ביום הדיון, כדי לתת תימוכין ולתת לציבור להבין שזה לא צחוק.

הדבר האחרון שאתה רוצה זה לעצבן את השופט שצריך לשפוט בתיק..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...