Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בג"ץ זה לא גן ילדים.

אם כי אני סבור שהסיכוי שבג"צ יקבל את עמדת המדינה שתטען שהיא סה"כ אוכפת חוקיה, הרבה יותר גדול.

רוצים להשפיע ?

רק דרך בית המחוקקים, שם בעצם ניקבעים חוקיה של מדינת ישראל, והמבין יבין.

כבוד על היוזמה ועל העתירה, רק מה אתם בדיוק מנסים להשיג בה?

ששופטי בג"צ יורו למחוקק להעלות את המהירות?

ששופטי בג"צ ימנעו מהמשטרה לאכוף את חוקי המדינה?

הרי כל משפטן יכול להגיד לך שזה לא יקרה.

אני לא משפטן ולא מתיימר להיות משפטן, אבל בג"צ לא מתערב בהחלטות ממשלה, אלא רק במקרים מאוד מסוימים.

בג"צ יתערב כאשר זה קשור לחלק המנהלי של החלטת הממשלה. כלומר, אם ההחלטה הייתה בסמכות הממשלה (ולעניות דעתי, זכותה של המדינה לאכוף את החוק, גם אם הוא לא מוצא חן בעינינו...) ואם ההחלטה הייתה מידתית. (ראו את עניין החזרי המס שהמדינה מנסה להעביר כרגע. בג"צ לא פסל את ההחלטה, אלא הוא אמר שההחלטה אינה מתחשבת בכל האוכלוסיות בארץ, כלומר החלטה לא מידתית...)

לעניות דעתי ושוב, אני לא משפטן ולא מתיימר להיות כזה, עתירה כזו עתידה להדחות.

צדקו פה אלו שאמרו שצריך להשבית את המדינה. צריך פשוט להראות למנהיגים שלנו שאנחנו לא ממש מרוצים מההחלטות שלהם.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי נדרש ייצוג משפטי הולם אם לא לאמר מהמעלה הראשונה

רוני אהרונוביץ הוא עורך דין, חלוץ, שכבר חתום על יותר מיוזמה ושינוי בודדים.

ארנון פלקוב הוא פולמוסן בלתי נלאה. :-D

בהצלחה ויישר כח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חתמתי.

מנהלים - אולי להדגיש או/ו להדביק את השרשור הזה?

בדיוק מה שהתכוונתי לרשום עכשיו :)

להדביק !

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

חתמתי, וכך גם חברים רבים לפורום האופנועים בתפוז.

אבל חשוב לזכור - חתימה על עצומה שכזו כמוה, לרוב, כמו קבוצת תלמידים בכיתה שמתארגנת ובאה למנהל בטענה שהם רוצים שיאריכו להם את החופש כי ככה וככה. הכוונה היא שזה לא מזיז לאף אחד. ראו העצומה שהצליחה (מבחינה מספרית) לדחייה של שעון הקיץ, ראו עצומות רבות בעניין גלעד שליט ועוד ועוד.

אז חתמתי וחתמנו, וזה חשוב, ואם תהיה פעילות אני אשמח לרתום את כוחותנו לעניין, אבל חשוב להבין שמבחינת המדינה מדובר בתרנגולת שמטילה ביצי זהב, והכי מרתיח הוא שהתרנגולת הזו מחזיקה שלט גדול שכתוב עליו "זה לטובתך".

הדרך הנכונה לתקוף את העניין, פרט להרמת קול צעקה, הוא בהכנסת הספק, בהבאת מחקרים ובקיום דיון ציבורי ובכך שנגרום לכנסת ולוועדות השונות לכפות על המשטרה ועל משרד התחבורה לעצור את המהלך ולהקפיא את הכנסת המצלמות עד הבאת מידע רלוונטי.

הערה למנהלים פה - אנחנו לא תמיד עוקבים אחרי הפורום הזה, ולכן, אם מתפתח משהו מהותי שאליו אנחנו יכולים, ככוח גדול ודו-גלגלי להצטרף, אנא שלחו לי מסר או מייל (daniel at mitsu . co . il) או כנסו לפורום האופנועים בתפוז והסבו את תשומת ליבי לעניין.

תודה.

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם

חתמתי ואהבתי את העתירה.

אני מקווה שלא יידחו אותה על הסף, מה שדווקא דיי הגיוני שיקרה.

לדעתי לא יהיה מנוס מיציאה לרחובות, או יותר נכון לשיירות בכבישים,

בדיוק כמו שהיה עם הדו גלגליים שהביעו מחאה.

לצערי במדינה שלנו רק רעש,כוח ובלאגן עושים את העבודה,

והציבור שלנו הוא דיי אדיש ועצלן. הלואי וזה יצליח.

פורסם

קראתי, חתמתי ומאחל לכולנו בהצלחה.

אבל כפי שכבר נאמר לפני, ללא פעולה בשטח, הסיכוי להצלחה הוא קטן. לדעתי, הפרויקט אכן יצא לדרך, מה שכן רצוי לעשות זה הדבר הבא. מכיוון שהמטרה מוצהרת היא הורדת מהירות הנסיעה של הנהגים (למרות שכולנו יודעים שזה לא עובד וזה רק לאחר מעשה) כך שיהיו פחות הרוגים, ובנוסף אנחנו גם יודעים שהמטרה היא שאכן ניכשל, ניסע מהר ונשלם קנס.

לאחר שהפרויקט יצא לדרך, נדרשת התארגנות מסודרת להצבת שלטים גדולים וברורים כ- ק"מ לפני המצלמות המזהירים על המצאות המצלמה. נכון שלרוב זה דורש אישור של מע"צ או של רשות מקומית זו או אחרת או אדמה פרטית, אך אם המדינה טוענת שכל המטרה היא להוריד את מהירות הנסיעה, היא בעצם אמורה לברך על כך למרות שהמדינה וודאי תטען שהשלטים מפריעים לאכיפת החוק.

כמה זה מעשי? אני לא יודע, מדוע זה לא נעשה במדינות אחרות? גם לא יודע.

פורסם
.

בג"ץ זה לא גן ילדים.

לכן לדעתי נדרש ייצוג משפטי הולם אם לא לאמר מהמעלה הראשונה מצד העותרים כי מולם תתייצב סוללת עורכי דין מטעם הפרקליטות, גם אם בפועל יופיע עורך דין אחד או שניים מצד הפרקליטות.

קראתי וחתמתי.

אם כי אני סבור שהסיכוי שבג"צ יקבל את עמדת המדינה שתטען שהיא סה"כ אוכפת חוקיה, הרבה יותר גדול.

רוצים להשפיע ?

רק דרך בית המחוקקים, שם בעצם ניקבעים חוקיה של מדינת ישראל, והמבין יבין.

רוני אהרונוביץ הוא עורך דין, חלוץ, שכבר חתום על יותר מיוזמה ושינוי בודדים.

ארנון פלקוב הוא פולמוסן בלתי נלאה. :-D

רז

רק מי שרשום כחבר בלשכת עורכי הדין הוא עו"ד

רוני לא רשום כחבר בלשכה.

מתוך חוק לשכת עורכי הדין

42. אדם הכשיר להיות עורך-דין והוא תושב ישראל ובגיר יהיה לעורך-דין עם קבלתו כחבר הלשכה.

עו"ד יגאל ארנון הוא אחד מעורכי הדין הטובים במדינת ישראל.

כאשר הוא תבע את שלמה פיוטרקובסקי על סכום פעוט של כמה עשרות מילוני דולר הוא לא ייצג את עצמו אלא שכר את שירותיו של עו"ד מהטובים בארץ רם כספי ולידו אחד הכוכבים הגדולים ממשרד יגאל ארנון.

וידועה הבדיחה שיש בה גרעין של אמת , כי עו"ד טיפש הוא עו"ד שמייצג את עצמו.

ולכן מבלי לפגוע כהוא זה בשני העותרים , בכישוריהם וכו' זו המלצתי החמה, כפי שנכתבה בהודעתי לעיל.

חן פרחי

כיוון העתירה בגדול הוא, כי היא לא משרתת את המטרות שהוצגו בפני חברי הכנסת שאישרו את הפרוייקט וכי מציגי התוכנית בלשון בוטה פשוט שיקרו בהציגם עובדות בלתי נכונות ועל בסיס אותם שקרים אושרה התוכנית.

זה הרקע לעתירה.

נכון שיש לשנות גם את חוקי המהירות בכבישים אבל המטרה הראשית של העתירה היא שונה.

ואכן התקיפה של העותרים בנוגע למהירות המותרת והעלאתה , היא בהפעלת הסמכות של מחוקק המשנה קרי השר הממונה באישור ועדת הכנסת הרלבנטית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כרגע גמרתי לקרוא את 24 עמודי העתירה.

על העצומה כמובן חתמתי, אפיץ אותה בין כל מכרי ואנסה לשכנעם לחתום אבל:

הרעיון כמובן מבורך ואסייג את דברי בזה שזו פעם ראשונה שאני קורא עתירה אבל התרשמותי היא שהמסמך מבולבל ומבלבל, המון חזרות על דברים, שימוש באותה דמגוגיה בה הם מאשימים את המשטרה (הבלטת עובדות ש"טובות" להם כמו מהירות מותרת במדינות מהירות והתעלמות ממדינות מערביות נאורות בהן המהירות המותרת נמוכה), השימוש שכבר הוזכר במילה פורנוגרפיה, התעלמות ממצלמות מהירות שכן מוצבות במקומות ראויים (למשל בסוף ירידת הקסטל לכוון ירושלים לפני סיבוב מוצא הקטלני).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה כי למרות הניסוח הבעייתי לטעמי העתירה כמובן ראויה.

פורסם

בא לברך ויצא מקלל

אתה תמיד יודע לתת משפט נכון XD

חתמתי כמובן, facebook for advertisement

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
נדרשת התארגנות מסודרת להצבת שלטים גדולים וברורים כ- ק"מ לפני המצלמות המזהירים על המצאות המצלמה..... מדוע זה לא נעשה במדינות אחרות? גם לא יודע.

נעשה ועוד איך!

שלטים כאלה המזהירים מהמצלמה ראיתי בפולין, בגרמניה, באוסטריה, בצרפת, באיטליה.

אלה שלטים אשר מוצבים ע"י אותו גוף שהציב את המצלמה.

גם בארץ בלא מעט אזורים יש שלטים של מע"צ המזהירים אותך מפני מצלמות או מפני "כביש באכיפה מוגברת".

בנוגע לפייסבוק, וואלה לא צריך, אז חתמתי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חייבים לארגן הפגנה אחרת אפילו הסיכוי הקלוש שזה יעשה משהו לא קיים.

אם לא נצא לרחובות ונעשה רעש ימשיכו לח*בן לנו על הראש ואנחנו נמשיך להגיד תודה.

אני באמת שלא מבין באיזה מדינה מתעללים ככה באזרחים.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...