Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוששני רק מדבר אחד - אם וכאשר העתירה תדחה - העניין ישרת את המדינה ויקשה מאוד על ההגנה לא רק בבתי המשפט, אלה בעיקר בזירה הציבורית. נער הייתי וזקנתי וראיתי לא מעט נזקים שנגרמו ע"י עתירות כאלה ואחרות.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מסתכלים על הסטטיסטיקות של המשטרה המהירות היא הגורם הראשון בתאונות הקטלניות
זו מניפולציה של המשטרה, וזה בדיוק אחד הנושאים העיקריים בעתירה.

כשנהג נוהג במהירות 50 קמ"ש ברחוב צר ופוגע בהולך רגל, זו גם תאונה של מהירות מופרזת.

כשאוטובוס התיירים צנח מצוק בדרך לאילת הוא נסע במהירות חוקית, אך עדיין התאונה (והרוגיה) סווגו כ"מהירות מופרזת" כיוון שהוא נהג במהירות מופרזת ביחס לתנאי הדרך.

אלה תאונות קטלניות המסווגות ע"י המשטרה כתאונות "מהירות" למרות שהמצלמות לא יועילו במאום למניעתן.

ביקשנו בעתירה שבג"צ יורה למשטרה לפרט כמה תאונות שסיבתן היא מהירות מופרזת ביחס לחוק התרחשו במיקומים שנבחרו למצלמות.

פורסם

דיבר יפה אבל דיבר חלש !!! אני מברך על היוזמה אבל כשזה מגיע לתקשורת צריך קצת יותר נחרצות לשדר יותר בטחון ואולי תקיפות.

יש לתקוף את סף המהירות המותרת כיום בכבישים טובים כמכשול בפני האדם הסביר ביתר שאת,מביאים דוגמאות מאירופה על הצלחת האכיפה האלקטרונית ותמיד שוכחים ששם מותר לנסוע מהר יותר מלכתחילה !

ביננו אין סיכוי שעתירה כזו תיצלח.....אם זאת לטעמי פתרון הפשרה חייב להיות העלאת המהירות המותרת בכבישים מהירים ב20-40 קמש ואז שיאכפו כמו שצריך את ה"ממהרים" במיוחד.

זה ה2 סנט שלי

פורסם

לכל קטני האמונה (ואלו שלא קראו עיתון הבוקר), שופטת העליון קיבלה את העתירה של אהרונוביץ והוציאה דרישה מהמשטרה ומשרד התחבורה להשיב בנוגע לעתירה.

אופטימיות.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
לכל קטני האמונה (ואלו שלא קראו עיתון הבוקר), שופטת העליון קיבלה את העתירה של אהרונוביץ והוציאה דרישה מהמשטרה ומשרד התחבורה להשיב בנוגע לעתירה.

אופטימיות.

לא קיבלה שום עתירה. כל שהיא עשתה הוא להורות למשיבים לבוא ולהשיב לעתירה ולא לדחותה על הסף. לא שצריך לזלזל בכך, אבל מכאן ועד לקבלת העתירה רב המרחק.

פורסם

קראתי את כל העתירה והאמת שהדברים נכתבו בצורה עניינית מאוד.

כל שנותר הוא להמתין ולראות מה מערכת המשפט תגיב בנושא.

הלוואי ונזכה לראות שיקבלו את העתירה, ויתמכו בה.

אני גם חשוב שישנו הצורך לנסות ולארגן איזה אירוע/הפגנה או משהו בסגנון שיהיה בנושא העתירה הזו, ומעט לעשות רעש בתקשורת.

הפגנה שבראש ובראשונה יפורסם עליה בכל בתי האב השונים שאינם חובבי הרכב והתחבורה בארץ, ובנוסף לפרסם זאת בכלל פורמי הרכב/חובבי הרכב,שיבואו להפגין באירוע,אירוע שבוא יקראו לתקשורת להגיע ולשמוע את דברי הנהגים והאזרחים תוך כדי פרסום על שלטים משפטים שונים בנושא.

אני חשוב שרעש מסוג זה בתקשורת בין אם טלווזיה ובין אם עיתונות יכול להועיל מעט.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם
לא קיבלה שום עתירה. כל שהיא עשתה הוא להורות למשיבים לבוא ולהשיב לעתירה ולא לדחותה על הסף. לא שצריך לזלזל בכך, אבל מכאן ועד לקבלת העתירה רב המרחק.

אם ברצונך לדייק, נכון אתה צודק, מבחינה משפטית העתירה עדיין לא התקבלה ועדיין לא נקבע קדם דיון. אבל כמו שאמרת, עצם ההתייחסות ואי דחייתה על הסף מהווה כבר הישג לא מבוטל.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

היום נסעתי עם חלונות פתוחים ויחיסית רגוע, בכוונה כי אני כבר לא יודע מתי יתחילו לעבוד המצלמות, אז עם כל הרעש מהחלונות וזה שיש 60 כ"ס הגעתי ל120 בלי להרגיש בכלל. אז אני רק צריך לתאר לעצמי איך זה באוטו חדש עם 100+ כ"ס שלא שומעים את המנוע ולא רעשי כביש. בטח 150 זה שיוט, ולדרוש שנסע 90 זה פשוט להכשיל את הציבור.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אתה צודק לחלוטין, אני לא יודע מה הייתי עושה אם לא היה לי קרוז קונטרול בסיוויק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים,

אתם קצת נסחפים עם ה"לא ניתן לנסוע 90" הזה.

גם אני חתמתי על העצומה, ואני גם רואה במצלמות גביית מס עקיפה ומסריחה. אבל לא צריך איזה מחשב מנוע כדי להגביל את הרכב ל-70, 80, 90, 100, 120. כל נהג יודע את החוק ומסוגל לנסוע כחוק. העניין הוא שהחוק אולי לא רלוונטי לימינו, ואכיפת החוק בצורתה הנוכחית, באה למקסם את קופת האוצר. ולא למזער את נזקי תאונות הדרכים. עם זה אני מסכים ובזה יש להתמקד.

יחסי להעלאת המהירות המותרת הוא מעט אמביוולנטי:

אמנם יצא לי פה ושם לנהוג במהירויות שהשתיקה יפה מאוד מאוד להן. אמנם לא במהירויות שמעלים בפייסבוק, אבל גם לא משהו שמזכיר מהירויות חוקיות (לצורך העניין זה נגיד שזה היה באירופה, ושהצמיג מוגבל H)

אבל להעלאת המהירות יש גם פן סביבתי, ולו נותנים היום דגש בכל העולם, ובצדק. אני מציע אפילו שנהג ממהר "יקנה זכות" לנהוג ב-120-130 בדיוק כמו כביש אגרה, ובדומה למיסוי ירוק לרכבים. ושהיתר יסעו 90-100!

שקיפות! זו מילת המפתח. שיקראו למס בשמו!

ושלא יתפרש שאני מנסה להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל הדיון סביב העלאת המהירות מזכיר לי את הדיון ללגליזציה של הסמים. זה עובד בהולנד, וזהו בערך. לגליזציה זה אולי דבר טוב בעולם אוטופי, אבל ביתר המקומות בעולם שניסו לגליזציה, עלתה הפשיעה ועוד מני רעות חולות. אז באמת גרמניה היא ההולנד של לגליזצית המהירות, אבל אולי יש שם באמת משהו שמתאים לכך, שאין פה (שלא לומר בלבנט).

שוב אדגיש לפני שיגרשו אותי מהפורום: חתמתי על העצומה ואני מסכים עם כל מילה בעתירה. הגביה היא מסריחה! וככזו צריך להלחם בה. אבל מפה ועד העלאה גורפת ומשמעותית של המהירות - צריך לחשוב קצת יותר!

• תוכן חדש...