Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יישר כוח וכל הכבוד !!!

אגב, לדעתי (אולי הנאיבית) גם אם בג"צ יבחר שלא להתערב בהחלטות (מה שדי סביר שייקרה), הרי שהוא ידרוש מהמדינה תשובות, האדיוט שאמר בכנסת שלדעתו מהירות גורמת ל- 60% מהתאונות יתחיל להזיע ובכלל מישהו יצטרך להתחיל לנמק ולהסביר את סבירות המהלך.

זה עלול להביא לשינוי באופן פריסת המצלמות או באופן הפעלת המצלמות (סף הצילום).

בקיצור - לדעתי העתירה הזו תשנה משהו, אולי לא תביא לביטול הפרויקט, אבל משהו יתחיל להתשתנות וכמה מקובעי המדיניות יכנסו למצב של "דיר בלאק"...

שוב פעם - כבוד !!!

פורסם

פרנקוס גם אני יכול להאמין בתאורית הממחטה הגדולה והגרגיר הירוק שבתוכה אבל זה לא אומר שזה נכון.

ארנון כל הכבוד על היוזמה.

אם כלום לא יעזור והפרוייקט יתחיל לזוז - אני מתנדב לנסוע כל בוקר על 70 קמ"ש לאורך הצירים האלו ואם יהיו איתי עוד - יהיה פקק מהגהינום.

ואז נראה כמה תמונות יהיו לרודפי הבצע האלו.

פורסם

אם כלום לא יעזור והפרוייקט יתחיל לזוז - אני מתנדב לנסוע כל בוקר על 70 קמ"ש לאורך הצירים האלו ואם יהיו איתי עוד - יהיה פקק מהגהינום.

ואז נראה כמה תמונות יהיו לרודפי הבצע האלו.

נראה אותך בבוקר נוסע יותר מהר.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עדכון מבג"צ: נראה שבשלב זה, העתירה לא נדחתה על הסף.

השופטת א. חיות הורתה למשיבים להגיש תשובה מקדמית לעתירה בתוך 30 יום.

הכדור במגרשה של מדינת ישראל...

גמר חתימה טובה.

פורסם

חבל שנושא שהיה צריך לעלות לדיון פרלמנטרי וציבורי צריך להפתר דרך בית המשפט. לא שאני חושב שהוא יפתר, MIND, ואני מניח שגם האדונים הנכבדים (באמת) שהגישו אותה יודעים שזה נועד לעשות כותרות ולא הרבה מעבר.

זאת ועוד, שלהביא את ה"פנסיונר השוויצרי" כדוגמא זה יריה לעצמך ברגל, עם מצב האכיפה שם.

הדרך הנכונה, כאמור, היא דרך הכנסת, אבל כולנו יודעים שזה נידון לכשלון מראש. לא יקום ח"כ אחד שישים את עצמו מאחורי הנושא הזה, מסיבות פוליטיות (בשביל מה הוא צריך שהמאפיה של "אור ירוק" תסמן אותו כמכשול להפחתת שיעור התאונות?).

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

עריכה - לאחר שסיימתי לקרוא את העתירה: הדברים הקודמים עומדים בעינם, אבל עדיין מגיע לכם ח"ח על הפרזנטציה. ישר כוח.

עוד עריכה: הייתה חסרה לי ההנחיה למתנ"א לאכוף בכביש 6 רק מ130 קמ"ש. כמו כן הייתה חסרה לי רשימה מפורטת של המקרים בעלי נושאי משרה נתפסו עוברים על המהירות המותרת (ולא חסרים מקרים כאלו).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עדכון מבג"צ: נראה שבשלב זה, העתירה לא נדחתה על הסף.

השופטת א. חיות הורתה למשיבים להגיש תשובה מקדמית לעתירה בתוך 30 יום.

הכדור במגרשה של מדינת ישראל...

גמר חתימה טובה.

וואי - לא עובד אם זה עובד כך - אבל אם בית המשפט היה עוצר את הפעלה כל עוד יש דיון ולא סופקו תשובות ע"י ממשלה/מפעיל/עו' זה היה יכול להיות מאוד נחמד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

קראתי (מסמך מרתק) וחתמתי. רק תגידו לאן להגיע להפגין. חזק וברוך על הצעד שנעשה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כל הכבוד חברים!

אם כי צרם לי קצת לקרוא, בפניה לבית הדין הגבוה לצדק, משפט כמו "מהירות, כמו פורנוגרפיה, היא עניין של גיאוגרפיה".

זה לא הפורום שם.

בהחלט הפורום! Fitch ידידי, המשפט לקוח מהמחזה/סרט "בית התה של ירח אוגוסט" והוא משפט ידוע ומצוטט למכביר.

בהליכים משפטיים, מקובל ונפוץ לתבל את השפה המשפטית היבשה במובאות וציטטות משירה, ספרות ושאר מקורות תרבותיים כדי להעשיר את הטיעון.

זהו ההקשר המקורי: "באוקינאווה, לרחוץ עם אשה ערומה בבית מרחץ ציבורי, לגמרי בסדר. תמונה של אשה ערומה בבית פרטי, לגמרי לא בסדר. באמריקה, פסל של אשה ערומה בפארק מקבל פרס; אבל אשה ערומה בפארק מקבלת קנס. מסקנה: פורנוגרפיה זה עניין של גיאוגרפיה."

המטרה היא להראות שהכל יחסי ולא מוחלט. במקרה שלנו: 50 קמ"ש על פס האטה ליד בית ספר, לגמרי בסדר. 120 קמ"ש בכביש בין עירוני רחב ומסודר, לגמרי לא בסדר. כלומר, המהירות היא יחסית ותלוית הקשר. ליד בי"ס נוסעים לאט ובזהירות מופלגת, גם אם החוק מתיר 50 קמ"ש. בכביש מהיר ופנוי, אפשר ליסוע 120 בבטחה גם אם החוק מתיר רק 90.

פורסם

למתעניינים

החלטת כבוד השופטת חיות מ 16.9.2010

תחילתה של דרך , והלוואי שלא תהיה ארוכה.

ודרך אגב נדיר שבית משפט קל וחומר בג"ץ דוחים על הסף תביעה /עתירה שמוגשת, מהעיקרון הבסיסי והחשוב של זכות הגישה החופשית לערכאות כאחת מזכוית היסוד החשובות ביותר שניתנה לאדם בימינו

10067850.V01.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מתנגד לעתירה.

נכון, צריך דיון ציבורי בעיניין, אבל המשפטיזציה של המדינה, כאשר בג"צ מתערב איך ואיכן למגן את תושבי הדרום מפני טילים, אסור להפוך כל סוגיה לדיון משפטי.

מחר בג"צ יחליט מה המהירות המותרת בכביש החוף. מחרתיים, אם ומתי להפציץ את הכורים באירן.

אולי ראש הממשלה יתן את המפתחות לארבל וילך הביתה ?

פורסם

נר

בג"ץ למרבה הפלא יודע לתחום את הגבול בין התערבות במהלכים לבין קביעת מהלכים.

בג"ץ עוסק בהתערבות במהלכים , ורק כאשר הם חורגים מסמכות המחליטים או בניגוד לחוקי הכנסת או אינם מידתיים.

והמפתחות בידי בייניש ולא ע.ארבל.

לכן בעתירה כאן הסיכוי כי בג"ץ ישנה את מהירות הנסיעה בדרכים הוא 0. הוא עשוי להקשות על המדינה למה היא לא משנה את המהירות לאור מה שהוגש לה על ידי העותרים ולאור תשובות המדינה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל הכבוד על היוזמה. לפי דעתי הסיכוי נמוך עם ה"התלבשות" של המשטרה על אכיפת המהירות. אם מסתכלים על הסטטיסטיקות של המשטרה המהירות היא הגורם הראשון בתאונות הקטלניות ורואים שהמשטרה נותנת לנושא הזה יותר חשיבות בדוחות שלה. בדו"ח של שנת 2007 (שאותו גם אתם מצטטים) הטבלה מסודרת לפי הסיבות לתאונות הקטלניות והההסבר שלהם מתייחס לנתון הזה. אתם לעומת זאת מסתכלים על הסיבות לתאונות ואתם צודקים בנתון שלכם. אלו שני דברים שונים לגמרי. לא נראה לי ששופטי העליון ישתכנעו כאשר הם יראו את הסיבה העקרית לתאונות הקטלניות. בקשר לאיך מציגים את הסטטיסטיקה, זה כבר משהו אחר. לעומת זאת בנושא מיקום המצלמות, כאן לדעתי הסיכוי גבוה יותר. בהצלחה.

11.PNG

פורסם

ניצחון יחשב (מבחינתי) אם בג"צ יכריח את המדינה להסביר למה מצלמה תתוקן כאן ולא שם.

וכשיתחילו להכניס שיקולים עניינים (כפי שאני מקווה) לפתע מיקום המצלמות ישתנה, הרבה מצלמות רמזור (מבורך!), מצלמות מהירות בתוככי הערים במקומות מועדים לפורענות (מבורך!) וכיוצ"ב.

אציין זאת כך: להבנתי - רוב גולשי הפורום אינם נגד הפרויקט, אלא נגד אופן הפעלתו.

אם הסקופ יעבור לדברים המסוכנים באמת, נדמה לי שיהיה כאן קונצנזיוס שתומך במצלמות.

• תוכן חדש...