Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על קסנטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לקסנטיה יש מערכת הידראולית כמו bx או שיה כמו zx?

עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית חוץ מאחד שכתב שקסנטיה 95 נראה לי קרובה יותר לbx קסנטיה 99.

מה לגבי 97?יש לי הצעה לקנות האם יש לה?בכלל איך הרכב למי שמכיר אותו

תודה

צביקה

פורסם

לקסנטיה מערכת הדאולית מתקדמת יותר מזו של ה-BX.

ל-ZX אין מערכת הידראולית כלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן אדון zvit צודק.

מנסיעה שקיבלתי בקסנטיה (לא כנהג), התרשמתי לטובה מהאוטו הזה, אוטו גדול ומרווח, עם מע' מתלים מעולה. מומלץ לקנות רק אם אתה מודע לעבודה שזה צרפתי (ומכאן משתמשע אמינות מעורערת), ושהמחירון שלה צונח חזק. ז"א שאם אתה רוצה את האוטו לשנה-שנתיים, תוותר. אבל אם אתה רוצה אותו לכמה שנים טובות - אתה מקבל אוטו מעולה במחיר זעום.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אני לא מדבר על שנים רבות אבל לא יודע כמה יהיה אצלי משהו ממוצע אלא אם כן יהיה כדאי למכור.

קראתי בהגה אם אני לא טועה היום צרפתי זה לא השם היה פעם ויש לסיטרואן אמינות אירופאית כמו כל השאר פשוט בארץ אנשים לא קולטים.

הייתה לנו bxמאוד היינו מרוצים ממנה פרט למערכת לא עשתה בעיות אבל בגללה שיצא לטובה כל דבר הכנסנו למוסך מורשה.

בכל מקרה אני חושב על פ'גו גם היא צרפתית...

פורסם

לטעמי הקסנטיה ,בתוך רכב משפחתי גדול , היא הקנייה הכי טובה בטווח המחירים שלה.

הכי נוח , חזק מספיק (לא חיית רמזורים , אבל מספיק ,אלא אם מדובר על מנוע ה-1.8 8 שסתומים) , מפואר , בד"כ אמין למדי.

אחרי נסיעה לאילת לא רציתי לקום מהכורסה.

פורסם

קסנטיה מכונית מעולה, בעלת נוחות, אחיזה ומרווח יוצאי דופן למחירה (וגם מעבר לו). מגהצת מהמורות אמיתית, כמעט כמו היורשת C5. האמינות בגדול סבירה, רכב שאני מכיר סחב 3 שנים ללא תקלות מהותיות למרות קילומטראז' רב (רכב חברה, נסיעות בכל הארץ). תקלות שקצת חזרו על עצמן - מערכות האזעקה והנעילה המרכזית (היו בהתקנה מקומית אם אינני טועה), נורית שמן שהיתה נדלקת ללא סיבה. הרכב הנ"ל נמכר בקלות, בלי לרדת מהמחירון (יצויין שכרכב חברה הוא ממילא היה במחירון נמוך).

בתור משומשת מודל 97 כבר עבר את רוב ירידת הערך שלו, לכן לא תפסיד הרבה גם אם תחזיק אותה רק שנתיים שלוש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מדוייק למדי, הקסנטיה היא אכן מכונית נהדרת ואמינה באופן סביר. מערכת החשמל מעט בעייתית, אבל יכול להיות שזה תוצר של התקנת האזעקה. יש לנו כזו במשפחה, יד ראשונה משנת 95, עם מעל 220 אלף קילומטרים והיא עדיין נהדרת.

צריך להקפיד על להחליף את ה"בומבות", אחרת איכות הנסיעה מזכירה STI.

אם אתה עושה נסיעה על כזו, והיא לא נוחה לך משום מה - זו כנראה הבעיה.

אין לי ספק שבמחיר שלה, היא הדבר הכי נעים שיש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מתעלק...

האם התיבה האוטומטית של הקסנטיה נוטה לעשות בעיות?

לאיזה מנוע היא הכי מותאמת? (1.8 , 2.0)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...