Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא הגה ספורטיבי , S3.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ ולשאול מנסיונם של כוכבי הפורום, האם ניתן לייבא הגה של רכב ללא בעיות ממשרד התחבורה בדרך - כלומר האם אזדקק להציג אישורים אלה ואחרים או שהיבוא יעבור חלק ?

מדובר בהגה ספורטיבי S3, כפי שניתן לראות כאן :

ד"א - מדובר בהגה תיקני , חדש בעל כרית אוויר חדשה ותואם לרכב שלי.

IMG_2612.jpg

תודה מראש על העזרה

פורסם

לפי מה שאני יודע, למייבא פרטי לא ניתן לייבא הגה לרכב.

לא תקבל אישור ממשרד התחבורה. עניין בטיחותי.

אבל היו מקרים מעולם.

פורסם

בדקתי את הסוגיה הזו לא מזמן ,

אם תייבא אותו ללא הכרית אוויר - ככל הידוע לי - אין שום בעיה.

ברגע שכרית האוויר נכנסת לעניינים, זה בלאגן גם מבחינת המשלוח וגם מבחינת הכנסה לארץ , לכן קנה אותו רק אם כרית האוויר שלך מתאימה לו 1 ל1.

פספסתי בזמנו הגה מדהים של R32 (לרכב הקודם) בגלל שלקח זמן עד שביררתי את הסוגיה.

(נדמה לי שגם פתחתי שרשור כזה בעבר, בצע חיפוש כאן או באוף טופיק)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בדקתי את הסוגיה הזו לא מזמן ,

אם תייבא אותו ללא הכרית אוויר - ככל הידוע לי - אין שום בעיה.

ברגע שכרית האוויר נכנסת לעניינים, זה בלאגן גם מבחינת המשלוח וגם מבחינת הכנסה לארץ , לכן קנה אותו רק אם כרית האוויר שלך מתאימה לו 1 ל1.

פספסתי בזמנו הגה מדהים של R32 (לרכב הקודם) בגלל שלקח זמן עד שביררתי את הסוגיה.

(נדמה לי שגם פתחתי שרשור כזה בעבר, בצע חיפוש כאן או באוף טופיק)

זו בעיה אח"כ לרכוש כרית אוויר שתתאים . קראתי את האשכול שפתחת בנושא.. ועדיין לא קיבלתי תשובה חד משמעית - בכל מקרה התקשרתי כרגע לכמה וכמה חברים קרובים מהתחום והם מבררים האם הכרית אוויר ניתנת להחלפה ותתאים להגה הנ"ל.

בכל מקרה דבר אחר כן הבנתי : את הכרית אוויר לא ניתן לשלוח

פורסם

לפי מה שנאמר לי מגורם מוסמך במשרד התחבורה - רק הגה חדש לגמרי, ללא כרית אויר, יורשה להכנס לארץ.

אני עשיתי טעות ורכשתי הגה משומש ,מקורי כמובן, לגולף שלי בלי לברר את הכל מראש ועכשיו אני במלחמות עם משרד התחבורה ע"מ לקבל אישור להכניסו לארץ.

כרגע הם מבקשים ממני להמציא אישורים מהמחלקה הטכנית של פולקסווגן שאכן ההגה מתאים לדגם הרכב שלי.

קשה לי להאמין שבסוף יאשרו..

פורסם

אני חייב לעדכן :

המוכר מ EBAY , שלח הודעה וטוען כי :

hi,

I can send the complete steering to Israel. I have shipped over 100 wheels with airbag & only 1 time it was stopped in UK. I don't have just airbag covers but they sell them here for $50 brand new if You need it

best regards

Tom

ובקיצור ותרגום לשפה הציונית - הוא טוען כי הוא שולח והם תמיד מגיעים . השאלה היא, האם להאמין ? או שמה לבדוק ולדרוש אישור לפני הזמנת ההגה .

פורסם
אני חייב לעדכן :

hi,

I can send the complete steering to Israel. I have shipped over 100 wheels with airbag & only 1 time it was stopped in UK. I don't have just airbag covers but they sell them here for $50 brand new if You need it

best regards

Tom

ובקיצור ותרגום לשפה הציונית - הוא טוען כי הוא שולח והם תמיד מגיעים . השאלה היא, האם להאמין ? או שמה לבדוק ולדרוש אישור לפני הזמנת ההגה .

אין קשר אליו, מבחינתו הוא שלח, אם המכס בארץ עצר את זה הקונים לא ידווחו לו "שמע עצרו את זה במכס" כי זה לא בעיה שלו ואין לו דרך לעזור.

פורסם
אבל יש לו TRACKING על המשלוח והוא יכול לדעת אם משהו מתעכב.

מבחינת המוכר הוא עשה את שלו, קיבל את הכסף דרך פייפאל ושלח לבחור את המוצר לכתובת המוצהרת.

כל מה שמעבר לזה - עיכובים/החרמות בנמלי התעופה לא מעניין אותו ולא קשור עליו, אלה כבר דאגות הקונה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לפי מה שנאמר לי מגורם מוסמך במשרד התחבורה - רק הגה חדש לגמרי, ללא כרית אויר, יורשה להכנס לארץ.

אני עשיתי טעות ורכשתי הגה משומש ,מקורי כמובן, לגולף שלי בלי לברר את הכל מראש ועכשיו אני במלחמות עם משרד התחבורה ע"מ לקבל אישור להכניסו לארץ.

כרגע הם מבקשים ממני להמציא אישורים מהמחלקה הטכנית של פולקסווגן שאכן ההגה מתאים לדגם הרכב שלי.

קשה לי להאמין שבסוף יאשרו..

בפעם הבאה תהיה יותר "מקורי" בתיאור המוצר. מקורי ברמה כזו שלא יפתחו את החבילה בכלל :)

אני חייב לעדכן :

hi,

best regards

Tom

שאל אותו כמה מתוכם הוא שלח לישראל. קשה לי להאמין.

אם כרית האוויר מתאימה (מה שיש לך כרגע) , אז תבלע את הגלולה , תקנה כיסוי מתאים, בקש מהמוכר שישלח את ההגה ללא הכרית שבאה איתו ונגמר הסיפור (כמובן אם זה מתאים מבחינת מחיר).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...