Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 ילדים מופלאים שיושבים בבוסטר.

ובעוד כחודשיים המשפחה תתרחב ל-5 נפשות.

בבדיקות שעשיתי - פורד פוקוס יכול להכיל במושב האחורי 2 בוסטרים וכסא תינוק אבל..ואבל גדול

מהתרשמות נהגים ובעלי פוקוס הבנתי שדגם בעל נפח 1600 הוא חלש (100 כ"ס) ולכן אני מחפש פוקוס עם מנוע 2000

אבל מה הבעיה?

אין כמעט כאלה בשוק - מה עושים????

אני לא רוצה רכב יד שניה שהיה בעברו ליסינג או השכרה

מה האופציות העומדות לרשותי בהשקעה של כ-110K (עם שאיפה לפחות)???

תודה מראש על כל עצה ודעה.

חן.

פורסם

הייתי מציע לך להשאר בפורד ולעלות סגמנט - חפש פורד מונדיאו, ואפילו מהדור הקודם (שגם ישאיר לך הרבה עודף בכיס). קח בחשבון רק צריכת דלק גבוהה יותר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

נסה לחפש בחברות הליסינג I30CW שיכולה מאוד להתאים. אולי רכבים שהספיקו כבר לצאת מעיסקאות עקב ביטולים וכדומה או כאלה שנותרו חדשות לגמרי עם 0 ק"מ יתאימו לתקציב שלך. מהתנסות שלי היא מרווחת יותר מהפוקוס במושב האחורי ומציעה גם גג שמש כבונוס.

בהצלחה ומזל טוב.

פורסם

הפוקוס לא זריזה במיוחד, אבל אם הכוונה היא לנהוג אותה כפי שהיא תוכננה - משמע, כרכב משפחתי - זה בהחלט מספק.

עם זאת, אני ממליץ לבדוק את ה-i30 כפי שציינו לפניי (לאו דווקא בגרסת סטיישן), ואת קיה סיד / פורטה.

פורסם

נסה למצוא סקודה אוקטביה או רומסטר, רכבים מאוד מרווחים ושימושיים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תכנס, לבד או עם המשפחה לרנו סניק (מ-2005 ומעלה, לא מליסינג) ותבין שזה יכול להיות רכב מצויין עבורכם.

בטיחות ברמה גבוהה מאוד, נוחות ופינוקים, תא מטען גדול ונוח מאוד לשינוע כל כלי הרכב הנילווים (עגלה, אופניים שיגיעו ועוד)

מאחור 3 מושבים נפרדים שזזים גם קדימה וזה נוח מאוד עם הפעוט החדש. יש גם חיבור ISO למושבי בטיחות.

הביצועים בסדר, ועם הזמן תבין שברכב כזה ועם משפחה לא עושים תחרויות ולא מבחני זינוק. אבל נחמד להשתובב בהרי ירושלים או בגליל, או להראות בסיבובים לפרחח פזיז שנהיגה טובה זה לא ללחוץ בקו ישר אלא בסיבובים...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני נוסע בפוקוס ואני יכול להגיד לך שבניגוד למה שחושבים, סה"כ הרכב לא מרגיש כבד.

הגיר שלו מאוד נמרץ ומחפה על המנוע החלש יחסית.

אחרי רנו מגאן וסובארו אימפרזה הפוקוס מרגישה לי יותר זריזה משתיהן. חוץ מזה, הפוקוס איכותית ומרווחת ומאובזרת בצורה יפה.

אני ממליץ לך לשקול שוב את הפוקוס 1.6. תעשה נסיעת מבחן.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...