Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש ללא חשד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את נושא רמיסת זכויות האזרח הזכרתי לא פעם מעל דפי הקארזפורום.

במקרה הטוב, מתעלמים. שיהיה, מגיע להם, דמם בראשם.

במקרה הגרוע, אנשים כמו ישה מרביצים בי תורה.

אז הפסקתי. עכשיו אני גר עם האנטישמים ונהנה מכל רגע.

לפחות להם יש תירוץ לגיטימי לז**ן אותי.

דריש לא מדובר באנטישמיות. גם בספרד עושים בדיקות !! למה , כי יש להם באסקים על הראש.

גם המובטלים בספרד נהנים כמוך?? קרא כאן

http://www.kikarhashabat.co.il/36775.html

התמזל מזלך ואתה גר בברצלונה העיר העשירה בספרד, ברצלונה זה לא ספרד כמו שתל אביב זה לא ישראל.

וחוץ מזה הדשא של השכן ירוק יותר...

תפאדאל ישה,

שלח את הנכדה לבית ספר שכל בוקר יפשפשו לה בין הרגליים ובתוך החזיה.

הרי הסכינאות זאת מכת מדינה אז מה זאת טראומה יום יומית לילדה על מזבח המלחמה בסכינאות.

ורק שאלה קטנה-קטנטנה, מאחר ומדובר על סכינאות שאתה כ"כ מבועט ממנה, למה לא להכריח את כל המקומות המדוברים להציב גלאי מתכות בכניסה?

זכויות האזרח שלי נרמסות בשביל לחסוך להם כסף?

בכל כניסה לקניון בודקים את תיקיך ואת גופך מבלי לחדור לתוך תחתוניך או לחזיית האשה.

בכתבה שהבאת מדובר גם על התנגדות למגנומטרים.

קרא שם בצד הפניה לכתבה אחרת שילדים מרוצים מכך שיותקנו מצלמות אבטחה. מי בין המרוצים, הילדים החלשים ולא אלימים. מי לא מרוצים? נכון!! האלימים.

ילדי ישראל מיום היוולדם חיים במציאות בה נבדקים כולם ללא יוצא מהכלל בכניסה למקומות ציבוריים. יש כאלה שנבדקים בקפידה יתרה!!

מה ההבדל אם כן. אף אחד לא חשוד וכולם בעצם חשודים.

בגירה התקדמנו כי יש בינינו הסכמה שיש צורך להילחם בתופעת האלימות , אתה רק מציע דרך טכנית אחת , ומבכר אותה על פני דרך טכנית אחרת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תפאדאל ישה,

שלח את הנכדה לבית ספר שכל בוקר יפשפשו לה בין הרגליים ובתוך החזיה.

אני דווקא חושב שלאדם נורמטיבי מהשורה החוק הזה לא אמור להוות מטרד.

אף אחד לא יפשפש לבת\נכדה שלך בין הרגליים או בתוך החזייה, אבל אני בטוח שכאשר החוק יביא לתוצאות המבוקשות, קרי צמצום נשיאת כלי נשק, הבת\נכדה שלך תיהיה בסביבה בטוחה יותר.

וואדים נתן את הדוגמא של ספרד, אני דווקא אתן את הדוגמא של הונג קונג, פה המשטרה הרבה יותר קיצונית מהארץ:

יש לשוטר זכות לעצור אותך באמצע הרחוק, לקחת אותה מטר הצידה ולהפשיט אותך עד התחתונים במטרה לעשות חיפוש גופני, השוטר לא יגיד לך "תוציא את מה שיש לך בכיסים" אלא פשוט יכניס יד ויוציא החוצה את תוכן הכיס.

אבל....החוק מיושם כלפי מי שצריך ליישם אותו, משמע נדיר שתראה שוטר שעושה את זה לתושב מקומי או מערבי, תמיד זה יהיה לסינים (אלא שבאים מסין) או למקומי שיש חשד אמיתי שהוא נושא כלי נשק.

מעבר לזה, כל הונג קונג מלאה מערכות ניתור, משמע אין מצב שתכנס לחנות\בניין\מעלית שאין בו מצלמה במעגל סגור שמקליטה 24 שעות ביממה.

בהתחלה זה מטריד (בעיקר כשבא לך להטריד את חברה שלך\אישתך במעלית, למשל) ואז אתה נזכר שיש מישהו שצופה בך, אחרי בדיוק שבוע אתה מתרגל לרעיון ונהנה מכך שאין לך כל בעייה לשבת כרגע במרכז קניון (ואני מדבר במרכז קניון כשאנשים רבים עוברים לידך) ולספור 15K דולר שלקוח שלך שילם לך הרגע כי אתה יודע שאתה בטוח גם מהבחינה שהכל מתועד וגם מהבחינה שיש נוכחות משטרתית גבוהה מאוד ויתרה מכך- המשטרה פשוט חזקה ברמות שאתה לא רוצה להתעסק איתה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באגירה אני איתך.

אגב, טיילתי הרבה באירופה וצפון אמריקה ומעולם לא ביקשו לפשפש בכלי ובטח שלא על גופי בכניסה לאנשהו.

ומה עוד שרוצים לתת את הזכות הזאת לפקח, וסתם בשביל הכיף. ואם הוא יחליט שמה שיש לי בין הרגליים זה מסוכן לציבור?

האמת, שבאמת מעתיקים לפה את הפאשיזם לאט לאט. אפילו שביקרתי השנה בסין לא פשפשו בכלי ולא על גופי.

לגבי בתי ספר, ומצלמות אבטחה בשטחים ציבוריים בלבד - אני בעד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארילו

תקרא את הצעת החוק ואז תגיב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נו, קראתי, מה עכשיו?

כל פקח עיריה מטומטם עם 2 שנות לימוד שהתחיל בתור מטאטא רחובות ועם הוותק הגיע לדרגת פקח יקבל את הזכות להורות לי לסור הצידה ולבצע בי חיפוש גופני ללא כל יסוד לחשד.

זה יקרה על גופתי המתה או על גופתו המתה של הפקח!!! :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ישה - קראתי. אני לא משפטן אבל מבין את רוח החוק.

רוח החוק - לתת יד חופשית לשוטרים ופקחים במלחמה באלימות.

מה היא אלימות? הרי לא מדובר על אלימות שמתרחשת, אלא על אלימות פוטנציאלית. כזאת שעדיין לא התרחשה והמקומות הרשומים הם למעשה כל מקום כמעט (כולל בתי קולנוע ותיאטראות).

בפועל יהיה כואב כמו אותם אלה ששפכו להם את הבירה בחוף הים למרות שהם לא ביצעו שום פשע, לא הטרידו אף אחד וכו'. פשוט כי לאותם שוטרים התחשק לעשות את זה.

זה פתח רע, רע מאוד אפילו - ואני עדיין טוען שבמדינות המערב, ואף בסין מעולם אף פקח או שוטר לא ביקש לפשפש בחפצי או לבצע חיפוש גופני.

יש בעיה עם סכינאות? תחייבו להציב מגנומטר בכניסה לכל מקום. (גם ככה זה קיים בידו של המאבטח ברוב המקומות).

לדעתי זה תיקון שגובל בפאשיזם. כח בלתי מוגבל לנציג של המדינה וזכויות פרט לא קיימות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
נהנה מכך שאין לך כל בעייה לשבת כרגע במרכז קניון (ואני מדבר במרכז קניון כשאנשים רבים עוברים לידך) ולספור 15K דולר שלקוח שלך שילם לך הרגע

אתה לא מעדיף לספור את הכסף בחדר המלון לפני שאתה מתלבש ועוזב?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

או כמוך, במושב האחורי של גולף קאנטרי !

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

מה השתנה? כאילו אם שוטר רוצה לעשות חיפוש עליי הוא כבר לא ימציא משהו ( הזקן שלך עקום באופן חשוד למשל :-))

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה קודם למה הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה.

בד"כ החוק רץ אחרי המציאות ולא יוצר ואתה.

יש פרץ של טרור בתעופה שמים בדיקות מפוצצים מסעדה שמים שמירה בכניסה.

יש אלימות צריך אמצעים כדי לרסנה לפני שהיא תהרוס את החברה, אם החברה חפצת חים היא.

בכל שנותי בארץ אוטוטו 63 שנה לא נעצרתי על ידי שוטר, אלא כאשר ביצעתי עבירת תנועה. אני מעריך שיש עוד שניים שלושה אנשים כאלה, בארץ.

יש אבל אחרים שהמשטרה"נטפלת" אליהם. למה? הפרופיל שלהם הוא כזה שדורש התייחסות.

וכל אחד מאיתנו יודע בדיוק למי הכוונה. בשרשור אחר מקביל קראנו להם ערסים שנוהגים ב 260 קמ"ש

האדם הנורמטיבי חווה רק את תוצאות האלימות והיא ב 99% מן המקרים לא מכוונת נגדו על ידי השוטרים.

ובקשר לפקחים , אלה יהיו פקחים פיקחים שיעברו השתלמויות כדי להכשירם לתפקידם " כשוטרים".

ודרך אגב זה קיים כבר מזמן בתקנות התעבורה, מאומה לא התחדש.

(א) עובר דרך חייב לציית –

(1) להוראות שנותן שוטר במדים, שוטר שהזדהה בתעודת מינוי, או אדם הנמנה עם הג"א כשהוא בתפקיד רשמי בפועל מטעם משטרת ישראל ובמדים, או שיש עליו סימן זיהוי חיצוני בולט אחר שאושר, או שוטר צבאי במדים או פקח עירוני במדים שהוא עובד רשות מקומית שהוסמך בידי מפקד מחוז או ראש אגף התנועה במשטרת ישראל לאחר שקיבל הכשרה מתאימה (בתקנה זו – פקח עירוני);

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
יש אבל אחרים שהמשטרה"נטפלת" אליהם. למה? הפרופיל שלהם הוא כזה שדורש התייחסות.

וכל אחד מאיתנו יודע בדיוק למי הכוונה.

יש לי חבר טוב (מאוד), מה לעשות, אלוהים הגדול רצה שהוא יהיה שחור משחור, ואללה, הבן אדם צפוף פיגמנטים בצורה קשה!

סיים לימודי הנדסה בטכניון מצטיין דיקן, בעלים של אחד ממשרדי המהנדסים הגדולים בצפון הארץ.

נוהג במרצדס 500S חדשה דנדשה.

נעצר ע"י שוטרים על בסיס של פעם-פעמיים בשבוע!

אתה בטח יודע למה, שחור ומרצדס זה הרי בטוח עולם תחתון לא? :x

פורסם

בגירה

שים לב שרוב השוטרים יש להם גם צבעים דומים.

היוצא מהכלל לא מעיד על הכלל.

אני לא ציינתי לא צבע ולא כלום , וכמו שהילדים נוהגים לומר על ראש הגנב בוער הכובע.

וזוגתי מרוקאית .

הסלקציה נעשית בכל מקום , בשדה התעופה, בכניסה למועדון, באצדיון כדורגל.

שאל כל ערבי ישראלי על הקורה איתו בשדה התעופה.

גם לי יש חבר נפש.

הוא ערבי עירקי, שברח קצת לפני גיוס מעירק והתגלגל לארה"ב. שם למד באוניברסיטה קיבל אזרחות אמריקאית וקיבל עבודה באחת מהחברות הגדולות שם.

במשך יותר מ 10 שנים הוא אחראי על איזור המזרח התיכון וגר בדובאי.

במסגרת זו הוא נוסע עם דרכון אמריקאי בכל ארצות ערב וארצות מוסלמיות אחרות מלוב במערב ועד פקיסטן במזרח.

דרכונו מלא בחותמות מכל אותם ארצות.

וגם בא לבקרני בארץ הקודש. ביקורי עבודה.

לפחות 50 ביקורים. כל ביקור מסכת התלאות שהוא עובר בכניסה וביציאה בבן גוריון , כמו במחסומים כאלה או אחרים או אפילו תוך בילוי במסעדות יפו .

ואני מנסה לסייע ולהחליק את הסבל. אבל הפרופיל הורג אותו. אין מה לעשות.

וכיצד הוא מסכם זאת : " אני מעדיף את הבדיקות הקפדניות האלה בעיקר ביציאה מבן גוריון (קשה לדמיין לפעמים עד לאן מגיעים בבדיקות האלה ) ולהישאר בחיים מאשר ללא בדיקות כלל".

ואני באמת ג'ינג'י וסבלתי מאוד מאפליה . אתה יודע איפוא? בצבא. שירתתי בגולני היינו 5 -6 אשכנזים והיתר לא. ורק אחד ג'ינג'י , אני.

עומדים במסדר צריכים מישהו למטבח ! ג'ינג'י אתה!! או לשמירה, שוב ג'ינג'י אתה!!

נכון יש סטיגמות .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ואף בסין מעולם אף פקח או שוטר לא ביקש לפשפש בחפצי או לבצע חיפוש גופני.

.

לא פשפשו בחפצייך כי אתה לא "קהל היעד" שלהם מעצם היותך מערבי.

אבל, אני רוצה לראות שלשוטר סיני יהיה חשד הכי קל כלפייך והוא לא ייחפש עלייך.....חוץ מלפתוח לך את הבטן הוא יעשה לך הכל, באמצע הרחוב לעיני עוברים ושבים ועל הזין שלו שאתה מתבייש לעמוד באמצע רחוב הומה אדם בתחתונים, ואתה יכול ללכת לתבוע את מי שבא לך.

אתה לא מעדיף לספור את הכסף בחדר המלון לפני שאתה מתלבש ועוזב?

מעדיף, אבל לפעמים יש לי לקוחות........קשים.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חוץ מלפתוח לך את הבטן הוא יעשה לך הכל, באמצע הרחוב לעיני עוברים ושבים ועל הזין שלו שאתה מתבייש לעמוד באמצע רחוב הומה אדם בתחתונים, ואתה יכול ללכת לתבוע את מי שבא לך.

וזאת המציאות שאתה מאחל לנו בארץ? :shock:

פורסם

בגירה תתעורר

המציאות כופה עלינו דרכי פעולה לא תמיד נעימות .

גם בארה"ב אתה צפוי לבדיקות לא נעימות במקרים מסויימים , ונסה להתחצף לשוטר ניו יורקי או להתקרב אליו למרחק בו הוא יחוש מאויים.

אז אנחנו לא רוצים להגיע למצב של הונג קונג או סינגפור או תאילנד, עם שוטריהם הקשוחים,

מה שמרמז שלמרות הביקורת מצבנו טוב יחסית:-)

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...