Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש ללא חשד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וזאת המציאות שאתה מאחל לנו בארץ? :shock:

אתה לא באמת מנסה לרדת לעומק העניין, אה ?

מה שאני מסביר לך זה שאתה בתור בנאדם נורמטיבי שיודע שאין לו מה להסתיר- אתה לא צריך לחשוש מכלום ואני בספק אם החוק הזה אי פעם יטריד אותך.

מי שכן יהיה מוטרד מהחוק הזה אלה אותם אנשים שיודעים שיש להם ממה להיות מוטרדים.

לגבי השאלה שלך,האם זה מה שאני מאחל לנו בארץ ?

הלוואי שבעוד 50 שנה תיהיה לישראל משטרה חזקה כמו שיש בהונג קונג,את זה אני אומר וכותב בפה מלא.

אני בתור "האזרח הקטן" פה לא מרגיש אותם אישית כי אין להם סיבה לבוא אלי או לכל אדם נורמטיבי אחר וסתם לפשפש בכלינו.

אבל, אין פשיעה ברחובות !!!

אתה יכול להחנות פרארי פתוחה באמצע רחוב הומה אדם וללכת לסידורים בידיעה שאף אחד לא ייגע לך ברכב\ייפרוץ לך לרכב\ייגנוב לך אותו\יזרוק לתוכה את כוס הגלידה שזה עתה סיים.

בחורה יודעת שהיא יכולה לצאת למועדון בלבוש מאוד מינימלי (כי זה מקובל פה) עם עקבים גבוהים וחצאית מיני והיא לא תאנס עד תום הערב.

אתה יכול לצאת למועדון ולדעת שבתום הערב תחזור הביתה בריא ושלם.

קח סיפור אמיתי מלפני כ-3 חודשים:

יצאנו לבילוי במוצ"ש ובאמצע הבילוי אחד החברים "נעלם" לנו מהמועדון.

התקשרנו אליו ולא היתה תשובה,כך במשך יותר משעה, התחלנו לחפש אותו.

לפתע אחד החברים מקבל שיחה מהחבר ה"אבוד" ומי שעל הקו זה בחור מקומי שמדווח לנו שהחבר שוכר מסטול לגמרי על המדרכה באחד הרחובות.

הגענו לבחור שהמתין כל הזמן הזה עם החבר הדי מחוסר הכרה שלנו.

לחבר היו בארנק כ-500$ אמריקאי, אייפון (שממנו התקשר אלינו אותו בחור מקומי) ושעון אומגה של 6K דולר על היד.

הכל נותר במקומו.

כמובן שיש כאן שילוב של המון מזל, חינוך (של הנוער המקומי פה שרחוק שנות אור מהחינוך בישראל) וכן העיקרון שהכל בהונג קונג מצולם ומתועד,אחוז הפשיעה ה"קלה" הוא פשוט אפסי.

אם נגיע למצב כזה תוך 50 שנה- שיחקנו אותה.

לא צריך לקחת את החוק החדש לקיצוניות של ללכת ולבדוק לכל אחד את הביצים (יותר ממה שאתה לא רוצה את זה גם אותו שוטר\פקח לא רוצה את זה כי הוא יודע שזה פוטנציאל לחיכוך עם אוכלוסיה,במובן השלילי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי רק זה חסר לנו, שהכל בארץ יהיה מצולם ומתועד.

ביום שזה יהיה ככה אני אחפש לי ארץ חדשה.

בהנחה ולא תעבור למיקרונזיה, הודו, תאילנד, איי סיישל, המלדיבים,קזחסטן אפגניסטן (ולצורך העניין כל מה שמסתיים ב-"סטן"), כנראה שגם במדינה החדשה אליה אתה מתכוון לעבור יש מערכות צילום ותיעוד רבות יותר מאשר בישראל.

זה דבר אחד.

דבר שני, אני לא יודע ממה אנשים פה מרגישים כל כך מאויימים מזה שחנויות ולובי של בניינים יהיו מתועדים ?

אני יכול להבין שכשאתה לא חי בתוך זה זה נראה די "חודר לפרטיות", אבל בתור אחד שחי במדינה עם "אח ענק", זה בפירוש לא דבר רע, מעולם לא עניין אותי בכלל שמישהו צופה בי (בין אם זה השומר של הבניין שבדיוק מסתכל על המצלמה במעלית או מישהו אחר), יותר מכך, אתה מהר מאוד שוכח מהעניין הזה, וכשאתה זוכר את זה אתה לפעמים משתעשע עם זה (חוזר מלילה רווי אלכוהול עם חברים ומתחילים להריץ קטעים על המצלמה במעלית, יום למחרת השומרים רואים אותנו ונקרעים איתנו מצחוק).

אבל בשורה התחתונה,זה סך הכל משדרג את רמת הבטחון בעשרות מונים.

פורסם
לא קשור וקשור

אני מציע הצעת חוק שתאסור על אזרחים לבקש סיגריות, תאסור להרים מהרצפה קרשים ...עזבו,עזבו, הכי טוב, לאסור על אנשים להסתובב ברחוב אם זה לא לצורכי הגעה לעבודה.

כולם ישבו בבית, לא תהיה אלימות ברחוב.

גאוני! :lol:

בכל מקרה, כנראה שיש שם עדיין אנשים חושבים וכך נפטרנו מהחולה הרעה הזאת!

שלום שלום ואל תבואי לי בחלום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה

ריבלין רק ביקש להעביר את החקיקה בדרך אחרת, ולא בדרך מסויימת חפוזה משהו

אז חלום הבלהות טרם הוסר.

הדוגמה הובאה רק להמחשה באיזה עולם אנו חיים

והאם זה העולם בו אנחנו רוצים לחיות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הטיעון של "אדם חף מפשע לא צריך לחשוש" הוא לא נכון מהסיבה הפשוטה שחייב להיות גבול לכוח של הרשויות. אולי החוקים הגיוניים אבל האנשים שאוכפים אותם - בהיותם אנשים - מתעצבנים, טועים ועלולים להשתמש בשררה הזאת כנגד החברה עצמה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
ריבלין רק ביקש להעביר את החקיקה בדרך אחרת, ולא בדרך מסויימת חפוזה משהו, אז חלום הבלהות טרם הוסר..

ישה,

בנוסף לעיברית, אנגלית, צרפתית, איטלקית ומעט גרמנית, אני גם מתיימר לחשוב שאני דובר "דיפלומטית" וכשאתה קורא כזה דבר בדיפלומטית :

"הצעת חוק ההסדרים הנוכחית חצתה את כל הגבולות. לא ייתכן שחוק ההסדרים יכלול תיקונים בחוק הפלילי, ויותר מכך, כאלה שהם בעלי השלכות קשות על זכויות אדם יסודיות, עם או בלי קשר לתקציב. הכרעות בסוגיות מעין אלו חייבות להתקבל במסלול חקיקה רגיל ובדיון ציבורי רחב ולא במהלך חטוף. לא אניח את הצעת חוק ההסדרים במתכונתה הנוכחית על שולחן הכנסת"

בתרגום סימולטני לעיברית מצויה זה יוצא משהוא בסגנון של :

תגיד לי, יא חתיכת מדרוב, אתה ירדת מכל הפסים??? שכחת כבר איך נראה מינהל תקין? מאיפה הבאת לי את הקשקוש הזה שכל סטודנט שנה ראשונה למשפטים יודע שזה חוק שלא יעמוד במבחן בג"ץ

פורסם

ורק שאלה קטנה-קטנטנה, מאחר ומדובר על סכינאות שאתה כ"כ מבועט ממנה, למה לא להכריח את כל המקומות המדוברים להציב גלאי מתכות בכניסה?

זכויות האזרח שלי נרמסות בשביל לחסוך להם כסף?

זה בדיוק! השאלה ששאלתי ברגע שראיתי את הכתבה המקורית... מה זה הביזיון הזה? אם רוצים שישימו גלאי מתכות כמו בביתי ספר של השכונות פשע בארה"ב :roll:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני חושב שכבר מזמן הגיעו מים עד נפש... עברנו את האימרות המטופשות האלו.

הגיע כבר מזמן הצורך להפוך לקיצוניים. נקודה!

זה עובד בהונג-קונג כמו שעידן ציין, זה עבד נהדר בניו-יורק הסוררת וזאת כנראה "פריצת הדרך" בכל העולם.

בכוח נלחמים בכוח!

כמה אפשר לשמוע "אבל הם ילדים טובים, הם רק היו שיכורים..." "הם בני טובים, הם לא התכוונו, הם אנשים רגישים"..

רוצח זה רוצח, פושע זה פושע, כלא נועד להגן על הציבור ולשמש כחלון ראווה למען יראו, ישמעו, ידעו ויראו !

עבודות שרות? אולי מספיק עם השטות הזאת כבר? מישהו כאן באמת רוצה שעבריין אידיוט יקח חלק בפעילות קהילתית?

אמרתי את זה כבר פעם:

אנס=סירוס, פורץ/גנב=מחייב כליאה ארוכה+הרחבת חוק דרומי למי שפוגש פורץ אצלו במטבח ב-3 בלילה ,

רוצח=מאסר עולם (בלינק שאדון ישה נתן למעלה רואים רוצחים ולא "הורגים ברשלנות", שהפך להיות גלגל הצלה לרוצחים האלו, גלגל הצלה אמרתי? אולי יותר בכיוון של אוניית הצלה של רויאל קאריביין).

אני מבין לליבו של בגירה, אני מבין לליבם של המודאגים לנוכח המצב בארץ, אני לא מבין למה לא יכול להיות קודקוד נורמלי ומשכיל בגוף כ"כ חשוב כמו משטרת ישראל (כמו בצה"ל למשל) ואני לא מבין איך במדינת היהודים הידועים, אלו שידם וראשם בכל מקום מצליח בעולם, לא הצליחו להביא את המדינה הזאת למערכת משפט ראויה!

אין לי פתרונות למי שינסה לשמוע את עצותיי.

אני באופן אישי מנסה להיות בסדר, כפי שהייתי חולם שככה יהיה בישראל/בעולם.

אני לא הייתי עוזב לשניה בחור מוכה ומדמם ברחוב כפי שעשו אלו בלינק למעלה, לא הייתי לשניה מזניח את דעתי על מקרים חריגים שקורים בדרך ואני משתדל להעביר את תבונותי למי שרק אפשר, אולי זה יעזור ולו במעט.

לא מבין איך אנשים מחונכים בעולם הזה ואיך אנשים כ"כ אטומים לרגש.

זאת לא הוצאת קיטור.. זה אפילו לא קרוב לזה :|

פורסם

המודעות הציבורית בארץ לנושא של זכויות האזרח או משטר תקין היא אפס. בגלל זה הכנסת שלנו נראית כך, בגלל זה יש שחיתות ובגלל זה חוקים כאלה יכולים לעבור בדלת האחורית. יש לזה הרבה סיבות: האנשים אדישים ומיואשים, יש נושאים חשובים יותר (האמנם), סקטוריאליות חזקה כלכך שנושאים כאלו, אוניברסליים, לא מעניינים אף אחד (הם לא נופלים ישירות בחצר האחורית של איש), ואין שום מורשת חוקתית. כלומר, מעבר לכך שישראל היא מדינה יהודית ודמוקרטית, it's a fair game. המדינה יכולה להיות חופשית מצד אחד, או סינגפור מצד שני, ועדיין התנאים האלו יתקיימו והכל יהיה בסדר.

כלומר, ישראל עוד לא גיבשה את הצביון שלה מהבחינה האזרחית. יש הרבה שאלות פתוחות והרבה מאוד נושאים שיוכרעו בעתיד, בעיקר כתוצאה משינויים דמוגרפיים. עד אז, הכל הולך, וגם חוקים כאלו.

טוב? רע? אני באמת לא יודע. אין לי בעיה עם החוק הזה ישירות, אבל זה הרי אף פעם לא העניין. כפי שאמר בגירה, זה המדרון החלקלק, שמבחינתי כרגע קיבל כמה גאלונים של מוטול 10-60. חמור יותר הוא שככל שההצעות הופכות לקיצוניות יותר, אנחנו נעשים קהים יותר בכל הקשור למה מותר לממסד ומה אסור.

מצד שני, יש כאן חומר אנושי ומנטליות כזו שלא ימוגרו בדרך אחרת. אז אין לי באמת תשובה. הייתי תומך בחוק כזה אם רק הייתי יודע איפה התהליך נעצר. אבל אני לא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה שעבד בניו יורק לגוליאני יכול בהחלט לעבוד פה אבל זה לא קשור בכלום ליד ברזל או למשטרה חזקה.

ג'ולייני הוציא מכרזים לחברות פרטיות להקמת 8 בתי כלא נוספים והתחיל לכלוא בסיטונטאות כל נאשם לתקופות ארוכות.

כל נאשם שהוגש כנגדו כתב אישום על אלימות כל שהיא מיד נכלא עד סוף ההליכים!

נאשמים אופסנו לתקופות ארוכות מאוד והבראת החברה לא נעשה ע"י שיקום הגורמים העבריינים אלא ע"י הרחקתם מהחברה לתקופות ארוכות.

יעיל? כן, בהחלט.

אבל גם פה יש בעיה גדולה של זכויות הפרט כמו שבג"צ הכריע בסוגיית בתי הכלא האזרחי בישראל.

החשיבה מאחורי הרעיון אומרת שככל הנראה, לא אני לא אתה ולא ישה מחר ירצחו מישהוא כי יש אחוז מסוים

פורסם

אני אוהב מאוד את השיטה של רודי ג'וליאני !

זה בדיוק תואם את השאיפה שלי להתקדם מדרגה ברמת החמרת העונשים.

אני בהחלט מאמין שזה היה עובד בארץ.

מצד שני, בגירה הוסיף בתגובה שלו מילה ניגודית אחת שמראה למה אנחנו מתנהלים כמו רפובליקת בננות- בג"ץ.

פורסם

לדעתי אתם צריכים לעשות הפגנות כי יש במדינה כמה דברים נוספים מעצבנים:

1.בכניסה לקניון יש שומר (אפילו לא פקח שעבר הכשרה מטעם מפקד המחוז) שאם לא תפתח את התיק ותיתן לו לפשפש בו הוא לא יתן לך להכנס לקניון.

2.באותו קניון יש שומר שאם לא תפתח את תא המטען של רכבך ותיתן לשומר לפשפש בו הוא לא יתן לך להכנס לקניון.

3.צריך גם להקים צעקה על כך שכאשר מגיעים לנתב"ג יש מחסום בכביש ששם אתה מחוייב לדבר (ואם אני אילם??) ואם יגלו שיש לך מבטא ערבי ככל הנראה יקחו אותך הצידה ויפשפשו ברכבך\גופך\רקטומך עד שיסירו חשד.

4.על הדרך לכעוס על כך שגם בכניסה לטרמינל עומד מאבטח נוסף שגם לו יש זכות לעצור אותך ולתחקר אותך.

אלא רק 4 דוגמאות לאנשים שאינם שוטרים ועדיין יש להם זכות לפשפש בכלייך ולמנוע ממך כניסה למתחם מסויים.

עד כאן הקטע השלילי.

בקטע החיובי אפשר לציין שהמכנה המשותף כאן הוא שלכולם יש תפקיד אחד- לשמור על חייך.

כשאני עושה את המשוואה הזאת, לא נתפס לי שיש אנשים שמעדיפים שהנכדה שלהם תסתובב בסביבה שעלולה להיות הרבה יותר מסוכנת עבורה (בין אם מבחינה ביטחונית-לאומנית או מבחינה של ביטחון להסתובב ליד מועדון בלי לקבל דקירה)- העיקר שלא בטעות יעצרו אותה וירצו לוודא שהיא גם לא נושאת נשק.

אתם מציירים את כל הקטע הזה של מדינות כמו סינגפור והונג קונג כאילו לאנשים שם אין חופש, הם כל הזמן במעקב, אין לכם טיפת מושג על מה אתם מדברים, אנשים חיים שם חיים הרבה יותר טובים מבארץ עם אחוזי פשיעה נמוכים בעשרות אחוזים בהשוואה לארץ.

פורסם

מצטער שאני שוב נשמע כמו פאשיסט או משהו כזה, אבל אני מרגיש הרבה יותר בטוח כשאני יודע שיש מישהו שמסתכל, ויותר מזה, כשאני יודע שפושעים יודעים שיש מישהו שמסתכל.

הבעיה פה היא שהפקחים והמאבטחים הם לא תמיד החומר האנושי הכי טוב שיש ואני לא מוכן שיגעו בי, הם או כל אדם אחר.

מצלמות כן, פקחים עם סמכות לפלוש לי לפרטיות, לא!

• תוכן חדש...