Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כחודש נקנתה ניסן אלמרה 02, במצב מצוין, ברוך השם עובדת ללא בעיות - מרוצה מאוד.

מה שכן שמתי לב , שרק בבקרים כשהאוטו קר יש בעיה בנסיעה ההתחלתית של האוטו.

ב-10 מטרים הראשונים האוטו מקרטע, שלוחצים גז כאילו הוא בקושי מגיב והאוטו עומד להתכבות - אבל לא נכבה.

אני יודע שיש קשר ברור וישיר לזה שהאוטו קר, הקטע שקשה לי להאמין שאוטו יצא ככה מחברה, וחשבתי אולי יש בעיה בשאיבת דלק או משהו כזה, האם יש צורך לבדוק את הנושא ?

פורסם

ברכבים הללו יש חשיבות גבוהה לפלאגים מקוריים,שכן אם לא ובמידה וקיימים ברכב - סלילי ההצתה הרגישים נפגעים ( יפני יפני בכל זאת שרות קרסו).

אני הייתי מתחיל מהחלפת פלאגים אם לא הוחלפו לאחרונה,בודק שמסנן הדלק אינו סתום (אם כן להחליף) אם יש חוטי הצתה -לבדוק שאין פריצת ניצוץ,אם אין חוטים לבדוק קויילים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין שום חשיבות לפלגים מקוריים ורק חשוב להקפיד על הפלגים לפי הוראות יצרן והם פלגים דיי דטנדרטיים, אין מסנן דלק, אין חוטי הצתה והקויילים אמינים מאוד, גם אם הם יעבדו עם מצתים מעפנים לא יקרה להם כלום, אז בסופו של דבר, כל מה שכתבת זה פשוט קשקוש אחד גדול!

לדעתי כל מה שצריך זה ניקוי בית מצערת וביצוע איפוס לחיישן מצב מצערת. כנס לבדיקה למוסך מורשה שיחברו קודם סורק תקלות ואם אין תקלות לבצע מה שכתבתי.

אפשרות נוספת היא שחיישן MAF לא תקין ואת זה המורשה יוכל לבדוק תוך דקות.

• תוכן חדש...