Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אבקש חוו"ד לגבי אופנוע מוטו מריני אם מישהו מכיר

אמינות , למה לא ייבאו אותו באופן סדיר?

בתודה מראש

פורסם
שלום !

אבקש חוו"ד לגבי אופנוע מוטו מריני אם מישהו מכיר

אמינות , למה לא ייבאו אותו באופן סדיר?

בתודה מראש

בטח שיבאו באופן סדירף הביאו 2 ארצה ואז נסגרה הסוכנות.

אני חושב שזה גם עונה על שאר השאלות שלך, קשה להשיג חלקים, אמינות תלויה ביכולת האילתור של הבעלים הקודמים בקיצור אם אין סיבה ממש מיוחדת אז אין כל סיבה ללכת עליו.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

הביאו באמצע שנות ה80 כמה חתיכות, הם היו עם מנוע של פיאט 127 900 סמ''ק( אני רציני), אבל כמו שהופיעו פתאום, ככה נעלמו פתאום. :mad:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
למוטציה דמוית קסטום , V2 בסביבות 500 CC , 'אקסקליבר' כמדומתני ...

:mm_eek:

צודק הבורגמני הארגמני.אקסקליבר,500 סמק,קאסטום (?),הסתובבו כמה אקזמפלרים פה ושם.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

בארץ הקודש עם כבוד הרב מוציא פסק שהכלי גרוע הלך עליו

יתכן שהיו אינטרסים ליבואנים אחרים לרסק את היבואן הזה כמו שמקובל פה

תבדוק בפורומים אתרים בחו"ל על האופנוע הזה ויתכן שתיראה רק דברים טובים

וגם תידע הכל על יבוא חלפים

יתכן והוא כלי נהדר וטוב יותר מהרלי

אני מעדיף להיות ישר ולכתוב לא מכיר לא היה לי

ראיתי אחד חיי ונושם ונוסע פעם הוא היה בחיפה ופעם באילת

לכל ברזל עם שני גלגלים חייב להיות כידון

http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=2715

פורסם
למוטציה דמוית קסטום , V2 בסביבות 500 CC , 'אקסקליבר' כמדומתני ...

:mm_eek:

צודק הבורגמני הארגמני.אקסקליבר,500 סמק,קאסטום (?),הסתובבו כמה אקזמפלרים פה ושם.

והיו עוד דגמים כמובן.

אחד דארט, אם אני זוכר היה אופנוע ספורט (?) 350 שהסתובב עם פיירינג יפהפה תואם פרצ'יה.

אחד קנגורו, דו"ש כפול צילינדר גמלוני.

ואחד אסקליבר כמובן.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם
הביאו באמצע שנות ה80 כמה חתיכות, הם היו עם מנוע של פיאט 127 900 סמ''ק( אני רציני), אבל כמו שהופיעו פתאום, ככה נעלמו פתאום. :mad:

למה שאתה מתכוון קראו "שיפטי", וזו היתה מוטציה מדגם "אללה יוסתור". הביאו שלושה כאלה: ראשון, אחרון, ואחד יותר מדי...

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

למה שאתה מתכוון קראו "שיפטי", וזו היתה מוטציה מדגם "אללה יוסתור". הביאו שלושה כאלה: ראשון, אחרון, ואחד יותר מדי...

טל

:roflmao::roflmao::king: חזק :lol:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם

טל תגיד אין לך תמונה של מנוש ספורט עם לוגו ''סיני'' :mad: על הציצים שלה?

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...