Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו פורסטר, לדעתי, תהיה הפשרה הכי טובה בין רכב משפחתי ליכולת שטח בסיסית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ויטרה בתקציב הזה יכנס לך או מהדור הישן (עד 2006) או משנת 2006 בלחץ רב.

תחשוב טוב אם בא לך רכב שאוכל 1:6 בנזין.

טראנו ? אחרי החוויה שלי על האוטו הזה, גם עם עט לייזר ירוק במרחק 5 קמ, לא תודה.

והאמת להגיד לך ? החברים פה צודקים, אין לך הרבה מה לקנות, בטח כשמדובר על "רכבים לא גדולים"

אולי יונדאי שימקפה (זה היה סנטפה במקור פעם, החכמים ימצאו דמיון מעניין).

תחשוב טוב טוב, אם כדאי לך המעבר הזה, כשאתה יודע מה יש לך היום בידיים אבל אתה לא יודע באיזו מיטה אתה הולך לישון מחר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תחשוב טוב טוב, אם כדאי לך המעבר הזה, כשאתה יודע מה יש לך היום בידיים אבל אתה לא יודע באיזו מיטה אתה הולך לישון מחר

כרגיל אור אתה לא מאכזב אותי.

ההערות וההארות שלך, כרגיל מעירות את תשומת ליבי.

אתה אומר עדיף אולי, להישאר עם זה, כי יותר טוב מזה, על פי הקריטריונים שלך (כלומר שלי), שהצבת, אין הרבה אפשרויות.

נראה, אולי רק להתרשמות, נעשה סיבוב במגרשי המכוניות, לא בשביל הקנייה, בשביל לראות על מה ולמה ואיך.

אחד מהחברים צייץ לי הערב את המילה מוסו. ראיתי אותו בתמונה, זה רכב ענקי!! מנוע קצת דומה (בנפח), למיסטר סורנטו של אמא.

אם יש הערות, הארות, הצעות, אשמח לשמוע.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כרגיל אור אתה לא מאכזב אותי.

ההערות וההארות שלך, כרגיל מעירות את תשומת ליבי.

אתה אומר עדיף אולי, להישאר עם זה, כי יותר טוב מזה, על פי הקריטריונים שלך (כלומר שלי), שהצבת, אין הרבה אפשרויות.

נראה, אולי רק להתרשמות, נעשה סיבוב במגרשי המכוניות, לא בשביל הקנייה, בשביל לראות על מה ולמה ואיך.

אחד מהחברים צייץ לי הערב את המילה מוסו. ראיתי אותו בתמונה, זה רכב ענקי!! מנוע קצת דומה (בנפח), למיסטר סורנטו של אמא.

אם יש הערות, הארות, הצעות, אשמח לשמוע.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אחרי קדיחה ארוכה במוחי צצו מיצובישי אאוטלנדר שעומד ברוב הדרישות אבל הוא לא יהיה הרבה יותר טוב בשטח מאשר כל משפחתית סטנדרטית או ניסאן אקס טרייל שהוא נדיר מאוד ולא בדיוק פוגע מבחינת שנתונים אבל יכול להתאים. אני מבין שיונדאי טוסון זה פגיעה בכבוד המשפחה?

האמת שלדעתי רוב התגובות צודקות. כדי לרדת לשטח פעם בשנה להחזיק ג'יפ גדול ומסורבל זה מיותר לדעתי. גם טריוס הוא פחות בטיחותי מרוב המשפחתיות ולדעתי לא מצדיק את מחירו עקב פשטות יתר. אני הייתי מחפש סוזוקי SX4 בתקציב הנתון או אולי בהרחבה קלה, את דגם ההאצ'בק בעל הלוק הג'יפוני ושלום על ישראל. אבל זאת רק דעתי.

בהצלחה.

פורסם

ואח"כ אני מתפלא איך יוצא שאנשים נוהגים במכוניות שהם לא צריכים. האמא רוצה רכב נמוך יותר, קטן יותר, עם הגה קטן יותר, קל לתימרון, לא דיזל, ב-85K - והבחירה הכי הגיונית עבור פותח השרשור היא להישאר עם המפלצת הנוכחית כי "שום דבר אחר לא יהיה טוב יותר" (וכל זאת למה? כי הוא מתעקש לקנות לה רכב שטח שהיא כמובן לא צריכה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפילו אימפרזה 2.0 4X4 תספיק לשבילי קק"ל.

הרכב לא גבוה אך גם לא נמוך, ההגה קטן והמנוע בנזין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפעמים אפשר להשתגע מתפיסת העולם של אנשים :roll:

למה ג'יפ? כי לכולם במשפחה יש ג'יפ. וואלה. אלון גל היה עושה מזה מטעמים.

אמא שלך לא צריכה ג'יפ והיא צועקת את זה. לא נוח לה עם הגובה, לא נוח לה עם יכולת התמרון, לא נוח לה עם ההגה הגדול, לא נוח לה עם החנייה ובעיקר הרכב נמצא 100% בתוך העיר. אם זה לא מספיק, אתם מתעקשים על מנוע 2 ליטר גדול וצמא :roll:

אין הגיון בצעד שאתה או אתה ואבא שלך (כי אמא שלך ממש נגד הרעיון לפי דבריך) מתכוונים לעשות. כל הרכבים שהוזכרו בשרשור למעט הטריוס הם מפלצות לא פחות קטנות מהסורנטו שלכם, מה שיבוא לידי ביטוי בצריכת דלק של סמיטריילר עם טיפולים וביטוחים במחירים מופקעים.

יש היום מספיק רכבים טובים ב 85K ש"ח שיענו על כל הצרכים של אמא שלך ויחסכו לכם אלפי שקלים בשנה באחזקה השוטפת. רכב שמתאים לשימושים של אמך יכול להיות הסוזוקי SX4 בתצורת ה 5 דלתות, אפשר להריץ עליו חיפוש ולמצוא די הרבה מידע. עם מתיחת תקציב זעומה ניתן למצוא אחד משנת 2009 מאובזר ומיד פרטית. תנוחת הישיבה שלו מצויינת ולא גבוהה מדי (אם כי גבוהה מרוב הפרטיות), מושב אחורי מרווח וגבוה ותא מטען מספק בהחלט.

לגבי הטיול-פעם-בשנה, כמו שאמרו לך, קחו את הג'יפ של אבא (יש לו ג'יפ, נכון?) או שאמא תצטרף אליך, יכול להיות גיבוש אם-בן מרענן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כתבתם הרבה, בעיקר דברים יבשים (עובדות)

בעניין אבא ואמא שלי, המצב ביניהם לא כזה שמאפשר להם לדבר אחד עם השנייה (ולא נרחיב כרגע)

ציפיתי ממכם ליצרתיות, לרצינות, לחוסר ציניות מוחלט.

עוד פעם גולף? שוב פעם אימפרזה?

אני שוב ושוב מסביר הג'יפ חשוב לאמא, כלומר היא לא תוותר עליו כל כך בקלות.

עוד מההתחלה ביקשתי, יותר פרייבט מאשר ג'יפ.

לכל המתקשים שאולי לא הבינו: היא צריכה רכב פרטי, קודם כל פרטי. אבל, כשפעמיים בשנה היא תיסע בשטח, היא זקוקה לג'יפ (ככה היא רוצה אז נא לכבד את זה כמוני)

חשבנו כמובן למכור, ושהיא תצטרף לאחד מבני המשפחה.

אבל רצינו (רצתה, לא רצינו), לשקול אפשרות, של להישאר עם ג'יפ, אבל שעדיין יהיה נוח.

לא הבנתי את הלעג והצחוק שכתבתם בזה שהיא רוצה את כל הפרטמטרים האלה ברכב.

זה כאילו שאין דברים כאלה (אם יש תאמרו, לכם פניתי אליכם), ושהם לא קיימים

פורסם

בעל ג'ימני יקר,

אנסה לקצר ככל שניתן מבלי להשמע ציני:

אמא שלך צריכה להחליט אם היא רוצה פרייבט-פרייבט או ג'יפ-ג'יפ. כל הצעצועים האלו שנמצאים בין פרייבט לג'יפ לא מתאימים לה (כי מצד אחד היא לא מוכנה לוותר על הג'יפ ומצד שני צריכה משהו קטן ופחות מסורבל).

עצתי היא שתתחילו לרדת מהעץ האידיוטי הזה של הג'יפ ושתקנו לאמא פרייבט קטן, נוח, חסכוני ובטיחותי. את הטיול של פעם בשנה תעשו עם ג'יפ שכור או שתשדרגו את הג'יפ של אבא למשהו יותר גדול שיכול להכיל את כולכם. בנוגע לדודים ולאחיינים ושאר בני המשפחה שבאים לטיול פעם בשנה: שימצאו לעצמם פתרון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...