Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בהמשך לשידרוג המחשב,

אני מעוניין לחבר אליו מדפסת סיכות, הדרייבר שמתאים לה ב WINDOWS זה epson -t-750

ואני לא מוצא דרייבר מתאים כזה בשביל DOS , מישהו מכיר אתר שיש בו דרייברים עבור התקנים ישנים לDOS?

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

למיטב ידיעתי (וזכרוני..)

יש פקודה שצריך להכניס בAUTOEXEC.BAT.

device=...

בהצלחה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היי.

אתה יכול להדפיס ישירות מתוך שורת הפקודה ב DOS, וזה הולך ככה, לדוגמא:

copy ariel.doc prn

עובד, בדוק !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שלום לכולם

1 . תבדוק שהמדפסת מחוברת דרך יציאת ה LPT (יציאת המדפסת הרחבה ) ולא דרך USB

2. הפקודה של ידידי המלומד מלמעלה הכן עובדת , אבל קח בחשבון שתוכל להדפיס רק קבצי טקסט ולא מסמכים בפורמט WINDOWS או מסמכים "גרפיים" כלשהם , כלומר לא תוכל להדפיס מסמכי WORD או PDF וכאלה , רק מסמכי טקסט בפורמט ASCII בסיסי וישן .

כמו כן במידה ואתה מעוניין להדפיס עברית בדוק שהמדפסת יש מה שנקרא " עברית צרובה " במידה ואין אותיות בעיברית יודפסו כגי'בריש .

דבר נוסף במידה ואתה מדפיס דרך מעבד תמלילים ישן , יתכן שתצטרך להגדיר את סוג מהפסת במעבד התמלילים הישן (QTEXT איינשטיין ודומהם)

מקווה שעזרנו

מיכאל

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

שאלה נוספת,

מה הסיכוי שהקונקטור של היציאה המקבילית נדפק ? הכוונה היא שאני לא מצליח להתקין מדפסת על היציאה הזו , אבל במחשב אחר אני מתקין את המדפסת על היציאה המקבילית בלי בעיה, הדרייבר שלה זה EPSON T 750

(זה מה שאני בוחר בדייבר ברשימה של המדפסות)

תיקון: להתקין אני מתקין , אבל לא מליח להדפיס והמדפסת מוגדרת כברירית מחדל .

פרטים בה"פ .

פורסם

כתבתי קטע קוד קצר ב C ובדקתי עם מד מתח את היציאות של כתובת 378H ,רגליים 2-9 והמידע שאני מוציא לשם (המספר ההקסא) מופיע,

אבל אני לא מצליח להדפיס, ניסיתי גם בשורת הדפסה של השפת C אבל הוא לא מצליח להדפיס.

האם היציאה דפוקה , למרות שאני מצליח להוציא מידע אליה?

המדפסת תקינה והדרייבר שאני בוחר בWINDOWS גם מתאים, כי כשהתקנתי אותה על מחשב עם XP היא הדפיסה עם הדרייבר שבחרתי, בלי בעיה.

שאלה נוספת, בדקתי בביוס,

הכתובת של היציאה הזו היא 378H וזה תקין, IRQ7.

הMODE של היציאה הזו מסומן שם ECP+EPP נראה לי זה קלט פלט דו כיווני.

ECP MODE USE DMA כתוב 3, מה זה אומר?

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אני לוחץ עליו אז נדלק ONLINE בצבע צהוב, אם אני לוחץ שוב אז זה מתכבה

והמדפסת מרעישה , והראש זז מהר ימינה שמאלה בתזוזות קטנות, והיא עושה קשקוש בדף, ולא מוציאה אותו.

רואים שהיא מקבלת איזה פקןדה מהמחשב

עכשיו אחרי שניסיתי להדפיס מהקומפיילר של C ויצאתי ממנו ונכנסתי לוינודס אז תוך כדי שהוינדוס עולה המדפסת התחילה לזוז ולהדפיס קשקוש.

פשוט מוזר ולא ברור מה שהולך כאן

פרטים בה"פ .

פורסם

הצלחתי להדפיס בDOS ע"י הפקודה

dir>>lpt1

בWIN98 עדיין לא מצליח, מה שמוזר זה בשמחשב עם הXP הדריבר שבחרתי (כמו שבחרתי ב 98 ) מדפיס מצויין, וגם תמיד הדריבר הזה עבד עם המדפסת הזו.

פרטים בה"פ .

פורסם

כנראה שבתוכנה אתה מגדיר אמולציה של IBM תשנה לEPSON ורוב הסיכויים שהמדפסת תעבוד.הדרייבר לא משמעותי אם אתה מדפיס בDOS.

פורסם

אין לי שום אפשרות להגדיר אמולציה ,

בכל מקרה מחקתי את כל הפונטים , ונשאר רק אחד, והמדפסת כן מדפיסה מסמך שלם, אומנם קשקושים , אבל מוונדוס,

אני אנסה לחפש פונטים באנטרנט, ולהתקין מחדש.

פרטים בה"פ .

פורסם
:-(מחקתי את הפונטים, ונאלצתי להתקין את הווינדוס מחדש

פרטים בה"פ .

פורסם

במדפסת סיכות הפונטים בד"כ צרובים על EPROM שנמצא בכרטיס הלוגי של המדפסת כך שלא נראה לי שמחקת אותו .צריך להגדיר על המדפסת NEW HEBREW 862 במידה שבכלל יש לך פונטים צרובים בעברית.מאיזה דגם המדפסת?

פורסם

התכוונתי שמחקתי את הפונטים מהווינדוס

דגם שכתוב על המדפסת

WELCO SD-156

ומאחורה SD-9013

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...