Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נוסע מידי יום כ- 150 קילומטר, ואני מעוניין לקנות רכב עם מנוע דיזל, ואני מאוד מאוד מתלבט בין קיה ריאו (רוב המוניות החדשות הן קיה ריאו) מנוע 1500 שהיא מכונית חסכונית מאוד הן בצריכת סולר והן בטיפולים (אין רצועת טיימינג). או לקנות סקודה פביה ספייס החדשה TDI מנוע 1400 שגם היא מכונית חסכונית, אבל אני לא יודע איזה מכונית מהם עדיפה מבחינה מכנית , אורך חיי המכונית נוחות וכד' , המחיר ביניהם כמעט זהה כך שלמחיר אין משמעות.

תודה מראש

פורסם

הפביה עדיפה. בכל אספקט (למעט היבואן עצמו :wink:).

רק דע לך שמדובר בפביה טרום מתיחת הפנים, בעלת מנוע מיושן ורועש. הייתי שוקל זאת היטב ובודק את הפביה המתוחה עם מנוע ה-1.6TDI CR המודרני, נעים, שקט וחזק משמעותית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הפביה עדיפה. בכל אספקט (למעט היבואן עצמו :wink:).

רק דע לך שמדובר בפביה טרום מתיחת הפנים, בעלת מנוע מיושן ורועש.

על סמך מה אתה כותב לו 'שהפביה עדיפה בכל אספקט ' ? בגלל הצורה הישנה ? המנוע המיושן ? או בגלל הרעש שהאוטו עושה בניוטרל ?

פורסם
על סמך מה אתה כותב לו 'שהפביה עדיפה בכל אספקט ' ? בגלל הצורה הישנה ? המנוע המיושן ? או בגלל הרעש שהאוטו עושה בניוטרל ?

אייל, אל תתחכם.

אומנם ה-1.4TDI רועש ומטרטר (וגם סופר חסכוני), אך מעבר לזה - היא חבילה עדיפה. תא נוסעים עדיף, התנהגות, וכו'.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אייל, אל תתחכם.

אומנם ה-1.4TDI רועש ומטרטר (וגם סופר חסכוני), אך מעבר לזה - היא חבילה עדיפה. תא נוסעים עדיף, התנהגות, וכו'.

במה עדיף תא הנוסעים?

פורסם

ברור שסקודה פאביה!!!

ברור!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...