Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל פולקסווגן גולף 1.4 TSI חדשה.

לאחר קבלת הרכב החדש , איזה אביזרים הייתם מציעים להוסיף ?

כוונתי אביזרים חיוניים ולא קוסמטיים ...

רוצה לומר , לא הכוונה לספוילרים / החלפת פלסטיקים למיניהם , אלא נורות רזרביות / קומפרסור חרום קטן וכו'

תודה מראש

פורסם

קודם כל תתחדש.

אם אני לא תועה בגולף מגיעה אם אגזוז כפול מאחורה (תלוי בדגם) או יותר נכון שתי פחיות קולה.

תזמין מאי ביי יציאות לאגזוז מכרום או נירוסטה (יותר יקר). כן אני יודע שאמרת לא קוסמטי אבל זה נדרש!

חוץ מזה הרכב מדהים, תהנה.

נ.ב לך תתקין מערכת סטריאו!

פורסם
קודם כל תתחדש.

אם אני לא תועה בגולף מגיעה אם אגזוז כפול מאחורה (תלוי בדגם) או יותר נכון שתי פחיות קולה.

תזמין מאי ביי יציאות לאגזוז מכרום או נירוסטה (יותר יקר). כן אני יודע שאמרת לא קוסמטי אבל זה נדרש!

חוץ מזה הרכב מדהים, תהנה.

נ.ב לך תתקין מערכת סטריאו!

תודה על התגובה המהירה והברכות :mm_yeah:

מדוע נדרש להוסיף יצאות לאגזוז מכרום ?

לעניין מערכת הסטריאו , הגולף מגיעה עם רדיו אורגינלי בעל מסך מגע + טלווזיה לנסיעה ברוורס + GPS אורגינלי ( מבצע יולי ב צ'מפיון )

אין לי ידע באם שידרוג למערכת סטריאו יכול להחליף את התוספות שציינתי .

פורסם

דווקא דיברתי את על הרכיבים של המערכת לא על המערכת עצמה, רמקולים מגברים אתה יודע :).

קודם כל זכית באחלה מבצע GPS מצלמת רווס דיבורית למי שלא קנה במבצע מצא את עצמו מוציא עוד 10000 ש"ח.

בכל אופן זה לא נדרש לשם יציאות לאגזוז אבל זה יהיה יותר יפה מהפחיות שמגיעות הרכב אם זכרוני איננו מטעה אותי.

ואם אתה לא אודיופיל מושבע ותסתפק במערכת הקיימת, אתה יכול להוסיף לתוכנה או בשפת העם צ'יפ (אני הייתי מחכה).

בכל אופן תתחדש אחלה רכב!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפודה זוהרת (חשוב),

סוכך שמש לחלון הקדמי (שלא יתבשל לך הדשבורד),

נוזל לניקוי שמשות

כבלים להתנעה (אני לא מאמין שתיתקע עם הגולף, זה יותר למקרים שתראה איזה מישהי נחמדה שנגמר לה המצבר:-))

ואיזה עץ ריח או פחית.

תתחדש!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני קניתי את הגולף 1.4 TSI במבצע יולי.

חשבתי להוסיף לה סאבוופר כי היא מגיעה כבר עם 8 רמקולים ולא צריך עוד.

אני גם אוסיף לה יציאות כרום או נירוסטה לאגזוז כי באמת הוא לא נראה מדהים.

ודבר אחרון להחליף לה ג'אנטים מאלה שמקבלים שהם מפלסטיק אני חושב..

חשבתי לקנות את הג'אנטים המקוריים שמגיעים עם הגולף GTI ולשים עליה, האם זה יתאים?

אם לא, למישהו יש רעיון אחר לג'אנטים שיתאימו?

דרך אגב, המערכת הזו היא באמת מציאה, ואני גם ביקשתי שיוסיפו לי דיבורית Bluetooth (בתשלום כמובן)

פורסם

בתור אחד שמכיר את ה - RCD 510, המערכת מסרסת טיפה את הסאונד אבל אפשר להגיע לביצועים ממש טובים בעזרת התקנה טובה, כך לצומת ליבך שמתקין טוב לא פחות חשוב מרכיבים טובים!

פורסם

נהגתי על לא מעט משפחתיות, והמערכת שמע של הגולף היא הכי טובה, בהפרש ניכר, לא רק המערכת עם המחסנית, אני מדבר גם על אקוסטיקה וחלוקת קול בחלל הרכב.

פורסם
בתור אחד שמכיר את ה - RCD 510, המערכת מסרסת טיפה את הסאונד אבל אפשר להגיע לביצועים ממש טובים בעזרת התקנה טובה, כך לצומת ליבך שמתקין טוב לא פחות חשוב מרכיבים טובים!

אם אינני טועה , המערכת הינה אורגינלית ומותקנת ע"י היצרן יחד עם הרכבת הרכב , ולא בהתקנה מקומית ( כך לפחות הבטיחו לי )

פורסם

תתחדש ותהנה, אחלה אוטו.

שאלה קטנה, מתי הזמנת את הרכב? גם אני הזמנתי ביוני ואני רוצה לברר אם אני כלול במבצע או שמישהו...

פורסם
תתחדש ותהנה, אחלה אוטו.

שאלה קטנה, מתי הזמנת את הרכב? גם אני הזמנתי ביוני ואני רוצה לברר אם אני כלול במבצע או שמישהו...

הרכב הוזמן שלשום .

לעניין המבצע , ראה אם רשום בטופס ההזמנה " מבצע יולי " או אם רשום מבצע אחר או אם קיימות תוספות ללא תשלום

פורסם
היה כזה דבר מבצע יולי?:-D

מה אומר המבצע הנ"ל? הנחות\הטבות ?

לדברי החברה ומה שאני מקבל לדגם שלי :

"מתאם פתיחת מסך + ניווט+ מצלמה "

כלומר: מצלמה אחורית לנסיעת רוורס , GPS , הכל במסך הרדיו שהינו גם מסך מגע .

הכל אורגינלי מהיצרן ( לא התקנה מקומית )

הם מתמחרים את הנ"ל ב 6000 ש"ח + מע"מ .

פורסם

סחטיין על המבצע, אם באמת מדובר ברדיו מקורי של VW ולא באיזה קנווד.

תוסיף דיבורית BT. מאוד נוח ומאוד חשוב.

ותשתדל לא לשחק עם המסך בזמן נהיגה - זה מאוד מפתה אבל מאוד מסוכן. יש לי כזה, אז אני יודע ;-) (טפו טפו טפו)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...