Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אינני טועה , המערכת הינה אורגינלית ומותקנת ע"י היצרן יחד עם הרכבת הרכב , ולא בהתקנה מקומית ( כך לפחות הבטיחו לי )

אינך טועה אך אני דיברתי על התקנת AFTERMARKET כלומר הוספת מגבר וחיבורו למערכת המקורית ע"י מנחתים.

אני הייתי צריך לכתוב בצורה ברורה יותר.

פורסם
אפודה זוהרת (חשוב),

סוכך שמש לחלון הקדמי (שלא יתבשל לך הדשבורד),

נוזל לניקוי שמשות

כבלים להתנעה (אני לא מאמין שתיתקע עם הגולף, זה יותר למקרים שתראה איזה מישהי נחמדה שנגמר לה המצבר:-))

ואיזה עץ ריח או פחית.

הייתי מוסיף לרשימה זו גם זוג כפפות וחבילת מגבונים (פרש-וונס). לא כיף להרוס את המקלחת של הבוקר רק בגלל שהיה לך פנצ'ר, ושווה אפילו לשקול פנס ראש - לך תדע באיזו שעה הפנצ'ר יחליט לצוץ ואיזו תאורה תהיה מסביב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אולי בעיה ?

הזמנתי את הרכב לפני יותר משבועיים קלנדריים, מסרו לי בע"פ "לספור 10 ימים והרכב אצלי " ,

מאחר ולא קיבלתי עדיין את הרכב פניתי מספר פעמים לסוכנות וקבלתי תשובה שהרכב אמור להיות מסופק לאחר 14 ימי עבודה .

אכן כך רשום בחוזה ,

האם לא חשוד קצת שהרכב לא מסופק כמעט מיידית מה גם שלא ביקשתי כלל תוספות להתקנה בארץ ?

בסוכנות מסרו שיש צוואר בקבוק באתר בבני עייש בנוגע ל"טסט" שהרכב עובר ואין להם שליטה על כך .

אני חושד שאולי קרה משהו לרכב ועקב תיקון כלשהו הוא מתעכב - או שאני פסימי מידי ?

פורסם

לדעתי אין מה להתרגש ולהכנס לחרדות, בד"כ גם רכב שנמצא במלאי בארץ לוקח לו כ14 ימי עסקים להגיע.

יש התקנות מקומיות של קודניות,ושאר אביזרי מיגון שלוקחים זמן. ה"תירוץ" שנתנו לך בנוגע לטסט הוא די נכון גם כן.

כמו כן יש את העניין של ההובלה מהמגרש הראשי לסוכנות שממנה הזמנת שגם פה יכולים להיות עיכובים.

אני מכיר את ההרגשה הזאת, וגם אני הרגשתי כך בדיוק לפני חודש (גם כן קיבלתי רכב חדש מצ'מפיון), אבל בסופו של דבר הוא הגיע והכל היה בסדר (טפו טפו).

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ציטוט מתוך טופס ההזמנה: "המכונית תימסר לידי המזמין ... עד 15 ימי עבודה (למעט ימי ו' וערבי חג) מעת השחרור מהמכס..."

עוד יום, פחות יום, זה לא נורא. או שבשבת תהיה כבר איתו, מקסימום בשבוע הבא.

תתחדש ותהנה.

פורסם
לדברי החברה ומה שאני מקבל לדגם שלי :

"מתאם פתיחת מסך + ניווט+ מצלמה "

כלומר: מצלמה אחורית לנסיעת רוורס , GPS , הכל במסך הרדיו שהינו גם מסך מגע .

הכל אורגינלי מהיצרן ( לא התקנה מקומית )

הם מתמחרים את הנ"ל ב 6000 ש"ח + מע"מ .

אין דבר כזה GPS מקורי שעובד בארץ מהיצרן מכיוון שביחידה המקורית (RNS510) אין ולא יהיו מפות ישראל.

לדעתי מתאם פתיחת מסך זו הפריצה שעושים ל RCD510 כדי לחבר לו GPS חיצוני.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לחברי הפורום

קיבלתי לפני יומיים את הפאסאט 2011 החדשה שלי .

מישהו יודע היכן או איך אפשר לפתוח את המסך להתקנים חיצוניים ????

הודעות בפרטי או פה יתקבלו בשמחה

פורסם

קודם כל תתחדש רכב מדהים!!

זה הרכב המשפחתי שלנו ..

אנחנו קיבלנו במסגרת ההשקה את הRCD 510

עם ניווט ,מצלה ודיבורית.

לא קיבלת את המערכת עם כל הפיצ'רים הללו?

ד"א אשמח לדעת בכמה הצלחת להוציא את הרכב?

ואיזו רמת גימור זו...?

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם
הייתי מוסיף לרשימה זו גם זוג כפפות וחבילת מגבונים (פרש-וונס). לא כיף להרוס את המקלחת של הבוקר רק בגלל שהיה לך פנצ'ר, ושווה אפילו לשקול פנס ראש - לך תדע באיזו שעה הפנצ'ר יחליט לצוץ ואיזו תאורה תהיה מסביב.

לא עדיף במקום ספריי פנצ'ר ?

במקום לבזבז זמן ולכלוך ?

האמת שעד הרכב החדש תמיד הייתי מחליף אבל נמאס לי

לפותח השרשור תתחדש , אחלה רכב שבעולם

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

תודה למברכים

אוטו אכן מדהים ,מנוע מצויין אוטו נוח כל כך

לא הכיייי חסכוני בדלק כמו שמפרסמים

אבל עדיין אוטו מדהים ואני בן אדם של אאודי A6 ו A4 לשעבר

האוטו ברמת גימור קומפורטליין (למה מה קרה לשלם עוד 35000 על עור וגג ??!?!)

קיבלתי הנחה קטנטונת ממש קטנטונת !

הם רצו כ7000 למערכת ניווט עם BT ומצלמת רוורס

אני בסהכ רוצה לפתוח את המסך בכדי לחבר אותה למצלמה הGPS לא כל כך מעניין אותי

תודה

• תוכן חדש...