Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפרו לי שזה משעשע, אבל לא תארתי עד כמה עד שראיתי.

החל מדקה 20:20 בלינק הזה.

בין הפנינים:

1. המגיש אומר 313 כ"ס (וכך גם כתוב בכותרת) אבל אביב פרנקל אומר 331 (המספר הנכון).

2. מסתבר שלרכב יש מנוע אחורי (!) ולכן הוא אוהב לרקוד.

3. הוא רוצה לעשות דריפט. בפועל הוא עושה... ספין.

4. ואז יש לו פנצ'ר. בגלגל קדמי... (האמת, די צפוי - עם האספלט העלוב ב"המסלול" בדרייב-אין אני מתפלא שאין לו שלושה פנצ'רים)

מה שכן, הוא מגיש מצוין, הרבה יותר טוב ממני, לצורך העניין (ואפילו בנאדם נחמד, פגשתי אותו לא מזמן). רק בבקשה, נא להתמקד בעובדות, אחרת זה יוצא... חובבני.

ואני רוצה להסביר - אני כותב את זה לא בשביל לרדת על אף אחד, אלא מתוך הבנה שכתבות מעין אלו, ובכלל כתבות מוטוריות, משחקות תפקיד חשוב ביצירת תרבות מוטורית. אם נמשיך להאכיל את הקהל הישראלי בזבל, איך אפשר לצפות שמשהו ישתפר פה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את הפרק הזה (שודר ביום שלישי האחרון לא?). צחקתי כשהוא אמר שהמנוע מאחור, במיוחד כשבהמשך רואים אותו פותח את תא המטען ובו רואים - גלגל רזרבי. זה נראה כמו מישהו שקיבל דף נתונים על הרכב, שינן אותו בע"פ, והגיע לצילומים.

פורסם

"המנוע אחורי, מה שאומר שהמכונית הזאת אוהבת מאוד לרקוד" :lol: אני חושב שהוא הצליח להתעלות אפילו על הפרוזה של פייביש. מה גם שהמילה העברית לפנצ'ר היא תקר, לא נקר...

פורסם

בעברית זה תקר,נקר,פנצ'ר.(בזה הוא לא טעה).

כתבה עלובה מאוד,שפעם הבאה יעשו תחקיר טיפה יותר רציני,5 דקות על מחשב והוא מוציא את כל הנתונים הנכונים.

פורסם

יש לי אינטרנט 10 מגה (אמיתי ובדוק), ואני צופה בסרטונים מכל העולם. משום מה, ברוב האתרים הישראליים

לוקח להם חצי שעה להיטען, ואז אני מקבל מסך שחור, או תמונה ללא סאונד, או הודעה שהתוכן חסום למדינה

שבה אני נמצא, זאת כמובן לאחר שמילאתי את הסקר הדפוק שלהם שאמור להתאים את התוכן לקהל היעד.

כנראה שזה בגלל שאני רוסי.

ממה שכן הצלחתי לראות, אני חייב לציין שהחיידקים הידידותיים בפרסומת של דנונה (אני מניח שזה מה שהם)

נראים כמו הזרעונים מהפרסומות של דורקס, למרות שבמקרה הזה אני גם די בטוח שהם שייכים ל"קהילה".

לענייננו, אני מוצא אירוניה דקה בכך שכתבת העומק הנ"ל צולמה דווקא ע"ג "המסלול". ספק אם יש מקום

שמתאר את כשלון הקונספט בישראל טוב יותר בהיסטוריה המודרנית שלנו (שאחרי אשקלון ומוסך ראלקס).

פורסם

לאביב פרנקל אכן כשרון להציג נושאים בתור הדיוט (עם ה', זה לא עלבון!) וגם כשרון נדיר למשאלי רחוב.

במקרה הזה הוא מגיש בתור כתב רכב לייצי סטייל גיא אריאלי בתכנית ההיא. הטעויות די מביכות, אבל סה"כ האוירה קלילה, לא ציפינו ליותר!

אז היה מנוע?

פורסם

במקרה וצפיתי בקטע הזה, ברגע ששמעתי שלרכב יש מנוע אחורי הופתעתי , גילתי שאין שם מנוע אחורי, אלא ספרי מתקן פאנצ'ר.:lol:

פורסם
ממה שכן הצלחתי לראות, אני חייב לציין שהחיידקים הידידותיים בפרסומת של דנונה (אני מניח שזה מה שהם)

נראים כמו הזרעונים מהפרסומות של דורקס, למרות שבמקרה הזה אני גם די בטוח שהם שייכים ל"קהילה".

אתה מתכוון לזה? זאת בת-דודה שלי אילה בפרסומת :-D

בכל מקרה, כל מה שצריך לעשות זה להתייעץ מראש עם מישהו שמבין במכוניות. במקרה כמו זה אפשר גם בדיעבד, פשוט לעשות voice over במקום הטקסט שנאמר בתוך הרכב. לא עניין גדול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא חבל על הג'אנט שהוא שיפשף שם.

הצגת רכב הכי עלובה שראיתי בTV הישראלית.

עם פנצר באמצע ספין (או דריפט) צריך להיות גאון (או שצריך סתם מזל)בכדי לא לשפשף את הג'אנט.

מה שבטוח, לא הפאנצר ולא שפשוף הג'אנט הם באשמתו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לואדים,

הסטרימינג של אתרים ישראלים פשוט זוועתי.

ובכל זאת,

טעויות מיותרות ששיטוט של 3 דקות בגוגל היה יכול למנוע אותן, אבל לפחות לגבי עניין ה"מנוע מאחור" אני די בטוח שהכתב התכוון להנעה אחורית ופשוט טעה בניסוח.

מה שכן, אם הייתי בעל הרכב בחיים לא הייתי נותן שיבחנו לי את הרכב על המשטח המזעזע הזה, יש שם הפרשי גובה ושיפועים וסדקים ומה לא, כך שהדבר היחיד שאני יכול להתפלא זה שהנזק לרכב הסתיים רק בצמיג מנוקב וג'אנט שרוט.

זה מצד בעל הרכב.

מצד מפיקי הכתבה זה בכלל חוסר רצינות\חובבנות לקחת רכב למבחן על משטח כזה, בטח ובטח אם יש כוונה לבצע דריפטים\ספינים.

לא חסרים מגרשי חנייה מבודדים עם אספלט הרבה הרבה יותר איכותי מהמשטח "כורכר מהודק" הזה..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...