Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה שלי היא מי האידי!ט שנתן לו אוטו כזה? הבנאדם הזה מעורר רחמים, ולא היתי נותן לו יותר ממזדה 3

הוא נהג ברכבים הרבה יותר יקרים מזה.

אני זוכר איך DISCO 4 איבד ציריה באיזו דיונה בתכניות הזו.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

וגם טוארג התחפר בדיונה שטנדר סובארו 4X2 עובר בקלילות.

הוא רצה להדגים שאין לדגם החדש דפרנציאל מרכזי ננעל ונכנס למתלול חולי בצורה שפשוט התחננה להתקע (שלא לרמוז חו"ח שהוא תקע את הרכב בכוונה כי אז זה לשון הרע :roll:).

למרות כל זה, לקרוא לו אידיוט או מעורר רחמים זה קצת מוגזם ולא במקום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רכב מגניב.

במה היא טובה יותר בעצם מה 350Z שנמצאת כבר כמה שנים טובות בארץ?

בהכל. חזקה יותר, קלה יותר, מתנהגת יותר, איכותית יותר ולטעמי גם נראית נפלא(למעט הגריל הקדמי, שלפחות ניתן לכסותו בכיסויי CF מוכנים).

נ.ב-הנ"ל על סמך נסיון אישי עם ה-350Z בחו"ל.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כתבה מצחיקה, כשהכתב לא מבין כלום ממה שהוא שינן בע"פ (כמו שאמרו פה).

זה קצת מביך, אבל כל הבכה קטנה כזו תורמת לתרבות מוטורית ה"מפותחת" שלנו.

כמו שכבר אמרו פה, שיטוט קטן בגוגל או VOICE OVER היו מונעים את כל השטויות האלה ושיטוט קטן ברחובות הקרובים היה מביא להם מגרש חנייה נורמלי הרבה יותר.

ומעורר רחים זה צמד המילים הכי מתאים פה. לא צריך לתת לו להתקרב לקטנוע של שליח פיצה, ובטח שלא למכונית מהירה כמו 370Z.

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

לא ידעתי, שאם מנפחים את הצמיג, זה נקרא לתקן פאנצ'ר :roll:

אה והכי חשוב

עשו אינפוזיה לצמיג!

ולצערי המנוע לא היה מאחור, הוא פתח את תא המטען, חיפשתי, עשיתי אפילו זום ולא מצאתי.

לפני שמעלים אותו להיות מגיש רכב, שילמד איך לשלב הילוך.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

צפיתי לראות משהו הרבה יותר גרוע.

אני חושב שלצופה הממוצע זה היה בסדר גמור.

חוץ מזה תמיד כשרואים משהו שמבינים בו בחדשות מבינים כמה טעויות הם עושים.

בגלל זה צריך לקחת הכל בערבון מוגבל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זוהי אכן האמת. גם אנחנו קיבלנו את הרכב למבחן (מופיע בגיליון של החודש) ורק בצירוף עם ראם סמואל כמדריך ולשעות בודדות. ...אבל ההיסטריה והמחשבה המעוותת של אנשי קרסו פשוט לא מאפשרת לבצע זאת.

רוני

אתה אומר קרסו סתם חושבים שאם הם יתנו לכתבי רכב את המכוניות הספורטיביות הם ישברו להם ג'נט ויעשו נזקים באלפי שקלים?

כמה כתבי רכב בארץ רוצים לעשות סיבוב על ה Z?

אם כולם לא יודעים לנהוג כמו הבחור החביב מערוץ 10 זה נזק של עשרות או מאות אלפי שקלים.

יש בארץ מסלול שהוא יותר איכותי מהכבישים בעזה?

איך מדריכים נהיגה על דבר זוועתי כזה?

אייל

פורסם
צפיתי לראות משהו הרבה יותר גרוע.

אני חושב שלצופה הממוצע זה היה בסדר גמור.

חוץ מזה תמיד כשרואים משהו שמבינים בו בחדשות מבינים כמה טעויות הם עושים.

בגלל זה צריך לקחת הכל בערבון מוגבל.

או - זאת בדיוק הטעות! כתבה כזו מחנכת את הצופה הממוצע שהמנוע נמצא מאחור ובגלל זה האוטו כיף, שכל אחד יכול לעשות דריפט (סליחה, ספין) ושזה בסדר לקרוע למכונית את הצורה עד שיש פנצ'ר על אספלט שאפילו על מסך קטן נראה רע.

ואני טוען - העיתונות צריכה לחנך למקצועיות, הבנה ותרבות בעיקר עבור הצופה הממוצע. הרי ברור שצופים כמונו יגחכו ולא יתייחסו, אבל מה יבין מזה הישראלי המצוי?

אתה אומר קרסו סתם חושבים שאם הם יתנו לכתבי רכב את המכוניות הספורטיביות הם ישברו להם ג'נט ויעשו נזקים באלפי שקלים?

כמה כתבי רכב בארץ רוצים לעשות סיבוב על ה Z?

אם כולם לא יודעים לנהוג כמו הבחור החביב מערוץ 10 זה נזק של עשרות או מאות אלפי שקלים.

יש בארץ מסלול שהוא יותר איכותי מהכבישים בעזה?

איך מדריכים נהיגה על דבר זוועתי כזה?

א. קרסו היסטריים. כל היבואנים האחרים נותנים את המכוניות שלהם לכתבי רכב ליומיים-שלושה בלי שום בעיה. יותר מזה - אפילו קרסו נותנים מכוניות ספורטיביות ליומיים שלושה בלי בעיה - האינפיניטי G קופה שחולקת שלדה ומנוע עם ה-Z. אז על מה ההיסטריה?

ב. אני מאוד מקווה שמרבית כתבי הרכב בישראל מקצועיים מספיק כדי להבין שלעשות שטויות כאלה במקום כזה גרוע מבחינת אספלט זו טעות חמורה. אביב פרנקל, עם כל הכבוד לו, הוא לא כתב רכב.

ג. יש מקומות עם אספלט הרבה יותר איכותי. כוכב יאיר למשל. אפילו באשדוד האספלט סביר. או במגרש החנייה הקרוב לביתך :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שאתה מגזים רוני, זה לא שמראים כתבות בטמבלוויזיה באופן קבוע ומגמתי עם כתב טמבל שעושה ספינים ו"קורע למכונית את הצורה".

נו אז פעם ב... בשעה 12 בלילה תוכנית עם 0.03 אחוזי רייטינג עושה קצת פדיחות, לא נראה לי שכולם ירוצו למכונית לעשות שטויות בעקבות הכתבה.

אם כבר סרטים כמו "מהיר ועצבני" ומשחקי מחשב עושים הרבה יותר נזק.

אנחנו מסכימים על נושא ההדרכה והחינוך, אבל זה צריך לבוא ממקום הרבה יותר בסיסי, כמו מערכת החינוך ובתי הספר.

כשתהיי תוכנית רכב אמיתית בפריימטיים עם מנחה מהתחום ולא שפים או כוכבי פופ דועכים אני אהיה הראשון שיפגוש את המשיח בנתב"ג. 

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
או - זאת בדיוק הטעות! כתבה כזו מחנכת את הצופה הממוצע שהמנוע נמצא מאחור ובגלל זה האוטו כיף, שכל אחד יכול לעשות דריפט (סליחה, ספין) ושזה בסדר לקרוע למכונית את הצורה עד שיש פנצ'ר על אספלט שאפילו על מסך קטן נראה רע.

ואני טוען - העיתונות צריכה לחנך למקצועיות, הבנה ותרבות בעיקר עבור הצופה הממוצע. הרי ברור שצופים כמונו יגחכו ולא יתייחסו, אבל מה יבין מזה הישראלי המצוי?

רוני, נסחפת קצת, לא?... :)

פורסם

קצת מחקר,והטעויות היו צריכות להימנע.

לצערי,אנחנו צריכים רק לחלום על רמת הגשת התוכניות המוטוריות בבריטניה ובכל העולם [טופ גיר,פיפט' גיר,וכאלה]

:twisted:
  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קצת אוף טופיק:

אני די אוהב את "לילה כלכלי", במיוחד את הפרשנות של שלמה מעוז עם המבטא העיראקי החביב והתחזיות החריגות שלו, לגבי זה שהבורסה תעלה ושהבועה היא דווקא בשוק הנדל"ן. אני גם מוכן לסלוח לו על שלא חזה את משבר 2008.

בכל מקרה, אתמול, באייטם שעסק במכירת כביש 6, המנחה שאל את שלמה מעוז אם הוא נוסע בכביש הזה.

הוא ענה "אני נוסע בכבישים אחרים, כי אני מפחד מזה שאין משטרה בכביש 6. נסעתי שם פעם על 100 ונהגים משתוללים עקפו אותי על 140".

אני רק מקווה שהאדון מעוז מבין קצת יותר בשוק ההון מאשר בקשר בין אכיפה והגבלת מהירות בכביש מהיר לבין תאונות.

פורסם

טוב ראיתי את זה בלי סאונד ועם המון קירטועים ותקיעות.

למרות שדווקא בפרסומות משום מה הכל עובד חלק.

כתבה מאוד חובבנית, מנוע אחורי? איפה בדיוק מתחת לגלגל רזרבי?.

איך ראם סמואל נתן להם לעשות כזאת כתבה מבישה?

הנזק לגאנט ממש צרם לי לא חבל על הרכב? כל מה שהוא הראה זה שהוא יכול לעשות ספינים בקום :|

• תוכן חדש...