Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אחרי שקצת חקרתי את נושא הCARPC, הבנתי שלמחשב ממוצע עם כל מה שמסביב המחיר מגיע לפחות ל- 2-3 K.

מחשב נייד פשוט ונורמלי היום עולה בסביבות ה2K.

אז חשבתי, למה לא לעשות CARPC עם מחשב נייד, אפשר למצוא אחד ביד 2 במצב טוב בפחות מאלפיים שקל, מסך לילופוט פשוט 800+-, וכבר הגענו לבערך כמה שיעלה CARPC רק עם תוצאה יותר נוחה וטובה (מחשב קטן, עם קירור).

נראה לי יותר טוב מאשר לבנות מחשב מאפס.

כמובן שאני בטוח שהדבר בלתי אפשרי ובטוח יש כמה מחשולים בדרך, השאלה היא מה הם? מה אני מפספס פה?

חשבתי על הטעינה שלו, וזכור לי שקיימים מפצלים רבים לרכב שמגיעים עד ל220V, רוב המחשבים הניידים צורכים 19V.

חשבתי גם על הטעינה בזמן שהרכב בחניה, וכמו שיש רכבים שהמצת ברכב לא עובד כאשר הסוויטצ לא פתוח, ככה אפשר גם לארגן משהו שהוא יטען רק שהרכב מונע, האם אפשרי?

ככה שגם אפשרי להטעין אותו בלי הרבה בעיות.

בקיצור, מה נראה לכם?

פורסם

כרטיס קול איכותי אין הרבה למחשב נייד אם בכלל, וגם אם יש נראה לי שהם יעלו הון תועפות.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

לא נוח לעבוד עם מחשב נייד בתור CAR-PC

במחשב רגיל יש יותר מכל דבר

וגם העניין של האסתטיקה איפה תשים את המחשב בכלל באוטו?

במחשב רגיל אתה יכול לחבר מסך מגע שזה נוח מאוד לעבוד איתו

וגם העניין של הכרטיס קול, לא לכל מחשב נייד יש כרטיס קול איכותי וגם אם יש זה רק 2 ערוצים

אלמוג.

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אין שום בעייה לעבוד עם מחשב נייד

ואם חקרת את נושא הcarpc ונכנסת לmp3car אז בטח ראית סקשן שלם לשימוש במחשבים ניידים..

סה"כ הבעיות המרכזיות הם :

1.חום

2."פריצה" לכפתור הכיבוי והדלקה

3.יותר יקר לעומת מחשב רגיל

לא יודע מה נתן לך את הרושם שזה יותר זול

אבל תסתכל על מפרט של נייד ותסתכל על מפרט של נייח ותראה מה יותר cost effective...

לגבי כרטיסי קול יש כרטיסי קול usb מצויינים , הרבה סובלים מבעיות שונות איתם אבל גם הרבה עובדים איתם בלי שום בעייה..

ולא זה לא עולה הון תועפות..

בקיצור - לא בעייה בכלל

לדעתי - מיותר , אלא אם אתה מתכנן להשתמש בו גם כמחשב נייד ו/או יש לך אחד זרוק בבית

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לי יש מחשב נייד כ car-pc בערך שנה והכול עובד מצוין , אבל לי היה מחשב נייד זמין שלא היה לי מה לעשות איתו. אבל יש לציין שאני ממש לא ממליץ על מחשב נייד כי ההתקנה יותר קשה וגם המחיר יותר יקר , אם אתה מתחיל מכלום עדיף מחשב רגיל.

AmpTw/Mid: TRU Technology BILLET475 | AmpWoofer/Sub:Zapco Ref 1000.4

Tw: rainbow Vanadium silk | Mid: Hat L4 | Woofer: Zapco Competition | Sub:IDMAX 10

HU: CARPC | Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...