Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כרטיס טיסה לניו יורק עד 1200$ ושלא יהיה ב- turkish airlines ולא עם עצירה באיסטנבול!

הבעיה היחידה שאני צריך לקנות אותו בהקדם האפשרי {מחר} ולתאריך ה-21 לחודש.

יש סיכוי למצוא?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לצאת ב-21 לחודש "לחזור" ב-3 לאוגוסט {אני לא באמת מתכוון לחזור בשלישי לאוגוסט} לכן גם חשוב שהכרטיס יהיה פתוח לשנה, אין גמישות באריכים.

פורסם

כרטיס פתוח לשנה עולה יותר מאשר כרטיס לתקופות קצרות עם תאריכים סגורים.

יכול להיות שעכשיו תמצא כרטיס ב-1199 דולר, אבל כשתרצה לחזור בעוד 10 חודשים, יבקשו ממך תוספת של 600 דולר.

יכול להיות שאם תקנה עכשיו כרטיס שמלכתחילה הוא פתוח לשנה, הוא יעלה נניח רק 1,500 דולר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני מחפש כרטיס טיסה לניו יורק עד 1200$ ושלא יהיה ב- turkish airlines ולא עם עצירה באיסטנבול!

הבעיה היחידה שאני צריך לקנות אותו בהקדם האפשרי {מחר} ולתאריך ה-21 לחודש.

יש סיכוי למצוא?

ועדיף שיהיה ליד הדלת יציאה כדי שיהיה מקום לרגליים.וכמובן ישיר :)

אתה רוצה כרטיס זול- אז כן, זה דרך טורקיה/אוקראינה/אוזבקיסטן. השינוי תאריך יעלה לך גם לא מעט (כי כרטיס זול- הוא קשיח).

קח בחשבון- אנחנו בעונת קיץ (המחירים בעלייה).

בקיצור- לך לסוכן נסיעות טוב ותתיעץ איתו. יתן וכרטיס פתוח לשנה יותר זול מכרטיס ל-3 שבועות+עמלת שינוי תאריך חזרה.

פורסם

קניתי כרטיס היום מנהורה טורס, הכי זול שמצאתי 1310$ תאריך יציאה 22 לחודש חזרה 23 באוגוסט הכרטיס פתוח לשנה ודמי שינו 200$

טיסה לא ישירה, המראה מבן גוריון עם אל על עצירה בפריז ומשם עם american airlines לניו-יורק.

יש לציין שיותר זול מזה היה דרך טורקיה 1154$ והכרטיס היה פתוח לחודש.

פורסם

מאיפה אתה יוצא לניו-יורק ? ישראל ? אירופה ? ארה"ב ? זה משפיע מאוד על מחיר הכרטיס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עם קצת גמישות בתאריכים, יכולת למצוא טיסות עם קישור גם בפחות מ-900 דולר.

בכל מקרה, כפי שאמרת, אתה לא מתכוון לחזור ב-23 לאוגוסט, מה שאומר שאם אתה חוזר, אז הכרטיס עלה לך 1,510 דולר.

אם אתה לא חוזר, אז כיוון אחד עלה לך 1,310 דולר (אפשר לקבל חזרה את המיסים = כמה עשרות דולר).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מאיפה אתה יוצא לניו-יורק ? ישראל ? אירופה ? ארה"ב ? זה משפיע מאוד על מחיר הכרטיס.

יוצא מישראל עם עצירה בפריז כמו שרשמתי.

אמיר לא הבנתי אותך כול כך, המחיר הוא 1310$ אם אני חוזר בתאריך שרשום בכרטיס עכשיו 23 לאוגוסט, אני לא צריך להוסיף שקל.

אם אני מחליט שאני רוצה להישאר אז אני מתקשר שבוע לפני לחברת תעופה ואומר להם שאני רוצה לשנות ל-25 בינואר נגיד ואז אני צריך לשלם 200$ ויש לי טיסה חזור, 1510$ בכללי ואני חוזר בינואר או מתי שאני רוצה עד שנה.

פורסם

עם התיקון באדום, זה מה שהיה צריך להיות רשום (כנראה שב-1 לא הייתי במיטבי :oops: ).

עם קצת גמישות בתאריכים, יכולת למצוא טיסות עם קישור גם בפחות מ-900 דולר.

בכל מקרה, כפי שאמרת, אתה לא מתכוון לחזור ב-23 לאוגוסט, מה שאומר שאם אתה חוזר בתאריך אחר, אז הכרטיס עלה לך 1,510 דולר.

אם אתה לא חוזר (מחליט להישאר בחו"ל/יורד), אז כיוון אחד עלה לך 1,310 דולר (אפשר לקבל חזרה את המיסים = כמה עשרות דולר)..

בדיקה קצרה הראת לי שאם מלכתחילה היית מזמין כרטיס חזור ל-25/01, המחיר היה פחות מ-1,000 דולר, הלוך ושוב (לא בטורקיש).

.

• תוכן חדש...