Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע רכשתי טויטה ראב 4 שנת 2008 מאוויס.

אז מה עכשיו ?

איפה אפשר לבדוק את הרכב מבחינת מוסך שנכיר טויוטה ויכול לבדוק תקלות ?

האם כדאי ללכת לבדיקה בחולון בשל העובדה שיש הנחה לחברי הפורום או שההנחה לא כזאת גדולה ששווה לי לעזוב את רעננה עד לחולון הרחוקה :-) ? [בדיקה במכון מוסמך אני עושה בנוסף לבדיקה במוסך מורשה].

ומה פיספסתי.

מה שכן מי שמחפש רכב ומוכן לקנות מליסינג אני יכול רק להמליץ על הסוכן שהפנה אותי לשם והוא כבר שייך לסיפור אחר [סוכן גוזר את הריטיינר שלו מחברות הליסינג ומחפש לך רכב בכל חברות הליסיניג על בסיס קבוע].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

כן אבל זה רכב מליסינג מאוויס,

אני חתמתי על חוזה שבמידה ולא מוצא חן בעיני משהו ברכב אני מקבל החזר מלא של הכסף [1000 שח], לא זיכוי לא עמלה ולא כאילו , אלאהחזר מלא.

חסר להם שלא אחרת אני בא עם הפח נפט ושורף הבנק....:shock:

בכל מקרה אני חושב שמצאתי סוף סוף את הרכב המבוקש עכשיו מה שנשאר זה בדיקה מקיפה ואם הכל טוב יאללה מתחתנים.

וגם אני לא מאמין שמוסד מכובד ימכור לי חתול בשק [בד"כ הם מפנים את החתולים לסוחרים במגרשים].

שיהיה לי במזל, למשהו יש הערות המלצות ?

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
כן אבל זה רכב מליסינג מאוויס,

אני חתמתי על חוזה שבמידה ולא מוצא חן בעיני משהו ברכב אני מקבל החזר מלא של הכסף [1000 שח], לא זיכוי לא עמלה ולא כאילו , אלאהחזר מלא.

חסר להם שלא אחרת אני בא עם הפח נפט ושורף הבנק....:shock:

בכל מקרה אני חושב שמצאתי סוף סוף את הרכב המבוקש עכשיו מה שנשאר זה בדיקה מקיפה ואם הכל טוב יאללה מתחתנים.

וגם אני לא מאמין שמוסד מכובד ימכור לי חתול בשק [בד"כ הם מפנים את החתולים לסוחרים במגרשים].

שיהיה לי במזל, למשהו יש הערות המלצות ?

תתחדש קודם כל! נשמע אחלה,

מהכרותי עם אוויס הם מחזירים את המקדמה, שלא כמו שלמה סיקסט או אלדן, מהכתבה של ערוץ 10, אפשר לסמוך עליהם, הם לא יתלכלכו על זה זה סיכון גדול מידי, במיוחד עכשיו

פורסם

לגבי מכון הבדיקה בחולון (המעבדה לרכב) מעבר לזה שהם ממש בסדר, המחיר שניתן לחברי הפורום הוא הנחה של 100 ש"ח בהצגת קופון. תחשב האם שווה לך להגיע מרעננה לחולון בשביל 100 ש"ח הנחה. נראה לי שכן.

חשוב לציין שלחבר'ה במעבדה יש התמחות בבדיקת רכבי 4X4. אני ממליץ שתתקשר ותברר כמה עולה בדיקה לרכב כמו שלך ותשקול צעדיך.

לגבי אוויס - בהחלט גוף אמין, אני קניתי שם רכב מהשכרה לפני שנה וחצי, לקחתי אותו לבדיקה נוספת כדי להשתכנע שלא מרחו אותי ואכן עמדו במילה שלהם לגבי מצב הרכב.

תתחדש

פורסם

עמית תודה לגבי ההמלצה על המעבדה,

אבל כמו שפרסמתי בת'רד אחר ,אני אפרט:

התקשרתי למעבדה והם הודיעו לי חגיגית על המחיר לאחר ההנחה לחברי המועדון,

אחרי שקמתי מהרצפה ניסיתי להתעשת ולהבין למה לעזאזל אני צריך לשלם כל כך הרבה על בדיקה ?

התקשרתי למבדק בהרצליה והודיעו לי ששם המחיר זול יותר ב250 ש""ח,

אז אלא אם כן אני מפספס משהו נראה לי שאלך להרצליה,

אשמח לתגובות והמלצות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היום פיקססו לי את הבדיקה שעשו באוויס [וכן אני אבצע בדיקה מקיפה יותר ברגע שאקבל את הרכב].

אבל אחד הסעיפים קצת מדאיג:

בסעיף העברת הכוח מצויין ש "שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים" ,

אני מצרף את תוצאות הבדיקה ואשמח לתגובות.

נ.ב. מי שמכיר האם תוצאות לחץ הדחיסה תקינות לרכב בגיל המדובר ?[אני רואה שאין הבדל בין הבוכנות מה שכבר אומר שזה לא רע].

ומי יודע מתי זמן טיפול ? [הרכב עבר 48K].

תודה.

test_results.jpg

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

"אין אחריות למערכות אלקטרוניות, מחשבים,..."

יש משהו היום שהוא לא מערכת מחשבים ו/או אלקטרוני?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אגב,

משהו מכיר מוסך מורשה טויוטה שאפשר להגיע ולהתחבר לסורק תקלות לגילוי תקלות לאחר הבדיקה שאקח ?

באזור הרצליה קרוב למבדק אם אפשרי ,אני לא רוצה לבזבז יום שלם במיבדק ואז לנסוע למקום מרוחק.

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

1. בכל מקרה קח את הרכב לבדיקה שלך וגם תשאל את הבוחנים בדיוק למה הכוונה, אם ימצאו משהו כזה.

2. בלאי דיסקיות הילוכים – מבלי להיות מבין גדול המשמעות של זה היא תיבת הילוכים שידעה ימים טובים יותר. תדאג לקבל מהם אחריות לשנתיים לפחות על תיבת ההילוכים.

3. לגבי לחץ הדחיסה – כנ"ל, אם זה לא תקין – תדאג לקבל מהם אחריות של שנתיים לפחות על המנוע.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

תודה.

כמו שציינתי ברגע שאקבל את הרכב אלך למכון בדיקה ואף למוסך להתחבר לסורק תקלות.

ממה שהבנתי הם לא פתחו גיר ,אז איך הם יודעים שהשמן כהה ?

נראה לי כמו הכס"תח הרגיל של מכוני בדיקה ,

השאלה היא אם אני טועה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הסעיף הזה אכן מופיע בהרבה מאוד בדיקות וכנראה שזה באמת כסת"ח סטנדרטי.

טיפול הרכב היה אמור לעבור ב-45 אלף קילומטרים, אם עדיין לא עבר זו הזדמנות טובה להיכנס למוסך רשת של טויוטה ולבצע טיפול מקיף ובדיקה כללית לרכב וכמובן להחליף צמיגים כמו שנדרש לפי הבדיקה.

בהצלחה ותתחדש.

פורסם

talroze תתחדש על הרכש החדש.

לגבי בדיקת הרכב אני הייתי מציע לך להגיע ל"האחים קצב" בחולון מוסך מורשה של טויוטה אנשים מעולים שירות מצוין.

אגב שאלה, שמסקרנת אותי למה רכשת את הרכב דרך חברת ליסינג, ולא מאדם פרטי ואם תוכל לומר מה רמת הגימור של הרכב ואם אפשר לדעת כמה הרכב עולה? תודה. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

י.ל. שלום.

החלטתי לרכוש את הרכב מליסינג משום שהם מורידים 12% על מחיר המחירון.

ומפני שיש אחריות של שנה נוספת על אחריות ושקיפות מלאה לגבי טיפולים,

וגם שהם מתקנים כל ליקוי שמצאתי,

וגם העובדה שלא מצאתי בחיפושים המקבילים שום דבר שמתקרב למחיר מחירון, אנשים פשוט משוגעים,

על רכבים עם פגיעה בשאסי ,יד שלישית ו160000 ק"מ בשנתיים לא מתביישים לדרוש כמה אלפי שקלים מעל למחירון,

שלא לדבר על רכבים במצב טוב יותר במחירים גבוהים בהרבה.

לאחר כל השיקולים שפורטו רכשתי ראב 4 דגם הפרימיום [רמה אחת מעל ל GLI הפשוטה ורמה אחת מתחת לפרימיום פלאס בעלת מושבי העור].

מחיר המחירון הינו 144K נמכרה לי ב 131500 [ויש אפשרות שנוריד עוד קצת אם יסכימו,ובינתיים רמזו לי שכן].

אז אני חושב שעשיתי רכישה לא רעה בכלל .

תודה לכל מי שעזר והמליץ.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...