Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבקש מהתחנה להסדיר את זה בתשלומים. ללא קשר מה מוצאו של המתדלק, זה די מכוער לתדלק על חשבון משכורת יום העבודה שלו.

על טעויות משלמים, הבחור שתדלק יכל לוותר אם הוא היה רוצה, זאת החלטה שלו ושלו בלבד.

מנסיון עבר הם לא אמורים לחייב ואם הם ניסו לגלגל עליך את העלויות אז הם רמאים הם יכולים לבקש אבל לא לדרוש, לפני כמה שנים קרתה את אותה טעות לאבא שלי והוא החליט לוותר למתדלק כי הוא ביקש ולא דרש.

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני ממש ממש חייב להגיב לאשכול הזה אבל בעיקר בעיקר בגלל שאני עובד כמתדלק בתחנת פז קיסריה כבר שנה בערך ועוד כשלוש שנים בתחנות אחרות של פז , בכל מקרה הטעות פה היא שייכת אך ורק למתדלק עצמו ולא לאף אחד אחר בעולם , ובטח שלא ללקוח שלא עשה כלום חוץ מלקבל שירות שאותו הוא ביקש , זה שהמתדלק עשה טעות שעלתה ללקוח חצי מהמשכורת הצבאית שלו זאת הבעיה אך ורק של המתדלק ובדרך כלל ברוב התחנות דלק היום מפילים אוטומטית את כל הנזק הכספי על המתדלק עד כמה שזה יישמע לא הוגן ואפילו אכזרי אבל עדיין זאת הטעות האישית של המתדלק ואם הוא לא יודע לעבוד כמו שצריך וכל מה שהוא היה צריך לעשות זה רק ללחוץ על כפתור אחד שמגביל את התדלוק לסכום הרצוי אז אותו המתדלק צריך למצוא עבודה אחרת , מי ישמע גם ככה איזה עבודה קשה יש לו , אני אישית אפילו בתור אחד המתדלקים היותר ותיקים בארץ לעולם לא יפיל על הלקוח את האשמה על טעות שאני עשיתי למרות שלי לא יצא לעשות כזאת טעות אבל עדיין מה הלקוח אשם , הוא לא עשה כלום חוץ מלחכות ברכב ולקבל שירות , אם למשל זה היה קורה בתחנה שלי בפז קיסריה ישר היו נותנים למתדלק לספוג את כל הנזק של התדלוק ואפילו הלקוח היה מקבל פיצוי קטן על העוגמת נפש , ככה זה שהלקוח תמיד צודק למרות שהוא לא...

במילים שלך אתה נשמע פשוט כמו מנכ"ל פז,אז תסלח לי כי לפי איך שאתה מדבר נראה שלא עבדת בתחנת דלק אפילו לא יום אחד,לא רק אתה עובד\עבדת\תעבוד בתחנת דלק וגם לתקופות ארוכות,אנחנו בני אדם לא משנה הגיל לא משנה המוצא והתעסוקה כולם אבל כולם עושים טעויות,זה שהמתדלק לא הגביל את המשאבה נכון טעות מצידו אבל לבוא ולהגיד שזאת אשמתו??אני לא מכיר את התחנה שאתה טוען שאתה עובד בה אבל אני מקווה שייצא לך לעבוד באחת התחנות שמאוד מאוד עמוסות ברכבים לאורך כל היום ואז נראה אותך גיבור שמגביל כל הזמן ועובד כמו רובוט|(וגם לפעמים שהמשאבות בעצמן לא מגבילות),לפעמים לחץ ושעות עבודה רבות מבלבלות,תיכף תגיד לי שגם קוקטייל(תדלוק סולר במקום בנזין ולהיפך) לא עשית אף פעם מה שקורה לכל מתדלק לפחות פעם בחיים,ומה אז שהסכום הוא מעל 500 שקל נזק שאתה צריך לספוג??גם אז הייתה או תהיה גיבור גדול?

אין לשפוט את המתדלק על מה שקרה נכון הייתה טעות אבל שוב כמו שרבים אמרו כאן בסופו של דבר הדלק אצלך במיכל ואתה עוד תשתמש בו סביר להניח באותו שבוע אז באמת.

פורסם

אני לא מבין על מה כול הוויכוח?

המתדלק תדלק, עשה טעות, ואני מבטיח לכם שלא בכוונה.

אתה קיבלת דלק שתשתמש בו בכול מקרה, אז קרה מקרה וזה הכול תשלם היום ושבוע הבא לא תצתרך לשלם שוב על דלק כי במיכל יהיה מלא.

עוד דבר, גם אני חייל, (תומך לחימה שעובד)

ואם אתה מקבל 300 שקל בחודש זה אומר שאתה ג'ובניק ורוב הסיכויים שמגיע כול יום הביתה, זה לא ענייני אבל למה אתה לא יוצא לעבוד וככה יהיה לך כסף נזיל לסיגריות דלק ושאר הצרכים שלך.

לדעתי מה שקרה כאן זה גזל, ואם יש בך מוסר תעשה את הדבר הנכון ותיגש לתחנה, תיקח את המתדלק הספציפי רגע לצד ותברר אם הטעות ירדה לו מהמשכורת, אם כן תחזיר לו את הכסף ותבקש סליחה על הוויכוח שהיה.

ואם זה לא ירד מכיסו של המתדלק תיגש לתחנה ותשלם את הסכום.

העולם קטן אחי, ועגול, פשוט תעשה את הדבר הנכון.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

גועל נפש! בכיין!

גם אני הייתי מתדלק 4 שנים, לפעמים יש לחץ ויוצא שמתדלק רץ בין 6-8 מכוניות בו זמנית.

ניסית לשרת פעם 8 ישראלים עצבניים שחושבים שרק הם נמצאים בתחנה??

כל אחד והסיפור שלו..

אז קרה ששכחו להגביל לך מחיר..קורה..קרה לי פעם אחת עם X5, הנהג ביקש 200 ותידלקתי ב 450.

מה קרה? הוא חזר אחרי שבוע עם הכסף..הוא לא היה חייב, לא לחצתי עליו. אבל הוא בן אדם כמוני שהבין שטעויות קורות!

אתה תבין את זה רק כשתיהיה בצד השני...תתבגר.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
אני לא מבין על מה כול הוויכוח?

המתדלק תדלק, עשה טעות, ואני מבטיח לכם שלא בכוונה.

אתה קיבלת דלק שתשתמש בו בכול מקרה, אז קרה מקרה וזה הכול תשלם היום ושבוע הבא לא תצתרך לשלם שוב על דלק כי במיכל יהיה מלא.

עוד דבר, גם אני חייל, (תומך לחימה שעובד)

ואם אתה מקבל 300 שקל בחודש זה אומר שאתה ג'ובניק ורוב הסיכויים שמגיע כול יום הביתה, זה לא ענייני אבל למה אתה לא יוצא לעבוד וככה יהיה לך כסף נזיל לסיגריות דלק ושאר הצרכים שלך.

לדעתי מה שקרה כאן זה גזל, ואם יש בך מוסר תעשה את הדבר הנכון ותיגש לתחנה, תיקח את המתדלק הספציפי רגע לצד ותברר אם הטעות ירדה לו מהמשכורת, אם כן תחזיר לו את הכסף ותבקש סליחה על הוויכוח שהיה.

ואם זה לא ירד מכיסו של המתדלק תיגש לתחנה ותשלם את הסכום.

העולם קטן אחי, ועגול, פשוט תעשה את הדבר הנכון.

אחי אני הייתי שנה וחצי מבצעי ומסיבות כאלה ואחרות עברתי לשירות ליד הבית...

אז עם אתה מזלזל בג'ובניקים לא צריך היתי בשני המקומות גם מתחת לכדורים וגם נהג בוס

פורסם

אחי אל תתרגש מהם, אם כול הכבוד ליפות הנפש של אנשים פה לפעמים בן אדם צריך להתבגר ולהבין את הטעות שלו, ומי שטעה פה זה המתדלק, נכון שהוא הפסיד יום עבודה אבל פעם הבאה שהוא מפשל שידע להגיד כמו גבר ולא ינסה להתיש את הלקוח.

פורסם
היתי בשני המקומות גם מתחת לכדורים וגם נהג בוס

היית מתחת לכדורים, היית נהג בוס, בא נקווה שבקרוב תתבגר ותהיה בן אדם.:roll:

בן אדם בוגר עם כבוד, נוסע באוטו עם הדלק שהוא שילם עליו בעמל כפיו, לא בדלק שהוא הצליח לעשוק ממתדלק מסכן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כמובן שהמתדלק נפגע ככה זה עם טעויות, מישהו תמיד נפגע. בגלל זה אני אומר. עם זה היה מקרה עם לא חייל אלא מישהו שמרוויח משכורת נורמלית הרוב היו מוותרים, אבל במקרה הספציפי הזה מי עדיף שיפגע החייל שמגרד את ה-400 או המתדלק שמגרד את ה3000?

החייל. החייל מקבל בחינם כל מה שהוא צריך כדי לחיות.

פורסם

טעויות קורות, נכון. ואתה צודק, לא ביקשת את הדלק הזה אבל בכל זאת קיבלת אותו.

כמו שציינו חלק מקודמיי הדבר הנכון והמוסרי לעשות הוא לחזור בפעם אחרת, כאשר יש לך עוד כסף . זה נשמע לי הכי פשוט, מוסרי והגיוני.

גם אני לא אוהב, ממש לא סובל (!!!) כשטעויות כאלו קורות אבל אני גם לא בנאדם שנשאר חייב, אבל זה רק אני.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
RK,

אם אני זוכר נכון, אתה עו"ד, אז בא נגיד שחברת הדלק תדרוש את כספה (150 ש"ח).

לא משנה מה הוא ביקש ומה הוא קיבל, הסחור נשארה אצלו והוא השתמש בה?

אז עכשיו נא לשלם ואם אני לא טועה (וכאן אתה תחווה דעה מקצועית), כך גם בית המשפט יתיחס לעניין.

בכלל, הוא לא יכול לטעון שזאת סחורה שהוא לא צריך אותה, זה לא שהוא רצה ארון 2 דלתות וסיפקו לו ארון 4 דלתות, זאת סחורה מתכלה שהוא צורך על בסיס קבוע והדיון הוא רק על הכמות אז שיתכבד לשלם על מה שהוא קיבל וצרך או לחילופין, שיגיע לתחנה עם דלק בשווי 150 ש"ח.

התנהלות מחורבנת של בעל החברה/ תחנה, לא פוטרת מתשלום.

כן, אני אכן עו"ד. זה לא ממש משנה את העובדה שמכל בחינה הלקוח קיבל שרות אותו לא הזמין ולא רצה והשרות נכפה עליו. הפתרון הנכון היה לשאוב את הדלק המיותר ולזכות את פותח השרשור על היתרה. אם לתחנת הדלק אין אפשרות טכנית לעשות זאת - לא לגבות את היתרה ולספוג את הטעות על חשבונה. מה שקרה כאן, שוב, זה כפיית שרות ומה שקרה לאחר מכן (תגובת המתדלק) זה פשוט גועל נפש וניסיון "למרוח" ולרמות את הלקוח. אני גם די בטוח שאם המתדלק היה נוהג אחרת ייתכן וגם פותח השרשור היה מתרצה.

שוב, אני ככל הנראה הייתי סופג את היתרה ונוסע תוך איזכור כל קרובות המשפחה של המתדלק, אבל אני לא מרוויח 380 ש"ח בחודש כבר הרבה שנים ומצבי הכלכלי מאפשר את זה. מצבו הכלכלי של פותח השרשור כנראה שלא, ולאף אחד מאתנו אין ולו שמץ של זכות להיכנס לכיס של ההורים שלו או להתחשבנויות שלו אתם. פותח השרור לא עשה שום דבר לא טוב או לא מוסרי. אמנם מתדלק זו עבודה לא קלה ובהרבה מקרים כפוית טובה, אך זה לא סיבה לגרום לאנשים לשלם, למשל, יותר ממה שהתכוונו או חמור מזה, לשלם על טעויות של אחרים ולהציגם באור שלילי אם הם לא נוהגים כך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ולכן כל המגיבים בשרשור מסכימים שפותח השרשור צדק ופעל באורח חוקי.

הדיון פה, ומרבית המגיבים כאן חושבים כך, הוא לא פעל באורח הוגן ומתחשב.

לא היינו שם, אבל סביר להניח כי תגובה הוגנת ומתנצלת מצד המתדלק בזמן אמת היתה מביא לתגובה מקבילה מצד פותח השרשור, ולכן גם למתדלק שטעה יש בעיני חלק בתוצאה שבסוף פגעה בעיקר בו.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לגבי "קנס" למתדלק על טעויות שלו, אם לא הוא ישלם על הטעות אז סביר להניח שפעם בחודש הוא יכול "לטעות" בכמה ליטרים לחבריו, והתחנה תשלם ומה הלאה? אוכל חינם בבתי הקפה? שתיה חינם בבר? מוצרים חינם בסופר? אני לא אומר שזה חוקי או שזה בסדר וצודק שהעובד משלם על טעויות שלו, אבל כל עובד עוד בראיון העבודה שלו ידע בדיוק על מה הוא הולך ועל מי האחריות לטעויות מסוג זה. ואף אחד לא מכריח אותו לחתום על חוזה העבודה. לפני כעשר שנים עבדתי כשומר בקניון וגם שמה היו קנסות כספיים על השומר במקרה שנרדם, או עזב תחנה, וכו... וידעתי על זה מהראיון העבודה. גם בצבא מענישים כל חייל על הטעויות שלו.

לפותח השרשור, עשית בסדר גמור, ורק אם תרצה להחזיר את ההפרש למתדלק אז שהמתדלק עצמו יבוא אליך לחיפה, כי זה לא שווה לך את התרחה.

פורסם

זה שהוא ידע על זה מראיון העבודה לא עושה את זה לחוקי. אם עוד בראיון ובחוזה היו מחתימים אותו על 10 ש"ח לשעה, גם זה היה בסדר לדעתך?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן,

אתה העו"ד ואני קטונתי אבל אני די משוכנע שאם חברת הדלק תלך למשפט על ה 150 ש"ח האלה (מגוחך אבל בא נגיד שזה 150K ש"ח), אז הגנת ה"מוצר שלא נדרש" לא תעמוד לו כי השופט יבקש את הסחורה בחזרה ולסגור עניין.

ברגע שהוא יודע שהוא השתמש בסחורה, הוא יאלץ לשלם עליה.

אם מדובר סתם לדוגמא, בארון קיר (שילם על ארון 2 דלתות, סופק בטעות 4 דלתות ועכשיו דורשים את ההפרש) אז אפשר להחזיר ואפשר להגיע להסדר אבל פה הוא צרך את הסחורה לטובתו האישית.

אתה יודע מה, שיגידו לו מתי הרכב שיכול לשאוב מגיע לתחנה שנוח לו להגיע אליה ושישאבו ממנו דלק ב 150 ש"ח אבל סתם ככה להגיד "לא ביקשתי את הסחורה" וללכת עם סחורה שלא שילמת עליה, גם אם זה כשר (ולדעתי זה לא), זה מסריח.

אני טועה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה טועה.

החייל שתדלק לא צריך לבזבז יותר זמן ממה שמתדלק גרם לו לבזבז בזמן שהוא ניסה למרוח אותו על זה שהוא צריך לחכות שעתיים לשאיבה.

לעבוד כמתדלק זה נורא קשה אבל זאת לא סיבה שאותו אדם שרק בא בתמימות לתדלק את הרכב צריך לשלם על הטעות של המתדלק. כשנהג משאית עושה טעוה והורג משפחה שלמה אתה חושב שצריך לוותר לו כי זה קשה לנהג 12 שעות?

עכשיו תגיד לי אם אני צודק

• תוכן חדש...