Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי המתלה הוא מסוג סווינג אקסל ,זה מתלה ללא ציריות והגלגלים האחוריים מקבלים זווית כלפי מטה ככל שיש פחות משקל וכאשר יש יותר משקל ,הגלגלים בזווית פנימה .(קמבר שלילי קיצוני או חיובי קיצוני בהתאם לעומס על המתלה)

רק בחיפושיות עם גיר IRS הגלגלים נשארים ישרים ובעקבות זה האחיזה גבוהה יותר בסיבובים.

יוסי -האמת שאני מופתע שיש פחחים שבאמת משקיעים ,צר לי אך באזור נתניה אני לא מכיר אחד שבאמת יעבוד מכל הלב על האוטו וישקיע בו כל כך הרבה..

הפחח שלי עשה פחחות טובה וגם הצבע יצא יפה אבל הגימורים הסופיים הם -+ לא יותר.

אפשר לשאול כמה אתה סגרת על העבודה האיכותית הזאת?אפשר גם בפרטי..

ברצפה הוא סגר לי חורים ליד הנהג עם סיליקון בגלל האבק לא שמתי לב ,ברגע שיהיה טסט האוטו חוזר אליו לתיקונים.

החלטת על צבע? בכל מקרה אם אהבת את הצבע שלי אז זה המקורי אבל חסר בו מעט כחול אך זה יצא יותר יפה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת נראה שמצאתה פחח עם סבלנות

נראה שעושה עבודה טובה .

מחכה לראות אותה אחרי הצבע

בהצלחה בהמשך . :-D

פורסם

שי לגבי הצבע טרם הוחלט הפחח מבחינתו רק מקורי למרות שהוא יכבד כל מה שאני אומר ,

הוא טוען שצבע המקור L54D שהוא חדש ומבריק בצבע איכותי יצא הכי יפה .

הוא מבין שלפעמים אני נוטה להשתולל ולכן דואג מדיי פעם להגיד לי תעצור ותנשום :lol:

הוא כל כך יסודי שלפעמים אני מגיע לבקר ופשוט אין לי מה להגיד אני נשאר פעור פה .

לא הבנתי מה כתבת שחסר לצבע שלך קצת כחול ? מה הכוונה הוא צבע לפי מספר ?

פורסם

הספק שהוא מביא ממנו את הצבע לא שם כנראה מספיק כחול ולכן הצבע יצא מעט חיוור ,במקור הוא כהה יותר.

לדעתי ולדעת הפחח יצא יותר יפה ככה ,למרות שחשבנו להוסיף ידנית עוד קצת כחול. הבאתי לו קוד צבע מקורי.

בכל מקרה ברק ישיר מומלץ גם כי הוא מקורי וגם כי הלקה כבר מעורבבת בצבע ולכן הצבע עמיד יותר ולא תיהיה את התופעה של לקה מתקלפת.

שוב שיהיה בהצלחה נראה מאוד איכותי ויסודי.

חיפושיות 73-74

פורסם

עדכון

הכנפיים סיימו את התהליך וממתינים לצביעה ....

dsc01498st.jpg

כמובן שהם יצבעו גם מבפנים :)

dsc01499y.jpg

החור באזור המצבר נסגר מלמעלה ומלמטה

dsc01505tq.jpg

וביצענו ניסוי כלים לצבע מספר ........ ?????

נו מה אתם חושבים איזה צבע ?

כמובן צבע המקור L54D רק שיכבה ראשונה וכבר נראה מעולה :lol:

dsc01503ib.jpg

dsc01502mq.jpg

dsc01504ur.jpg

וזה רק השכבה הראשונה תענוג :lol:

פורסם

הצבע המקורי משגע. אני לא חושב שיש איזושהי התלבטות... אבל ההחלטה שמורה לך. למרות שאני דוגל במקוריות, תחליט מה הכי ישמח אותך ולך על זה.

אגב, כמי שהיה בשלב הזה, דע כי אתה בנקודת הזמן הכי כיפית של השיפוץ. ברגע שהרכב יעבור צבע כל שנותר לך הוא להתענג על הרכבתו.

פורסם

אני אנצל את השרשור הזה כי לא רציתי לפתוח שרשור חדש בנושא חיפושיות. מה מידת הצמיג של חיפושית 72 , כמה עולה צמיג ואיפה יש מקום מומלץ באזור פתח תקווה להחלפת הצמיגים? תודה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

המידה המקורית היא 15-5.60, מידה אנגלית שאין להשיגה בארץ.

כיום מחליפים ל165/80/R15 כי גם את ה155 כבר כמעט ולא ניתן להשיג.

טווח מחירים 300-360 שקל לצמיג.

פורסם

תתקשר לצמיגי הגיסים בהרצליה תשאל אותו אם נשארו לו צמיגים מהרכישה הקבוצתית ,המחיר הוא 300 למזומן לצמיג והצמיג הוא הנקוק 165-80-15 צמיגים מעולים אני נסעתי איתם כבר 500 ק"מ כולל שלוליות האחיזה מעולה.

יוסי אתה ממש משקיע ,אני גם בטוח שזה עלה לך לא מעט כסף אך זה נראה שזה שווה ככל שקל.

תגיד אצלי בחיפושית הכחולה היא 74 ושמתי לה מנוע ווישרים של 69 1300 והכחולה היא 74' 1200 במקור , אני אמור לשים כפתור 2 מהירויות? לא הרכבתי עדיין את האוטו אבל ממה שאני זוכר זה היה רק מהירות אחת..

חיפושיות 73-74

פורסם
אני אנצל את השרשור הזה כי לא רציתי לפתוח שרשור חדש בנושא חיפושיות. מה מידת הצמיג של חיפושית 72 , כמה עולה צמיג ואיפה יש מקום מומלץ באזור פתח תקווה להחלפת הצמיגים? תודה

בפתח תקווה יש את צמיג ישיר שביקש על אותו צמיג 340 .לדעתי שווה את הנסיעה להרצליה .

פורסם

עדכון מאתמול ...

הכנפיים נצבעו מבפנים שכבה ראשונה .....

img0060ox.jpg

זוכרים את הדש בהתחלה ? וכל החורים ? 2 חורים במרכז מקוריים שהיו מכוסים בפקקים ,הכפתור שהיה מדליק אור

אור הרוורס שלא היה קיים בכלל בדגם , ו4 חוריי ברגים למאוורר כחול שהנעים את השהייה ברכב לבעלים הקודמים :lol:

img4110y.jpg

כך הם נסגרו ... >

img0058zp.jpg

ועכשיו הכול חלק ונקי .....:lol:

img0057sj.jpg

• תוכן חדש...