Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי את יודעת ,יש בחניה מסיבה מפרקים כל הלילה לה לה לה ללללל........

המשך פירוקי מנוע .

מה אתם אומרים לשמור על מסנן הדלק שנמצא במפתיע מעל הגיר, הוא יפה לא גרסה שחורה :lol:

יוסי

DSC01042.JPG

DSC01043.JPG

DSC01044.JPG

DSC01045.JPG

DSC01052.JPG

DSC01054.JPG

DSC01053.JPG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשששש.... התחלתי אתמול להסתכל, ראיתי שזה שירשור ישן (שנה+) והתבאסתי, כי חשבתי שלא יגיבו לי ושאין טעם בכלל לכתוב תגובה שאף אחד לא יראה, התחלתי והתמכרתי - עברתי על כל דפי השירשור ו... זה פשוט מדהים! פתאום הגעתי לתאריך של החודש ולא האמנתי - השירשור עדיין חי והפחונית עדיין בשיפוץ!

כל הכבוד לך! אתה אדיר! הלוואי והיה לי את הידע \ חלקי חילוף, הייתי עוזר לך בחינם...

איזה גבר אתה! כל הכבוד, אחי! שיחקת אותה בענק!

אין דברים כאלה, פשוט תענוג להסתכל ולראות שיש אנשים כאלה - שקמים ועושים, ולא סתם עושים, אלא עושים דבר אדיר שכזה.

כל הכבוד, אחי, הייתי מציע את עזרתי בכל דבר שרק תצטרך, אבל לצערי, אין לי שום דבר שאוכל להציע בתחום.

אעקוב אחרי השירשור עוד ועוד... מקווה שיום אחד יצא לי לראות את האגדה (הפחונית) בחיים האמיתיים.

אני בטוח שחלק מהאנשים בפורום ממש ישמחו לארגן "מפגש פחונית".

ישר כוח! כל הכבוד!

בהצלחה!

רונן.

פורסם
פשששש.... התחלתי אתמול להסתכל, ראיתי שזה שירשור ישן (שנה+) והתבאסתי, כי חשבתי שלא יגיבו לי ושאין טעם בכלל לכתוב תגובה שאף אחד לא יראה, התחלתי והתמכרתי - עברתי על כל דפי השירשור ו... זה פשוט מדהים! פתאום הגעתי לתאריך של החודש ולא האמנתי - השירשור עדיין חי והפחונית עדיין בשיפוץ!

כל הכבוד לך! אתה אדיר! הלוואי והיה לי את הידע \ חלקי חילוף, הייתי עוזר לך בחינם...

איזה גבר אתה! כל הכבוד, אחי! שיחקת אותה בענק!

אין דברים כאלה, פשוט תענוג להסתכל ולראות שיש אנשים כאלה - שקמים ועושים, ולא סתם עושים, אלא עושים דבר אדיר שכזה.

כל הכבוד, אחי, הייתי מציע את עזרתי בכל דבר שרק תצטרך, אבל לצערי, אין לי שום דבר שאוכל להציע בתחום.

אעקוב אחרי השירשור עוד ועוד... מקווה שיום אחד יצא לי לראות את האגדה (הפחונית) בחיים האמיתיים.

אני בטוח שחלק מהאנשים בפורום ממש ישמחו לארגן "מפגש פחונית".

ישר כוח! כל הכבוד!

בהצלחה!

רונן.

תודה

יש קצת האטה אבל ממשיכים כל הזמן .

יוסי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר תרדמת קלה פחונית החליטה שהיא צריכה מתנות מרעננות לכבוד חג האהבה

אז פינקתי אותה בזוג פגושים חדשים ,זוג מדרכות חדשות כולל פס הניקל ,מראה איכותית ,סט 7 פסי קישוט והקליפסים שלהם ,

וסט 2+2 של מובילי חלון נהג ונוסע .

בינתיים אני עדיין מחפש פחח והזמן עובר.....

יוסי

DSC01070.JPG

DSC01071.JPG

DSC01072.JPG

DSC01073.JPG

DSC01074.JPG

DSC01075.JPG

DSC01076.JPG

פורסם
לאחר תרדמת קלה פחונית החליטה שהיא צריכה מתנות מרעננות לכבוד חג האהבה

אז פינקתי אותה בזוג פגושים חדשים ,זוג מדרכות חדשות כולל פס הניקל ,מראה איכותית ,סט 7 פסי קישוט והקליפסים שלהם ,

וסט 2+2 של מובילי חלון נהג ונוסע .

בינתיים אני עדיין מחפש פחח והזמן עובר.....

יוסי

אני מקווה בשבילך שהפגושים והמראה לא מתוצרת JP כי הם יחלידו לך אחרי חודשיים - מנסיון!

פורסם
אני מקווה בשבילך שהפגושים והמראה לא מתוצרת JP כי הם יחלידו לך אחרי חודשיים - מנסיון!

המראה לא הפגושים כן ,לצערי עלות הפגושים גבוהה מאד באיכות טובה יותר

נקווה שיחזיקו יותר .

יוסי

פורסם

אם הפגושים הם מאיכות ירודה אז הסיבה שהם מתחילים להחליד היא שהצד הפנימי שלהם לכאורה הצד שלא מצופה בניקל חשוף לחמצן ולכל תנאי הסביבה.

אם תצבע את החלק הפנימי בצבע כסף (בצבע ברק ישיר, צבע של רכב) אצל הפחח שיצבע לך את הרכב הם יחזיקו לך יותר זמן, באחריות.

חוץ מזה אני נהנה לעקוב אחרי השרשור ולראות את ההתקדמות

נדב.

פורסם
אם הפגושים הם מאיכות ירודה אז הסיבה שהם מתחילים להחליד היא שהצד הפנימי שלהם לכאורה הצד שלא מצופה בניקל חשוף לחמצן ולכל תנאי הסביבה.

אם תצבע את החלק הפנימי בצבע כסף (בצבע ברק ישיר, צבע של רכב) אצל הפחח שיצבע לך את הרכב הם יחזיקו לך יותר זמן, באחריות.

חוץ מזה אני נהנה לעקוב אחרי השרשור ולראות את ההתקדמות

נדב.

תודה נדב ,

אכן המליצו לי לצבוע בהמרייט כסף את החלק הפנימי ,

אבל הרעיון שלך נשמע טוב יותר .

תודה

יוסי

פורסם

גם אני ממליץ על צביעה של החלק הפנימי, ובנוסף הקפד פעם בחודש

למרוח שיכבת ווקס הגונה על כל הפגוש. גם נוצץ וגם שומר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
גם אני ממליץ על צביעה של החלק הפנימי, ובנוסף הקפד פעם בחודש

למרוח שיכבת ווקס הגונה על כל הפגוש. גם נוצץ וגם שומר-רן

רן יצא לך להשתמש בוקס ישירות על ניקל ?

אני בדרך כלל משתמש בחומר יעודי לניקל (הבקבוקון הקטן של יעקובי ) טרם יצא לי לנסות ווקס .

יוסי

פורסם

כן, טרטל וואקס (דונאג) שעוות דבורים. על חלק חדש (שאינו מתחמם)

יוצרים שיכבה דקה ומייבשים בעזרת בד עדין עד חלקות מלאה אוטם מבריק

ויוצר שכבת הגנה מתכלה.

לגבי צביעה דבר איתי אם אתה מסוגל לנייד את הקליפה לאזור י-ם מומלץ!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

קיבלתי את הבדיחה הזאת כרגע במייל והייתי חייב לשתף :

אחד נוסע בלילה באיילון עם חיפושית טרנטה מודל 70', ולפתע נתקע עם האוטו. שעה ארוכה חיכה לעזרה, עד שעצר לו נהג למבורגיני שהסכים לגרור אותו למוסך הקרוב. הם קושרים בין המכוניות בחבל, ונהג החיפושית רק מבקש באדיבות שהלמבורגיני לא תעבור את ה-100 קמ"ש, כי החיפושית שלו עלולה להתפרק. השניים מסכמים שאם נהג הלמבורגיני לא ישים לב ויעבור 100 קמ"ש, השני יצפצף לו מאחור.

הלמבורגיני מתחילה לגרור את החיפושית, מגיעה תוך 3 שניות ל-100 קמ"ש, ונהג החיפושית מתחיל לצפצף. נהג הלמבורגיני מאט ונעצר ברמזור. לפתע נעצרה לידו מכונית פרארי מדהימה, והנהג מתגרה בו עם הגז ומסמן לו עם היד "רוצה רייס?"

נהג הלמבורגיני לא עומד בפיתוי, ואיך שהרמזור מתחלף, הלמבורגיני והפרארי דפקו פתיחה עצבנית והאיצו בתוך שניות ל100, 150, 200 קמ"ש ואפילו 280 קמ"ש! נהג החיפושית מאחורה מצפצף בהיסטריה, רועד מפחד שהחיפושית שלו תתפרק. פתאום הוא רואה כיצד חולפות שלוש המכוניות על פני ניידת משטרה ומשאירות אותה מאחור.

השוטר בניידת תופש את הראש ולא מאמין למראה עיניו. הוא מרים את מכשיר הקשר ומדווח ברשת: "לא תאמינו מה ראיתי עכשיו... זו פעם ראשונה שאני רואה למבורגיני ופרארי מתחרות, וחיפושית מצפצפת להם בשביל לעקוף!!!":lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם
קיבלתי את הבדיחה הזאת כרגע במייל והייתי חייב לשתף :

אחד נוסע בלילה באיילון עם חיפושית טרנטה מודל 70', ולפתע נתקע עם האוטו. שעה ארוכה חיכה לעזרה, עד שעצר לו נהג למבורגיני שהסכים לגרור אותו למוסך הקרוב. הם קושרים בין המכוניות בחבל, ונהג החיפושית רק מבקש באדיבות שהלמבורגיני לא תעבור את ה-100 קמ"ש, כי החיפושית שלו עלולה להתפרק. השניים מסכמים שאם נהג הלמבורגיני לא ישים לב ויעבור 100 קמ"ש, השני יצפצף לו מאחור.

הלמבורגיני מתחילה לגרור את החיפושית, מגיעה תוך 3 שניות ל-100 קמ"ש, ונהג החיפושית מתחיל לצפצף. נהג הלמבורגיני מאט ונעצר ברמזור. לפתע נעצרה לידו מכונית פרארי מדהימה, והנהג מתגרה בו עם הגז ומסמן לו עם היד "רוצה רייס?"

נהג הלמבורגיני לא עומד בפיתוי, ואיך שהרמזור מתחלף, הלמבורגיני והפרארי דפקו פתיחה עצבנית והאיצו בתוך שניות ל100, 150, 200 קמ"ש ואפילו 280 קמ"ש! נהג החיפושית מאחורה מצפצף בהיסטריה, רועד מפחד שהחיפושית שלו תתפרק. פתאום הוא רואה כיצד חולפות שלוש המכוניות על פני ניידת משטרה ומשאירות אותה מאחור.

השוטר בניידת תופש את הראש ולא מאמין למראה עיניו. הוא מרים את מכשיר הקשר ומדווח ברשת: "לא תאמינו מה ראיתי עכשיו... זו פעם ראשונה שאני רואה למבורגיני ופרארי מתחרות, וחיפושית מצפצפת להם בשביל לעקוף!!!":lol: :lol: :lol: :lol:

בדיחה ממש טובה, שמעתי אותה בעבר כשבמקום חיפושית כיכבה שם "סוסיתא בדרך לאילת", במחשבה שניה כל פחנוע של שנות ה -70 נכנס פה לבדיחה

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...