Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני חדש כאן ואני לא מבין גדול בתחום ולפי מה שראיתי הרמה כאן די גבוהה אז בבקשה תגיבו בהתאם..

להורים שלי סיטרואן ברלינגו שנת 2002 ידנית 1.9 ולפי כל האתרים וכל האנשים הצריכת דלק שלה אמורה להיות נמוכה [1 ל16 בערך] והבעיה היא שיוצא לי ולהורים שלי לתדלק יותר מידי ביחס לכמות הנסיעה, כאילו היא שותה ממש הרבה...אני מאמין שהייתי שם לב אם הייתה נזילת דלק אז השאלה שלי איזה עוד סיבות יכולות לגרום לזה?

אני לא מדבר איתכם על מזגן,חלונות פתוחים שמעלים את הגרר או צמיגים לא מנופחים כי אצלי המצב מורגש הרבה יותר, כלומר אני חושב שאולי יש בעיה מכנית.

תודה מראש

פורסם

תרשום מה צריכת הדלק אצלכם, במושגים של קילומטרים לליטר סולר.

תרשום גם, מה אופי הנסיעות - עירוני, בינעירוני, מישורי או הררי, האם הרכב עמוס או ריק רוב הזמן.

עד שלא תציין את הפרטים האלו - לא ניתן להתייחס לשאלה.

פורסם

אוקיי יחס הצריכה בבדיקה כרגע..איפסתי בתידלוק היום עוד יום יומיים תיהיה תשובה

נסיעות עירוניות, השטח לא הררי ממש אבל גם לא מישורי לגמרי בוא נגיד עליות וירידות מאוד מתונות לאורך כל האזור..

והרכב עמוס תמיד בכלי עבודה.

פורסם
והרכב עמוס תמיד בכלי עבודה.

לא יודע איזה כלי עבודה יש לכם, אבל אם זה במשקל של עד 100 קילו - זה לא אמור להשפיע יותר מידי.

משקל ההעמסה המורשה בברלינגו הוא כ 600 קילו (נוסעים + מטען).

בכל מקרה, בתנאים שרשמת - צריכת דלק סבירה תיהיה סביב 1 ל 11 עד 1 ל 12.

• תוכן חדש...