Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא עניין של יישור, זו יותר אשלייה אופטית מכיוון שהתמונה צולמה בזוית.

מעבר לזה, זה נראה שהקרקע\ים לא ישרים אבל שוב, זה בגלל הזוית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מדבר על זה שלא צילמת מול הביניינים וצילמת קצת מהצד.

אני מדבר על זה שלא ייצבת את המצלמה בקו יישר, אני אנסה לערוך את התמונה שתבין על מה אני מדבר :)

מקורי

35577_400778709961_678659961_4478151_8376230_n.jpg

מיושר..

35577400778709961678659.jpg

מקווה שעכשיו ברור :) לא התעמקתי בעריכה

פורסם

אל תשתמש בפוטושופ יותר מדי , הזוג בתמונה הראשונה נראה כאילו הצניחו אותו לתוך התמונה עם אינדיזין סיאס 3 

פורסם

אביתר מה שעשית בעצם זה לחתוך מעט מהחלק התחתון במטרה ליישר את התמונה ?

אשמח לדעת מה עשית ואיך (אם בא לך לשתף).

תודה.

אייל,

תודה על ההערה, נראה לי שמה שדיברת עליו זה תוצר של פלאש אולי מעט חזק מדי בתמונה, בכל מקרה התמונה לא עברו עריכה גסה בכלל, ממש נגיעות קלות בדברים הכי בסיסיים (מכיוון שאני ממש ממש מתחיל בענייני פוטושופ).

תודה.

פורסם

לא לא מדובר על חיתוך התמונה.

יש הרבה שיטות ליישור

מה שאני עשיתי זה דרך הFREE TRANSFORM יש כל מיני אופציות משחק עם התמונה.

יש גם שיטות אוטומטיות ליישור, החלפתי פוטושופ לגירסה האחרונה והלכתי קצת לאיבוד שם :)

פורסם

אביתר לא היה לך סי אס 5 , מה שיש עכשיו להרבה אנשים זה סי אס 3 ורק עכשיו מתחיל הסי אס 4 להכנס , אבל אתה ראית על מה אני מדבר בתמונה הראשונה ? יש קוים על הגינס כאילו חתוך ממקום אחר עם אינדיזין  סי אס 3

35577_400778634961_678659961_4478142_8310076_n.jpg

פורסם

אתה עובד על סי אס 5 ? זה יותר נוח לך מסי אס 4 ? אבל אתה ראית את הפסים , גם אני חושב שנגעו בפוטושופ LEVEL . אין שם צל , תסתכל טוב טוב , אז זה לא נראה לי כמו חשיפה ארוכה . זה שימוש בLEVEL בדיוק כאילו הוסיפו שכבה לתמונה ואז זה נראה שהתמונה הגיעה מהונג קונג , אבל הזוג הגיע ממקום אחר ( עם 'קצת ' עזרה של LEVEL .

פורסם

כן, יש קצת (ממש מעט) משחק ב-LEVELS בפוטושופ (אני אגב עובד על CS4), אבל אשמח להסבר על פי מה נראה לך שהדמויות "הודבקו" לתמונה.

מה כוונתך לפסים שבג'ינס ? (משער שאתה מתכוון לג'ינס שלי).

תודה.

פורסם

תעלה את התמונה המקורית ואז תראה את ההבדל , הLEVEL שעשית בפוטושופ לא נראה מקצועי , השכבות לא יושבות טוב .  

• תוכן חדש...