Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת שחזור מכוניות, ראיתי עובודה מדהימה באחד המוסכים ששיפצו אלפא רומיאו. החליפו חלקי פח חלודים ואפשר לומר בנו חלק מקורות מדש. השיפוץ ויזואלית ניראה מדהים, השאלה: האם טלאי על טלאי כזה יחסיק הרבה זמן, קורות האלו יתנו אותה עמידות? אני בספק, מעבר לזה אחרי שנים במקומות ריתוך כאלה עלולה להתפתח חלודה.

כלומר, תיאורטית, אולי ניתן לשפץ רכב כזה ע"י החלפת חלקי פח. השאלה האם שווה? אולי יש אקזמפלרים יותר שמורים.

tzvipper, תתחדש על הסמלון! יהיה קשה להתרגל לVW לעומת הBMW.

תודה. :) לא קשה להתרגל לגולף בתור רכב. להיפך, היא מאוד ידידותית וקל להתמזג איתה. הדבר שקשה להתרגל אליו זה נהגים אחרים, ל-BMW נתנו כבוד בכביש, לא חתכו, שמרו מרחק, תמיד נתנו לעבור. כאן מתחיל אותו סיפור כמו שהיה לי עם אלפא, מכונית שנהגים אחרים לא ממש מתחשבים בנוכחות שלה וכל הזמן אני רואה שברחובות אנשים מלוים אותי עם מבטים, במיוחד צעירים.

על גולף הקטנה שלי אני מרגיש כמו טייס קרב, כאילו כל הנהגים מסביב מנסים לתקוף. אותה הרגשה גם בנסיעה על אוקטביה. ל-VAGיות האלה לא נותנים כבוד בכביש, במיוחד רכבי ליסינג מאוד אוהבים. היום התקרבתי לרמזור אדום, הורדתי רגל מגז ורכב שלי התחיל לאט לאט להאט, היה מרווח בין מכוניות מקדימה שכולן עמדו ברמזור אדום. מישהו על מזדה 3 עם מדבקות חברת השכרה החליט שהוא רוצה להגיע לרמזור לפני, עקף אותי מימין והשתלב

כמה מטרים לפני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מבחינתי הרבה יותר מעניינת השרמנט מאשר קורבט, אבל זה רק אני :shock:

זה לא רק אתה , יש עוד אנשים כמוך ואני אחד מהם. אצלי זה אפילו קיצוני יותר, אותי המכוניות ספורט ויוקרה לא מעניינות בכלל, בשום צורה.

גם אני מעדיף מכוניות פשוטות, קשה מאוד להסביר את זה, אבל אני שמח לדעת שאני לא היחיד.

פורסם

BUKI, אתה לא היחיד.

כן, בהחלט יש כל מיני מוזרים שרואים את הגרוטאה הזאת ובעיני רוחם מדמיינים MEAN DRIFT MACHINE:twisted::lol:

מכונת דריפטים אפשר לבנות מכל דבר עם הנעה אחורית, גיר ידני ובסיס גלגלים מספיק ארוך (לא סמארט).

מוזר לי שאנשים לא מסתכלים במבט כזה על לאדה 2105-2107, מיצובישי L300 מנוע בנזין או פורד סיירה.

פעם עיצוב מרובע נחשב לחדשני, היום עיצוב מעוגל , מחר ?

איחרת ב-15 שנה :-P . היום (2010) זה עוד פעם מרובע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה לא רק אתה , יש עוד אנשים כמוך ואני אחד מהם. אצלי זה אפילו קיצוני יותר, אותי המכוניות ספורט ויוקרה לא מעניינות בכלל, בשום צורה.

גם אני מעדיף מכוניות פשוטות, קשה מאוד להסביר את זה, אבל אני שמח לדעת שאני לא היחיד.

תעבור ברחוב ליד פרארי חונה ואפילו לא תסתכל?

מאזדה 3 יותר תרגש אותך?

זכותך לאהוב מה שאתה רוצה כמובן, אבל אני פשוט מנסה להבין.

איך יכול להיות שגם באופן תיאורטי (נגיד ואין שום שיקולי תקציב או פרקטיות) תעדיף דייהטסו על למבו?

Auto Emoción

פורסם
BUKI, אתה לא היחיד.

מכונת דריפטים אפשר לבנות מכל דבר עם הנעה אחורית, גיר ידני ובסיס גלגלים מספיק ארוך (לא סמארט).

מוזר לי שאנשים לא מסתכלים במבט כזה על לאדה 2105-2107, מיצובישי L300 מנוע בנזין או פורד סיירה.

איחרת ב-15 שנה :-P . היום (2010) זה עוד פעם מרובע.

לגבי הדוגמא האחרונה שהבאת..אני יכול להגיד לך שלא רק שאתה טועה בגדול, אתה טועה בענק!

ואני לא מדבר רק על חו"ל :wink:

פורסם

אני מסכים עם עידן.

סה"כ מכונית עם הנעה אחורית במקרה הזה.

אז נכון - זה מבוסס על אותה רצפה כמו הטוראנו GT שהיתה מעין 205GTI של יפן והיתה רכב כניסה לעולם הדריפטים - אבל בא נזכור ששם היה מנוע 16 שסטומים 1.6 , גיר ידני קצרצר שמשודך לדיפרנציאל נעול , 4 דיסקים (כמדומני) ומתלים ובולמים ספורטיבים ומוקשחים.

זה בערך כמו לראות 316 שנת 86 ולהתלהב כאילו ראית 325 (אני בכוונה לא מגזים מעבר לזה).

יש בארץ פרויקטים בהחלט משתלמים יותר , גם על הנעה אחורית שיצאו מוצלחים הרבה יותר.

בחו"ל היופי של המכוניות האלו שקונים גירסא ספורטיבית וכיפית מראש.

שם לא תראה אף אחד לוקח שרמנט (או AE85, הגירסא הפרווה של הGT) ועושה איתן משהו , בדיוק כמו שלא לוקחים 205 1.1 צבאית לשעבר ועושים לה המרה לGTI.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם לי אישית יש חיבה הרבה יותר גדולה למכוניות ספורט ישנות,

לגבי דריפט,

גם עם ג'יפ צ'ירוקי אפשר בהחלט לעשות את זה, מניסיון. :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אני מסכים עם עידן.

סה"כ מכונית עם הנעה אחורית במקרה הזה.

אז נכון - זה מבוסס על אותה רצפה כמו הטוראנו GT שהיתה מעין 205GTI של יפן והיתה רכב כניסה לעולם הדריפטים - אבל בא נזכור ששם היה מנוע 16 שסטומים 1.6 , גיר ידני קצרצר שמשודך לדיפרנציאל נעול , 4 דיסקים (כמדומני) ומתלים ובולמים ספורטיבים ומוקשחים.

זה בערך כמו לראות 316 שנת 86 ולהתלהב כאילו ראית 325 (אני בכוונה לא מגזים מעבר לזה).

יש בארץ פרויקטים בהחלט משתלמים יותר , גם על הנעה אחורית שיצאו מוצלחים הרבה יותר.

בחו"ל היופי של המכוניות האלו שקונים גירסא ספורטיבית וכיפית מראש.

שם לא תראה אף אחד לוקח שרמנט (או AE85, הגירסא הפרווה של הGT) ועושה איתן משהו , בדיוק כמו שלא לוקחים 205 1.1 צבאית לשעבר ועושים לה המרה לGTI.

ליביו

תתפלא, אבל יש כאלה שאוהבים להיות מיוחדים :)

חוץ מזה שלך תמצא AE86 בארץ.

מדרפטים עם מה שיש, זה המוטו שלי :twisted:

Sierra Sapphire 1993 2.0i Twinky

פורסם
שלום.

גם אני לא סובל אנשים שמטעים אנשים אחרים והפעם הכוונה היא לחוסר ידע שלך :shock:

אם לא איכפת לך המנוע של הטויוטה ושל השרמת כולל תיבת ההילוכים נילקחה מהמכונית קונטסה 1300 מתוצרת הינו.

בברכה בני ל.

על מה אתה מדבר?!

עזוב שלא הבנתי בכלל את הכוונה שלך.

זה מנוע טויוטה לכל דבר, לא יודע מאיפה או איך השגת את המידע הזה. זה דגם מנוע 4K שנוצר במפעל של טויוטה והיה קיים בהרבה מאוד מכוניות , שלא רק בתוצרת 1300 אלה גם 1100 , 1500

אז אולי כדאי שגם אתה וגם חן יכולים ללכת לבדוק שוב את המקור שלכם כי שניכם טועים,

איתמר, כנראה שההגדרה של דריפט שלי ושלך היא שונה לחלוטינ, אני אשמח לראות בנ אדם נכנס עם צירוקי לסיבוב כאשר עוד לפני הסיבוב הוא על הצד , שזה בעצם הגדרה של דריפט אמיתי.

ליביור, מה לעשות שבארץ אנחנו מסתפקים בפורקטים שעולים לנו הון מאשר לקנות רכב שלא קיים בארץ

שרמנט זה אותה שלדה, זה כמו שאני יתחיל להגיד לאנשים שמשתילים בסיירה מנוע גיר וכל החלקים השונים שיש בקוזוורט, שזה לא באמת קוזי, זה שקר .

אין שום דבר שונה בשרמנט אשר המנוע שלה הוא כמו שאתה מציין, עם גיר קצר, דיפ' נעול וכולי וכולי

EDAN82. לא יודע על מה אתה מדבר, אבל בינתיים , לא במוו , לא סיירה ובעצם אף רכב לא הגיע לזוויות היגוי , תגובת הגה , והרגשת הכביש כמו ברכב שלי, ולצורך העניין נהגתי בM3 E30, ובעוד לא מעט רכבים.

אבל לאזאזל עם מי אני מתכווכח, אנשים ישראלים שפשוט נופלים לסטיגמות ישראליות שרכב שלא הצליח בארץ הוא זבל.

זה בידיוק הסיבה למה הרכב הזה, שהוא רכב פי מיליון יותר אמין מאשר סובארו, יותר מהנה, בטח ובטח שיותר בטיחותי , ולא הצליח, כי פשוט העדיפו את הרכב הזול, שזה למה לא נשארו כאלה שרמנטים, או למה אנשים מזניחים.

A.R.T Performance

פורסם

סטיג - אפשר לעשות פרויקטים על דברים יעילים בהרבה בפחות כסף ויותר תוצאות.

ולא - מבחינתי אי אפשר באמת לעשות דריפט ברכב עם פחות מדי כח , מתלים רכים מדי ודפרנציאל פתוח.

זה שאתה יכול לענתז איתו קלות בסיבובים - או במצב של "דריפט" לפרפר בגלגל ורבע - זה עדיין לא שם (בלי להעליב , אלו פשוט עובדות של דיפרנציאל פתוח ומעט כח - גם בBMW וגם בסיירה)

יוהן - הנקודה שלי שיש פרוייקטים טובים יותר ומשתלמים יותר, גם אם אתה מתעקש ליהיות מיוחד (לדעתי)

אמריקאיות ישנות , קאפרי או מנטה משופרות , אלפא 75 + שיפורי מנוע , סידרה 3 או סיירה אם תמצא 2 ליטר ידנית.

מה שיש בשרמנט זה את השילדה ... שזה נחמד אבל זה עדיין קצת רחוק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

השירשור הזה נמצא במקום הלא נכון. בפורום אספנות לא היתה נשאלת השאלה בכלל. אנשים משפצים מכוניות שהיו לא מושכות בלשון ההמעטה גם כשהיו חדשות וזאת מסיבות כמו נוסטלגיה או רצון לעשות שיפוץ זול יחסית.

למרות שיצא לי לשפץ רק מכוניות ספורט אין מצב שאני לא אסובב את הראש אם אראה פרינץ ברחוב כי האהבה לרכבים ישנים היא כמו לחתול עזוב לפעמים.

למרות שהדייהטסו הזו היא לא כוס התה שלי אני מעריך שיהיה מישהו שישפץ אותה/יקח אותה כתורמת חלקים/ישדרג אותה.

פורסם

אבל לאזאזל עם מי אני מתכווכח, אנשים ישראלים שפשוט נופלים לסטיגמות ישראליות שרכב שלא הצליח בארץ הוא זבל.

זה בידיוק הסיבה למה הרכב הזה, שהוא רכב פי מיליון יותר אמין מאשר סובארו, יותר מהנה, בטח ובטח שיותר בטיחותי , ולא הצליח, כי פשוט העדיפו את הרכב הזול, שזה למה לא נשארו כאלה שרמנטים, או למה אנשים מזניחים.

מדי בוקר אני קם, מחייך למראה, מבסוט ממה שאני רואה ומשוכנע שהשמש זורחת לי מהXXX.

תתבגר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...