Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בצמגי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הצמיגים התקנתי אותם באוטו דיפו מסוג טייפון ולא עברו שישה חודשים ויש לי בלונים בליטות מהצמיג

יש לי הרגשה שלא שמו לי צמיג מתאים

איך אני ניכול לדעת בבקשה את קוד עומס צמיג או איך שזה נקראה בטייפון זה 82

בדקתי בספר רכב ובכל אתר ולא מצאתי וברישיון הרכב ואין כלום

אני צריך תשובה דחוף כדי לחזור אליהם עם הוככחות

דגם הרכב: סיאט איביזה 2003 5דלתות סיגנו

תודה

פורסם

אם לא שפשפת את הצמיגים במדרכה, והבליטות יצאו מעצמן - אילו צמיגים מאיכות ירודה. זה ממש לא אמור לקרות

(אפילו בצמיגים שלא מפירמה מובילה).

לגבי קוד עומס - אני קצת מסופק (שזו הסיבה). זה (צמיגים מחוזקים) חשוב ומתאים יותר לטנדרים או לרכב יותר כבד.

אני מניח שעוד מעט בעלי הנסיון ישכילו את שנינו קצת יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

הנתון שרבלנטי לגביך הוא קוד המהירות, אשר מסומן הן ברישיון הרכב והן על הצמיג באמצעות אות אנגלית. מרבית הסיכויים שאצלך הוא יהיה T, H או V.

מותר להתקין ברכב צמיג בעל דירוג מהירות גבוה מהכתוב ברישיון, אך בכל אופן לא נמוך ממנו.

אמורה להיות לך אחריות על הצמיג מפני מפגעים שכאלה, בהנחה שהם לא נגרמנו בשל שימוש רשלני בצמיג. פנה למקום ממנו רכשת אותם ודרוש להחליפם. על הדרך, בדוק אפשרות לשדרג לצמיג מתוצרת יותר רצינית, גם אם זה כרוך בעלות מסויימת.

ובבקשה, נא השתמש בסימני פיסוק. כן, גם נקודה בסוף משפט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמו שכתבו מעליי:

על הצמיג יש אחריות יצרן לתקופה של 3/4 שנים

האחריות היא על פגם ביצור- אם הבליטות יצאו סתם ככה, ללא שנכנסת במדרכה/בורות מע"צ, גש למקום שבו התקנת את הצמיגים ודרוש להחליפם מיידית.

פורסם

צמיגן אמר לי להביא מהיצרן את קוד העומס כך נדע בבירור שזה בגלל עומס ולא בעיה אחרת.

לכן אני צריך את קוד העומס שמדורג בשני ספרות לדוגמא: 82 ...

תודה

פורסם

מה זאת אומרת?

ואם זה לא בגלל העומס?

אם לצמיג יש פאק בחוטי הברזל שבדופן (שבורים או עקומים) וכתוצאה מזה התנפחה לה "ג'ולה" בדופן הצמיג, זה ממש לא חייב להיות קשור לעומס.

פורסם

שלום.

1. ברשיון הרכב לא תמצא קוד מהירות או עומס.לגבי עומסים מותרים על כל סרן או גלגל תנסה לברר במחלקת השירות או המחלקה הטכנית של היבואן.

2. מצורף לינק לאתר שמסביר בעברית איך לקרוא צמיג ויש גם טבלאות עומסים(קוד מול עומס).http://www.tires4u.co.il/page16451/

3. אלא אם העמסת את הרכב במשקלים לא הגיוניים ונסעת באופן אגרסיבי מאד,אז כנראה שהצמיגים שקנית הם מאיכות ירודה או פגומים.בד"כ צמיג במידה המתאימה לרכב ברישיון יעמוד בעומסים שעבורם תוכנן הרכב בתנאי שהצמיג הוא מאיכות סבירה ולא פגום.

מקווה שעזרתי,

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...