Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה.

היחידה שעדיין לא ראיתי זו Hannibal. בפרק 4 או 5 זנחתי אותה לפני שנתיים בערך.

אבל אחזור לסדרה בשלב כלשהו. קודם כל אני חייב לסיים את Banshee ואת The Americans.

גם עונה 2 של Better Call Saul בתכנון וגם Billions ו Vikings ממתינות בסטרימר לזמן מתאים

ועוד רבים וטובים.

הבעיה זה רק זמן, מה שאין לי כרגע.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תגזים זה ידוע וידוע אני בסצינה כבר שנים. סתם בכיתי שאין במושב שלי תשתית ראויה למהירות כזו.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אין איזה דיבור על קונסטנטין במקרה שחוזר לאנשהו? חלאות המין האנושי הפסיקו את הסדרה לאחר עונה אחת שלדעתי הייתה מעולה בהרבה מה 12 הנטחנות של על טבעי (לשם השוואה).

11 עונות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
איזה כיף לך כזו מהירות :(

האמת שזה הדבר היחיד שטוב בתשתית של הוט. בכנות ולמרות השנאה שלי לחברה הזו, אני חייב להודות שהאינטרנט יציב תמיד: חגים, שבתות, בקרים ולילות. תמיד יש לפחות קובץ אחד על 2-3 מגה וכל השאר מדשדשים קבוע בין חצי מגה למגה וחצי, תלוי במצב רוח ומספר הSEED.

על 5 בחיים לא הייתי. השיא היה איזה 3.5 וגם זה נדיר והורדה בודדת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כשאני שוכר שרת בצרפת כדי לייצר לי קצת באפר באתרים השונים אני רואה UPLOAD של 20 מגה לשניה ובא לי לבכות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

טוב אז סיימתי את 2 העונות של Better call saul.

הערכות באינטרנט אומרות שהעונה הבאה תחזור ב-2017 בפברואר... מעצבן.

יש המלצות לסדרות דומות? לא יותר מדי פעולה ואקשן, משהו יותר לכיוון המותחן\עלילה.

ובכלל עוד סדרות שמפעילות את הגלגלים במוח יתקבלו בברכה

פורסם

לא מבין למה להסתבך עם טורנטים שבקודי

הרבה יותר קל ופשוט,גם מהיר

(כולל הרחבות מבוססות טורנט)

אבל איש איש והרגליו.

פורסם

יש המלצות לסדרות דומות? לא יותר מדי פעולה ואקשן, משהו יותר לכיוון המותחן\עלילה.

ובכלל עוד סדרות שמפעילות את הגלגלים במוח יתקבלו בברכה

Ray Donovan. תיהנה.

פורסם

לא מבין למה להסתבך עם טורנטים שבקודי

הרבה יותר קל ופשוט,גם מהיר

(כולל הרחבות מבוססות טורנט)

אבל איש איש והרגליו.

יש לי אינטרנט לא יציב משום מה, בהורדות 1.5 מגה אבל בצפייה ישירה זה נתקע המון פעמים, אפילו שירים ביוטוב והבעיה היא בחיבור האינטרנט (שמגיע מבעל הדירה שגר מעלי). אז אני דיי מחוייב להוריד טורנטים כדי לראות "חלק".

אגב penny dreadul חזרה בעונה שלישית, אתם רואים? הסדרה מעולה לדעתי, הכל מסתורי ולא מובן שגורם לי לרצות עוד.

Opel Adam S 2017

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Deadwood. בסביבות 1876 בימי מערב הפרוע מתקבצים טיפוסים מפוקפקים וצבעוניים בעירייה דדווד.

כולם חולמים על עשיית כסף מהיר מכריית זהב. פושעים,זונות,סוחרים,חיילים כולם מתקבצים במקום אחד

ומנסים לשרוד בסביבה קשה ללא חוקים. מבוססת בחלקה על דמויות ואירועים אמיתיים.

סדרה של HBO שהייתה מועמדת לשבעה פרסי אמי וזכתה בשניים. כמתבקש מ HBO הסדרה

מושקעת בכל אספקט. צילום ברמה גבוה,איכות תמונה שרק HBO יודעים להוציא,משחק אחד הטובים שראיתי אי פעם. קשה לי לתאר את ההתרחשות בכמה מילים כי זה מאוד מורכב. אבל משהו אחד מאוד בולט בסדרה וזה רמת משחק שהשאירה אותי פעור פה. העלילה? מעט פחות אפילו די התישה אותי באמצע עונה 2.

כאמור סדרה עשויה היטב מתארת את התקופה בצורה משכנעת. דמויות מאוד צבעוניות אבל מלאה בניבולי פה. זה מתחיל במשחק מושלם של Ian McShane שמשחק את "אל סווירנג'ן" בצורה מהפנטת כבעל מסבאה שמדרדר לקוחות לצריכת אלכוהול ומין ובפועל מנהל את העיירה. Timothy Olyphant משחק את "סת בולוק" שמנסה להשליט סדר בתור שריף במשחק נפלא. אפילו הזונות נראות בסדרה מוקפדות ולבושות בטוב טעם. מעל הכל Robin Weigert משחקת אישה מוגבלת מדברת בצורה מוזרה אבל טובת לב שבאמצע עונה 2 הייתי חייב לראות את התמונה האמיתית שלה כי חשבתי שהיא ככה במציאות...משחק מושלם. הפקה ויצירה מרשימה, הסיפור עצמו מעט פחות. בית ספר למשחק.

• תוכן חדש...