Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

לא מזמן חיפשתי מידע ולא ראיתי שום תאריך רשמי למעט 2016. בסדר נחכה בסבלנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחובבי מלחמת הרובוטים - יש עונה חדשה מ2015, החלום שלי ליבנות אחת שכזה ולהיתחרות :-)- מה איתכם.

http://www.battlebots.com/

[video=youtube;-aL7vmvyc0c]

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
תודה רבה.

לא מזמן חיפשתי מידע ולא ראיתי שום תאריך רשמי למעט 2016. בסדר נחכה בסבלנות.

לפי מידע שאני מוצא ברשת העיקוב נובע מהסדרה Game Of Thrones

הם פשוט מחכים שהסדרה תסתיים (כבר הסתיימה) כדי לא לשדר את Vikings במגביל לסדרה -למרות שהן משודרות בימים שונים. מעבר לזה מדברים על שידור החלק השני בסוף שנה כדי להיות צמוד לעונה 5 שתצא ב -2017.

מכל מקום חל עיקוב שגם המפיקים לא מוכנים להגיד תאריך סופי. אני עדיין מחפש תאריך יעד סופי

כמו הרבה מעריצים של הסדרה.

אגב, אם אהבת את Vikings אני כמעט בטוח שתאהב את הסדרה The Last Kingdom

לדעתי לא פחות טובה אפילו עולה על Vikings בפרמטרים מסוימים.

כתבתי כאן פירוט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?325510-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94&p=4995080&highlight=Kingdom#post4995080

פורסם

תודה, שמתי בטורנט.

יש לי עוד לראות את כל משחקי הכס. בסוף שכנעו אותי אז הורדתי את כל 6 העונות ב1080.

רק צריך למצוא לזה זמן.

בינתיים סיימתי את עונה 3 של ריי דונובן, סדרה לא פחות ממעולה בעיניי!

אני מחכה שעונה 4 תסתיים ואז אצפה בה בשלמותה. לא סובל לצפות פרק פרק.

כרגע אני מתלבט אם להתחיל את משחקי הכס, באנשי או פני דרדפול שנראית הכי הטעם שלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

טוב, עשיתי את זה, לחצתי Paste על העונה הראשונה של משחקי הכס לתוך הדיסק און קי שאני מחבר לטלוויזיה בסלון.

מהערב אני מתחיל

פורסם

מסתבר ששוחררה העונה השלישית של Peaky Blinders ולא ידעתי מזה בכלל.

מזל שהלו"ז שלי מתפנה ממחר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מי אתם אנשים שיש להם זמן למרתונים שכאלה?

אני מתכוונן באמת, מקנא בכם לגמרי. רווקים? נשואים ללא ילדים? בני כמה אתם? אתם מזכירים לי את עצמי לפני 8 שנים, רווק, גר לבד, מינימום אחריות. לא אשכח את מרתון House שעשיתי.. אחד הטובים..

פורסם

אני מתכוונן באמת, מקנא בכם לגמרי. רווקים? נשואים ללא ילדים? בני כמה אתם? אתם מזכירים לי את עצמי לפני 8 שנים, רווק, גר לבד, מינימום אחריות. לא אשכח את מרתון House שעשיתי.. אחד הטובים..

אין צורך לקנא

יום טוב גם לך

פורסם

כמה שחיכיתי לזה...

תענוג

פורסם
באנשי מעולה. סיימתי תוך 3 שבועות למרות חיי משפחה עמוסים.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אין מצב. או שאתה ישן 3 שעות בלילה. או שאישתך כועסת עליך שאתה רק רואה סדרות כל היום ואין יחס. או שאתה עובד בלראות סדרות.

פורסם

מסתבר שציינתי את זה לפני כמה חודשים...ללא ספק סדרה מצוינת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?325510-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94/page77

כמה חידושי סדרות או ביטולים.

* Peaky Blinders המשובחת חוזרת לעונה 3.

זה לא מכסה את כל הסדרות שיש - אלא רק מדגם מייצג שעולה לי כרגע.

אנחנו כמובן בשיא עונה 6 של Game Of Thrones. עונה 4 של Arrow עומדת להסתיים.

אני מתכוונן באמת, מקנא בכם לגמרי. רווקים? נשואים ללא ילדים? בני כמה אתם? אתם מזכירים לי את עצמי לפני 8 שנים, רווק, גר לבד, מינימום אחריות.

אנשים פשוטים לחלוטין שמגדלים ילדים ועובדים (קשה אפילו) בדיוק כמו שאר האנשים. רק שבזמן הפנוי שיש להם הם רואים סדרות/סרטים במקום לראות טמבלויזיה. ממש לא מסובך. דווקא שהייתי רווק היו לי "עיסוקים" יותר דחופים לעשות. הכל מתחיל בסדרי עדיפות שכל אחד מעמיד לעצמו.

• תוכן חדש...