Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים פשוטים לחלוטין שמגדלים ילדים ועובדים (קשה אפילו) בדיוק כמו שאר האנשים. רק שבזמן הפנוי שיש להם הם רואים סדרות/סרטים במקום לראות טמבלויזיה. ממש לא מסובך. דווקא שהייתי רווק היו לי "עיסוקים" יותר דחופים לעשות. הכל מתחיל בסדרי עדיפות שכל אחד מעמיד לעצמו.

אני לא מחובר לכבלים כבר בערך עשור, כך שטלויזיה לא נמצאת בשום סדר עדיפויות שלי, אם כבר YouTube :)

בנשימה אחת אתה מדבר על סדרי עדיפויות, ואז מהלל צפייה בסרטים סדרות אל מול טמבלויזיה כאילו יש הבדל.. אלו לא העיסוקים היחידים שקיימים.. יש עולם בחוץ אתה יודע. לא שאני שולל את הנ"ל, נהפוכו, אבל שתבין שזה בערך אותו הדבר כן?..

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבאנשי יש 38 פרקים 3 שבועות זה סביר מאד בהנחה שרואה

פרק וחצי ביום ממוצע,

אני ראיתי את כל שובר שורות בכ 3 שבועות וגם אני עמוס עם

קלאפטה (שאני מת עליה) וילדים.

כיום אני רואה סרט (לא מתחבר ככ לסדרות) אחד ביומיים,

ישן 6 שעות בממוצע.

פורסם
אני לא מחובר לכבלים כבר בערך עשור, כך שטלויזיה לא נמצאת בשום סדר עדיפויות שלי, אם כבר YouTube :)

בנשימה אחת אתה מדבר על סדרי עדיפויות, ואז מהלל צפייה בסרטים סדרות אל מול טמבלויזיה כאילו יש הבדל.. אלו לא העיסוקים היחידים שקיימים.. יש עולם בחוץ אתה יודע. לא שאני שולל את הנ"ל, נהפוכו, אבל שתבין שזה בערך אותו הדבר כן?..

בטח שיש הבדל! כשאתה מדליק טלוויזיה אתה מגביל את עצמך למה שיש באותו הרגע. אתה רואה המון זבל במקביל לתוכן איכותי. פרסומות, צריכה מוגזמת של חדשות ואקטואליה וכדומה.

כשאתה צופה רק במה שאתה רוצה לצפות, ובוחר את זה במשורה, אתה מקבל ניצול הרבה יותר טוב של הזמן שלך. וכן, אפשר לעשות את זה ובמקביל גם לראות עולם בחוץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לבאנשי יש 38 פרקים 3 שבועות זה סביר מאד בהנחה שרואה

פרק וחצי ביום ממוצע,

אני ראיתי את כל שובר שורות בכ 3 שבועות וגם אני עמוס עם

קלאפטה (שאני מת עליה) וילדים.

כיום אני רואה סרט (לא מתחבר ככ לסדרות) אחד ביומיים,

ישן 6 שעות בממוצע.

בטח שיש הבדל! כשאתה מדליק טלוויזיה אתה מגביל את עצמך למה שיש באותו הרגע. אתה רואה המון זבל במקביל לתוכן איכותי. פרסומות, צריכה מוגזמת של חדשות ואקטואליה וכדומה.

כשאתה צופה רק במה שאתה רוצה לצפות, ובוחר את זה במשורה, אתה מקבל ניצול הרבה יותר טוב של הזמן שלך. וכן, אפשר לעשות את זה ובמקביל גם לראות עולם בחוץ...

מסכים איתך לגמרי, זאת הסיבה שאני לא מנוי לשום שירות טלויזיה (חוץ מנטפליקס כמובן). הכוונה היתה שישיבה ובהיה במסך זהה ללא קשר לתוכן שנצרך.

אני חושב שבעצם אני מנסה לומר שמרגיש מבאס למצות את החיים בעבודה קשה, שעתיים ביום עם הילד וצפיה בסדרות וסרטים (למרות שזה אחד הדברים האהובים עלי ביותר). לפחות בסופ"שים אנחנו מנסים לצאת ולטייל כמה שיותר.

*זהו די, הסטתי את השרשור הזה מהנושא העיקרי ועל כן אני מחוייב להחזירו:

Outcast - בחור צעיר עם כשרון מיוחד בשיתוף עם כומר אקצנטרי מבצעים גירושי שדים בעיירה בדרום קרוליינה.

סדרת אימה עם צמרור פה ושם, עלילה לא רעה ובתור בונוס - ברנט ספיינר הלא הוא data מ sttng לטרקים שבינינו.

Mr. Robot חזרה היום לעונה השניה. מי שלא ראה את הראשונה, זה בהחלט הזמן. סופר מומלץ.

עובד במטחנת העבדות המשרדית הנורמלית ביום והאקר בלילה מגוייס ע"י צוות האקרים אשר מנסה להפיל את הקורפורט שהוא מגן עליו בעבודתו.

פורסם

Narcos סדרה מצוינת.

בפרק 7 בערך פחדתי שיסיימו את כל הסיפור של פבלו בעונה אחת אבל עכשיו הם חייבין להמשיך. לצערי אין סיכוי ליותר מ2 עונות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בתאריך 7.7.16 ישוחרר חלק שני לעונה 4. עונה 5 כבר הוכרזה לסדרה המוצלחת. תתחיל ב -2017

מקווה שישמרו על אותה רמה ועניין.

אמרת תעמוד במילה שלך !

איזה כייף לי :)

פורסם

סיימתי עונה 6 של Game of Thrones. העונה לא מבוססת על הספרים "שיר של אש ושל קרח"

של ג'ורג' מרטין כי עדיין לא יצא ספר שישי. עונה שישית עדיין מעניינת אבל אין בה תפניות דרמטיות

כפי שהורגלנו בשאר העונות. מה יהיה גורלו של הממזר? האם הבלונדה המתפשטת עם הדרקונים

תצליח לגייס צבא ולבנות צי שלם? סרסיי והאח המאהב שלה תצליח לנקום בדרור העליון? חבל שדווקא

בפרק האחרון ריכזו את רוב האקשן שהיה מרשים ביותר.

נשארו 2 עונות לסיום הסדרה. בסה"כ מדברים על 13 פרקים. האמת? שיגמר כבר.

פורסם

חבר'ה, אני יודע את כל התשובות. חשבתי שזה ברור שאני לא רוצה לתת ספוילרים

כדי לא להרוס למי שעדיין צופה בה. לכן יש סימני שאלה.

תודה על הדאגה.

פורסם

Vikings עונה 4 פשוט מדהימה. לא יכולתי לחכות עד שיצא המשך עונה 4 (עוד 10 פרקים)

אחרי פרק אחד בודד נשארתי עם פה פעור ולא יכולתי להפסיק לצפות בה.

גמעתי עונה שלמה ביום אחד חופש -חוויה.

אחרי עונה 1 מרתקת, הייתה מעט ירידת מתח בעונה 2. עונה 3 כבר הורגש שיפור

עונה 4 מלאת עניין,קרבות מרשימים,משחק מצוין,נופים עוצרי נשימה,דמויות מרתקות,תפאורה מרשימה,עלילה עשירה. רולו מחפש כיוון,לוקי במשחק מרשים שוב מתחיל להשתגע,

רגנאר לודברוק מאבד שליטה...ומתחיל בהזיות. פרק סיום מרשים ומרתק הסתיים והשאיר אותנו ממש בשיא המתח הדרמטי, ללא מילים.

טוב נחכה יחד עם ביבי להמשך עונה 4 שכרגע דוחים את תאריך יציאתה כנראה לסתיו.

אגב רק אני שמתי לב ששיר פתיחה פשוט מעולה.

פורסם

או גרסה מעולה. לא צריך לשים בלופ כל הזמן!

אני גם אוהב את השיר מאוד. הייתה תקופה שלא הפסקתי לזמזמם אותו כל היום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חשבתי שאכנס לשרשור ואראה 20 עמודים חדשים על Stranger things.. מה קורה איתכם?

ב(ממש) קצרה: מלא מוזיקה של שנות ה80 (מי שגדל בתקופה יתמוגג), ילד נעלם, חברים מחפשים, ילדה מוזרה, ווינונה ריידר, מתקן ממשלתי סודי, שריף מגניב, מפלצת קריפית. תחזרו כשסיימתם. drops mic.

• תוכן חדש...