Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

Outlander. באופן מסתורי אחות במלחת העולם השנייה בשם קלייר רנדל נשלחת אחורה משנת 1945 לשנת 1743 לסקוטלנד שנמצאת תחת כיבוש האנגלים. היא נקרעת בין אהבתה לבעלה פרנק שנשאר מאחור לבין לוחם סקוטי ג'יימי שבו היא מתאהבת ונאלצת להינשא לו.

סדרה מסע בזמן תמיד מרתקת אותי. הפתיחה דווקא טובה מציגה את חייה של קלייר עם בעלה האהוב שמבלים חופשה בסקוטלנד. נופים יפים לא מגלים מה עומד להתחולל מהמשך. עד החצי הראשון הסדרה נעה בין מסע אחורה להווה. לאחר מכן הסדרה מתמקדת יותר ברומן שמתפתח בין קלייר לבין ג'יימי ומשאירה חור גדול מה קורה עם בעלה פרנק בהווה. בקיצור רומן למשרתות. וכאן מתחילה הבעיה.

מתחיל טוב דועך בהמשך. משחק מאולץ של Caitriona Balfe (קלייר) קרבות לא מרשימים

הרבה ניבולי פה כלפי נשים. עירום שלא לצורך. הרבה חורים בעלילה. משחק סביר. צילומים טובים לא מחפים על עלילה שטחית. כנראה שאוותר על עונה שנייה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה חידושי סדרות או ביטולים.

* Bates Motel עונה 4 בפתח.

* Blindspot מודה שלא שמתי לב - אבל החלק השני של עונה 1 התחיל לפני כמה חודשים. (על החלק הראשון כתבתי כמה מילים)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?325510-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94&p=4931598&highlight=Blindspot#post4931598

* The Blacklist עונה 3 זמינה לצפייה בשלמותה.

* Banshee שוחררה עונה ה - 4 שזו גם עונה אחרונה לסדרה המצוינת הזו.

* Black Sails עונה 3 זמינה לצפייה.

* Ray Donovan הנפלאה חוזרת לעונה 4 בעוד חודש בערך.

* Limitless בוטלה.

* Peaky Blinders המשובחת חוזרת לעונה 3.

* The Americans המעולה בשיא עונה 4. מחכה לסיום העונה כדי לצפות בה ברצף.

* Penny Dreadful עונה 3 התחילה לפני חודש בערך.

* River סדרה בריטית חדשה. נראית מעניינת ואיכותית כפי שהבריטים יודעים לעשות.

זה לא מכסה את כל הסדרות שיש - אלא רק מדגם מייצג שעולה לי כרגע.

אנחנו כמובן בשיא עונה 6 של Game Of Thrones. עונה 4 של Arrow עומדת להסתיים.

פורסם
גם פה מהללים את האאוטלנדר?!

מה יהיה עם הפורום הזה :lol:

אני מחכה לפריקוול של זה, דייהו נובירה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פעם אהבו פה את the blacklist.

לאט לאט התחילו לשדר את זה בצורה לא סדירה, הם מפסיקים לאיזה תקופה באמצע העונה ואז ממשיכים.

לפעמים אין להם אפילו תאריך להמשך הסידרה.

פרק סיום העונה היה שבוע שעבר, היו כמה פרקים חזקים לסיום העונה.

השחקנית הראשית בהריון אז בטח הם יפסיקו את הסידרה לעוד איזה תקופה עד שהיא תחזור לעבוד.

אייל

פורסם

הרשימה השחורה הסתיימה.

בארה"ב יש שתי פגרות אחת בחג המולד והשניה בפסחא.

ישנן סדרות שמצולמות מראש ויש כאלו פרק, פרק. הרשימה השחורה היא כזאת.

העונה הנוכחית הייתה משונה, לקראת הסוף השחקנית ראשית יצא לחופשת לידה והסדרה איבדה קצת את המומנטום.

אישית רציתי שהסדרה הזאת כבר תסתיים כדי לסמן עליה ויי.

באנצ'י בעונה הנוכחתי שהסתיימה כבר, הייתה קצת מאולצת ומאוד צפוייה.

פורסם

למה לכל *** ביטלו את limitless? כולם אהבו את הסידרה!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)
כמה חידושי סדרות או ביטולים.

* Bates Motel עונה 4 בפתח.

* Blindspot מודה שלא שמתי לב - אבל החלק השני של עונה 1 התחיל לפני כמה חודשים. (על החלק הראשון כתבתי כמה מילים)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?325510-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94&p=4931598&highlight=Blindspot#post4931598

* The Blacklist עונה 3 זמינה לצפייה בשלמותה.

* Banshee שוחררה עונה ה - 4 שזו גם עונה אחרונה לסדרה המצוינת הזו.

* Black Sails עונה 3 זמינה לצפייה.

* Ray Donovan הנפלאה חוזרת לעונה 4 בעוד חודש בערך.

* Limitless בוטלה.

* Peaky Blinders המשובחת חוזרת לעונה 3.

* The Americans המעולה בשיא עונה 4. מחכה לסיום העונה כדי לצפות בה ברצף.

* Penny Dreadful עונה 3 התחילה לפני חודש בערך.

* River סדרה בריטית חדשה. נראית מעניינת ואיכותית כפי שהבריטים יודעים לעשות.

זה לא מכסה את כל הסדרות שיש - אלא רק מדגם מייצג שעולה לי כרגע.

אנחנו כמובן בשיא עונה 6 של Game Of Thrones. עונה 4 של Arrow עומדת להסתיים.

River אינה סדרה חדשה, אלא מיני-סדרה בעלת עונה אחת מ2015 ללא עתיד נראה באופק לעונה שניה.

אחרי סדרת המופת Luther שראיתי בסופ"ש אחד בלי למצמץ, ושאשתי רואה בזמן כתיבת הפוסט הזה בדיוק, אין ספק שאצפה ב River, זמינה ב Netflix אז אדווח אחרי הסופ"ש :)

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

זהירות יש בהמשך ההודעה ספויילר לרשימה השחורה, כשיש אזהרה נוספת שורה לפני.

התחלתי את 22.11.63 והיא ממש טובה. יחסית קלילה, מכילה קצת מהכול ובדיוק במידה הנכונה. יופי של סדרה.

סיימתי את עונה 4 של ויקינגים והיא פשוט יצירת מופת. אין לי שם אחר לסדרה הזו. יצירת מופת, לא פחות.

הרשימה השחורה היא מעולה בעיניי והדבר היחיד שמבאס אותי זה [זהירות ספויילר בשורה למטה בכתב לבן אז אל תסמנו]

שהחזירו את אליזבת' לחיים. עד שהתרגשתי שזו סדרה אמיצה שהרגה דמות ראשית עשו תרגיל מסריח כזה. באסה.

עוד יש לי על המחשב את כל העונות של משחקי הכס ואין לי כוח להתחיל לצפות בזה.

The Night Manager - שמעתי שהיא טובה מישהו יכול להמליץ/להוריד?

Making A Murderer גם אין לי כוח להתחיל לראות.

הרבה פעמים מעדיף סדרות קלילות, כי אם זה זה כבד, אז אני פשוט מעדיף להיזרק מול Imgur עד שאני נרדם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אין איזה דיבור על קונסטנטין במקרה שחוזר לאנשהו? חלאות המין האנושי הפסיקו את הסדרה לאחר עונה אחת שלדעתי הייתה מעולה בהרבה מה 12 הנטחנות של על טבעי (לשם השוואה).

Opel Adam S 2017

פורסם

עוד פעם אין מה לראות...

סיימתי את walking dead. רשימה שחורה הסתיימה.

התחילה עונה 5 (סופסוף) של person of interest אבל לראות פרק בשבוע מתחיל לשגע.

רואה את ה-100 אבל זה בעיקר סוג ב' מבחינתי.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...