Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוסיף עוד שוודית-

MAMMON

אפילו חולקת כמה שחקנים עם הגשר.

התחלתי לראות, בינתיים הגעתי לפרק השלישי והסדרה מותחת ומרתקת במיטב המסורת השוודית.

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יפה שאתה מבחין בין שחקן באמת טוב לשחקן בינוני.

אכן Joseph Sikora (טומי) שחקן טוב שהוכיח את זה גם ב Power

מצחיק שאני בודק את הרזומה שלו ומגלה שהוא שיחק גם בסדרה שמאוד אהבתי Banshee

(הייתי מסיים עונה ביומיים עם הבן) ואני בקושי זוכר אותו משם.

Lela Loren באמת חמודה. אבל כל פעם שראיתי את Naturi Naughton מוציאה הגה מהפה

רציתי לזרוק נעל על המסך...

בדיוק רציתי לשאול מי זוכר אותו כאחד הנאצים בבאנשי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

אני חייב לראות את התמונה שלו מהסדרה. לא מצליח לחבר את הדמות שלו

באיזה סיטואציה מהסדרה "באנשי". אגב בקרוב מאוד 1.4.16 עונה 4. נראה לי גם אחרונה.

חבל, לא עושים הרבה קלילות וטובות כאלו.

עריכה,

מצאתי. באמת אפשר לזכור...תפקיד זניח.

קטע חזק. יש לי חשק לראות אותה שוב. סדרה מצוינת.

MV5BODUwOTUyNDkwMF5BMl5BanBnXkFtZTgwODU1OTMyMTE@._V1_UY100_CR25,0,100,100_AL_.jpg

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
דעתי הצנועה.

מאמין שהגרסה השוודית מתעלה על האמריקאית. הבעיה בגרסאות האלו זה חוסר בתרגומים.

לדוגמה,הרבה זמן אני רוצה לראות את גרסת המקור של "הגשר" לאחר שאהבתי את האמריקאית

שהייתה אחת הסדרות מהיותר טובות שראיתי בשנים האחרונות -שוב בעיה של תרגום. (חוסר תרגום כמובן) אבל לך תדע אולי יצא מתי שהוא.

בבקשה לא להציע צפייה ישירה, לא מעוניין.

אם יש לך הוט, יש את 2 העונות עם תרגום עברי מלא ב-VOD.

ואכן, ב-1.4 מתחילה העונה האחרונה בהחלט של באנשי..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אין לי כבלים (יס/הוט) יותר מ 12 שנים וחי עם זה באושר. (ואלפי שקלים חיסכון)

נחכה שהיה בטורנט. גם ככה יש לי עוד עשרות סדרות שלא מצאתי את הזמן להתעמק בהן.

במיוחד הארוכות. Supernatural, Hell.on.Wheels, The.Good.Wife, True Blood רק מדגם מייצג.

חבל ש Banshee מסתיימת. לדעתי יכלו למשוך עוד עונה בשקט. (מאוד כיפית וקלילה למרות סקס מוגזם)

מעבר לזה יש סדרות מיוחדות - שברגע שמסתיימת עונה, אני עוזב הכל הצופה בהן.

כגון Vikings עדיין רצה. Banshee אמרנו. ולפעמים חדשות שאי אפשר להמתין...אפרופו Narcos.

פורסם (נערך)

Fortitude. רצח אכזרי מפר את השלווה בעיירה "פורטיטוד" (עוז רוח) אשר באזורים הארקטיים. בלש נשלח לעיירה המושלגת ומגלה בה תופעות מוזרות וחיפוש אובססיבי אחר אוצרות חבויים עמוק בשלג.

מותחן פסיכולוגי מצולם באיסלנד הקפואה. אוסף שחקנים מרשים שכולל את סטנלי טוצי, מייקל גמבון,סופיה גרבול ועוד בהופעה משובחת. עלילה סוחפת לא תשאיר אתכם אדישים -אני הייתי על קצה הכיסא כל פרק מהמתח. צילומים משובחים,עלילה מצוינת,סיפור מטלטל מלא תפניות משוחק להפליא. סדרה יוצאת מהכלל.

פורסם

פרק סיום העונה 6 של The Walking Dead היה מרתק. (יצא היום)

בשיא המתח... זה מסתיים עם הופעת שחקן מוכר. (ליהוק פשוט מצוין)

https://www.youtube.com/watch?v=rIw3Uh5U5uY

עונה טובה כמו שאר העונות מסתמנת כאחת הסדרות הטובות שיש כיום.

כתבתי בפירוט על הסדרה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?325510-%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94/page70

אני מצפה לאיזה שינוי כיוון מהותי בעונה הבאה - זה מתבקש. חייבים לתת תפנית בעלילה. (סיבת המגפה למשל) בחודש אוקטובר 2016 עונה 7 תתחיל ואז נדע . בינתיים נמתין.

פורסם

מרתק? היה ארוך מדי ומשעמם מדי, ושוט הסיום היה לגמרי מבאס. מה שכן, לדמות של ניגן יש הרבה פוטנציאל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמה שאני אוהב את המתים המהלכים, הגיע הזמן לשנות כיוון. או לגמור עם זה :) לכאן או לכאן

עוד סדרות מומלצת למי שלא ראה עדיין:

ג'סיקה ג'ונס

נרקוס

FEAR THE WALKING DEAD

סמוך על סול (אין על הצילום של יוצרי שובר שורות)

אה ומשחקי הכס כמובן, שסוף סוף חוזר מיד אחרי 4 כוסות היין של ליל הסדר

כפיר הג'ינג'י

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משחקי הכס חוזר רק בפסח?! בלאט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נרקוס ענק.

כנ"ל סמוך על סול. לקחו דמיות יחסית שוליות מהסדרה המקורית, ופיתחו אותן ברמות מטורפות. בעונה השניה עושים את זה כבר עם קים וקסלר. לדעתי צריך לעשות עוד ספין אוף, על העבודה של מייק בתור שוטר בשנות ה70-80. אחר כך על איך גאס פרינג בנה את האימפריה שלו.

את ה"פחד מהמתים המהלכים" לא אהבתי. יותר מדי מורחים הכל, הצלחתי להחזיק מעמד רק בפרק הראשון.

עוד המלצה על סדרות:

The Man In The High Castle - מציאות אלטרנטיבית, שבה הנאצים והיפנים ניצחו במלחמה, וחילקו את ארה"ב בינהם.

The Colony - לפני כשנה חייזרים באו לכדור הארץ, חיסלו תוך ימים ספורים את כל מערכי ההגנה, חילקו את האוכלוסיה ל"מושבות", והשליטו מעין דיקטטורה צבאית בעזרת משת"פים מבני כדוה"א. הסדרה עוקבת אחרי סוכן FBI לשעבר, שנאלץ לשתף פעולה עם השלטונות כדי להחזיר את הבן שאבד במהלך הפלישה.

שורה תחתונה זה שהכובשים לא בהכרח החבר'ה הרעים, והמורדים הם לא החבר'ה הטובים (מזכיר סכסוך ישראלי פלסטיני משהו), שווה צפייה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
מרתק? היה ארוך מדי ומשעמם מדי, ושוט הסיום היה לגמרי מבאס. מה שכן, לדמות של ניגן יש הרבה פוטנציאל.

לחלוטין כן. מסכים שהדברים די חוזרים על עצמם - לכן זה מעט משעמם.

עדיין ביצוע טוב מחפה על כל המגרעות שאכן קיימות.

כניסת נייגן הייתה באמת הפתעה מרעננת (שחקן חביב) ליהוק מושלם.

מקווה שהוא ינאם/ידבר פחות כי זה היה ארוך ומייגע. יכלו לעבור ישר לנבוט...

כמה שאני אוהב את המתים המהלכים, הגיע הזמן לשנות כיוון. או לגמור עם זה :) לכאן או לכאן

אתה לא היחיד. יש עדת מעריצים מאוד גדולה לסדרה. הדבר היחידי שהורס את הסדרה מבחינתי

זה איכות תמונה מזעזעת/מגורענת ( מזכיר איכות מכשירי וידאו ) ופסקול עלוב מבחינת איכות שמע.

אין מה לעשות AMC זה לא HBO שמקפידים על איכות תמונה ופסקול.

לא חייבים לסיים אותה -לפי פורומים בארץ ובעולם הסדרה הזו יכולה לרוץ עוד 3/4 עונות בשקט. (גם לדעתי) השאלה לאיזה כיוון הם ייקחו אותה? לא חסרים רעיונות איך לתת לה זריקת מרץ מחדש.

• תוכן חדש...