Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה TWD רחוקה מהקומיקס שלה?

מאוד. אולי קווי סיפור כלליים חופפים (כמה דמויות ראשיות פלוס מקומות עיקריים).

אגב, אתם יודעים שכל הסדרה צולמה באותה עיר?

http://www.cracked.com/personal-experiences-2170-my-town-walking-deads-set-6-ways-life-has-changed.html

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי כתבות אחרונות שקראתי בעונה 7 עומדים לעשות שינויים מהקומיקס

כדי לא להרוג "כוכבים". בקיצור, לא תהיה נאמנה למקור. אבל הכל עוד יכול להשתנות.

חוץ מפיצוצים של מישהו על ידי נבוט ששמענו ברקע, לא ראינו כלום כי זה היה בחושך מוחלט

כך שהכול עדיין פתוח.

פורסם (נערך)

הדבר היחידי שהורס את הסדרה מבחינתי זה איכות תמונה מזעזעת/מגורענת ( מזכיר איכות מכשירי וידאו ) ופסקול עלוב מבחינת איכות שמע. אין מה לעשות AMC זה לא HBO שמקפידים על איכות תמונה ופסקול.

זה בכוונה תחילה.

https://library.creativecow.net/kaufman_debra/Behind-the-Lens-David-Boyd/1

לפחות בכל הנוגע לאיכות התמונה.

לגבי הסאונד, יכול להיות שזה תלוי מאיפה ואיך עשו לזה ריפ.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לחלוטין כן. מסכים שהדברים די חוזרים על עצמם - לכן זה מעט משעמם.

עדיין ביצוע טוב מחפה על כל המגרעות שאכן קיימות.

כניסת נייגן הייתה באמת הפתעה מרעננת (שחקן חביב) ליהוק מושלם.

מקווה שהוא ינאם/ידבר פחות כי זה היה ארוך ומייגע. יכלו לעבור ישר לנבוט...

יודע מה, אתה צודק לגמרי לגבי הנאום. הוא היה ארוך באופן מוגזם ברמה שאתה שואל את עצמך למה שהוא יטריח את עצמו בכל זיוני השכל האלה, במקום כבר לרצוח מישהו ולגמור עם זה. וה-"איני מיני מייני מו" בסוף כבר היה לגמרי ילדותי.

הם כנראה רצו לעשות בילד אפ לשוט הסיום ולכן האריכו את הסצנה. חוצמזה שמהקומיקס הוא אמור להיות עם פה מלוכלך אבל מכיוון שזה AMC הוא לא באמת אומר דברים יותר מלוכלכים מ"shit" - קצת עלוב.

בלי קשר, סיימתי את בית הקלפים עונה 4 ומאוד נהנתי. הייתה ונשארה אחלה סדרה. כרגיל הם מסיימים עונות בבום. הפעם היה שוב את שבירת הקיר הרביעי: That's right. We don't submit to terror. We make the terror. מושלם.

גם the americans עונה 4 בינתיים שומרת על הרמה. מתחיל עכשיו לראות את העונה השישית של shameless us.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
זה בכוונה תחילה.

https://library.creativecow.net/kaufman_debra/Behind-the-Lens-David-Boyd/1

לפחות בכל הנוגע לאיכות התמונה.

לגבי הסאונד, יכול להיות שזה תלוי מאיפה ואיך עשו לזה ריפ.

אני יודע קראתי על זה. עדיין קשה לי לראות סדרה באיכות כזו. לגבי הפסקול?

זה ירוד באופן מזעזע. בתור חובב מוזיקה/מערכות האוזן שלי מאוד רגישה לסאונד.

אם אתה צופה בסרטי בלו ריי? גם HD אתה יכול להבחין בהבדלי איכותיות ברורים בן סרט לסרט.

סאונד איכותי הוא בראש וראשונה המקור. שהוא מושקע? תרגיש את זה מיד.

עריכה,sronis- ראיתי כמה קטעים של the americans מחכה לכל העונה

כי קשה לי לראות פרק פרק - אוהב לראות עונות שלמות. את דעתי החיובית על הסדרה אתה יודע.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יוגב, גם אני מעריך סאונד ותמונה איכותיים. אבל אם כוונת המשורר היא איכות כזאת, אז אני לא מתלונן.

אבל אין לי רפרנס אמיתי לסדרה הספציפית משום שאני צופה בה על מסך מחשב קטן ועם אוזניות וממקור שאינו מכוון לשיא האיכות.

פורסם

סאונד לא מעניין אותי. פול hd חלק ואפילו 4k בעתיד הקרוב אני מעריך. תראה את הצילום של shameless

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
כמה שאני אוהב את המתים המהלכים, הגיע הזמן לשנות כיוון. או לגמור עם זה :) לכאן או לכאן

עוד סדרות מומלצת למי שלא ראה עדיין:

ג'סיקה ג'ונס

נרקוס

FEAR THE WALKING DEAD

סמוך על סול (אין על הצילום של יוצרי שובר שורות)

אה ומשחקי הכס כמובן, שסוף סוף חוזר מיד אחרי 4 כוסות היין של ליל הסדר

עונה שניה של FEAR THE WALKING DEAD יוצאת שבוע הבא ביום שני ותופסת את המשבצת של TWD.

פורסם
עונה שניה של FEAR THE WALKING DEAD יוצאת שבוע הבא ביום שני ותופסת את המשבצת של TWD.

אני אוהב את FTWD הרבה יותר מאשר את TWD. העונות הראשונות של TWD היו נחמדות אבל זה הפך למשעמם מאוד מהר.

8)
פורסם

יהיה נחמד אם תתחילו להשתמש בכפתור ספויילר/הלבנה של הטקסט/לפחות להתריע לפני או משהו. הרסתם לי את הפרק האחרון של TWD.

פורסם

The Colony - לפני כשנה חייזרים באו לכדור הארץ, חיסלו תוך ימים ספורים את כל מערכי ההגנה, חילקו את האוכלוסיה ל"מושבות", והשליטו מעין דיקטטורה צבאית בעזרת משת"פים מבני כדוה"א. הסדרה עוקבת אחרי סוכן FBI לשעבר, שנאלץ לשתף פעולה עם השלטונות כדי להחזיר את הבן שאבד במהלך הפלישה.

שורה תחתונה זה שהכובשים לא בהכרח החבר'ה הרעים, והמורדים הם לא החבר'ה הטובים (מזכיר סכסוך ישראלי פלסטיני משהו), שווה צפייה.

מהשורה התחתונה שלך לא בטוח שראית את הסדרה, אחרת לא ברור לי מאיפה ההקבלה לסכסוך הישראלי פלסטיני.

זה יותר בכיוון של הקאפו בגטאות.

נראה לי שלא הוזכר פה,

The Night Manager

מיני סידרה, 6 פרקים, יו לאורי וטום הידלסטון, אנחנו באמצע אבל נראה טוב מאד!

פורסם

הורדתי את

The Night Manager, תודה על ההמלצה.

מישהו יכול להמליץ על סדרות שרצות עכשיו בעונה ראשונה או אמורות לצאת השנה?

• תוכן חדש...