Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיימתי לראות עכשיו את נרקוס. ניחוייה סיבה מתי יוצאת העונה השניה?

למרות שהייתה אמורה לצאת בתחילה 2016 לפי התכנון - אין עדיין תאריך מוגדר. יצאת עונה שנייה

הוכרזה ע"י רשת נטפליקס במעמד עונה שנייה. (וזה לא מפתיע לאור ההצלחה הגדולה)

אנחנו בשיא המתח, רוצים את המרדפים על הגגות בינו לבין הבולשת, ועוד כמה דברים לסגור שם.

ללא ספק יצירת מופת. (ואני לא נדיב בציונים)

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נזכרתי בעוד סידרה חדשה, עכשיו שאני רואה את אשתי צופה בה: billions.

במסגרת האופנה האחרונה להוציא סרטים על הגיבורים\נבלות של המשבר הפיננסי 2008 וספיחיו, הסידרה מתארת את נסיונותיו של פול ג'אמטי כתובע פדראלי להביא לתפיסתו של סוחר אגרות ממולח, אותו מגלם דמיאן לואיס. המשחק כרגיל משובח, וגם אתם לא תהיו בטוחים מי הרשע ומי הטוב, למעשה כמעט כל פרק זה משתנה:

431_1024x411.jpg

[video=youtube_share;_raEUMLL-ZI]

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

אין לי ממש דעה מגובשת כי ראית רק פרק אחד +. נראה חלש, וגם לא נראה לי שזה עומד להתרומם.

דמויות לא מרתקות. שוב פרק אחד + רפרוף בכמה פרקים כפי שאני נוהג לעשות בכל סדרה חדשה.

אבל לך תדע אולי זה משתפר בהמשך?

יש לי רשימת המתנה ארוכה של סדרות -מאמין שאתן לה צ'אנס בעוד כמה פרקים ונראה לאן זה מוביל.

יחד עם זה לפעמים צריך לדעת לחתוך כמו שחתכתי בעונה וחצי את "בית הקלפים" כי כמה אפשר לסבול. (כבר באמצע עונה ראשונה הבנתי שחבל על הזמן )

פורסם

יחד עם זה לפעמים צריך לדעת לחתוך כמו שחתכתי בעונה וחצי את "בית הקלפים" כי כמה אפשר לסבול. (כבר באמצע עונה ראשונה הבנתי שחבל על הזמן )

על מה אתה מדבר? סדרה נהדרת. קווין ספייסי פשוט מעולה, והעלילה מותחת, לא צפויה ומלאת תהפוכות. מאוד נהנתי ממנה ועכשיו כשהזכרת לי שהיא חזרה, אני רץ לראות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

בדרך כלל אנחנו תמימי דעים לגבי סדרות -זה בסדר לא להסכים פעם אחת.

אכן קווין ספייסי שחקן ענק -הסדרה לא לטעמי. יכול להיות שפוליטיקה זה לא הכוס תה שלי. (מתישה אותי)אגב עד לפני שבועיים זה עדיין ישב בסטרימר, לאחר התלבטות חוזרת ונשנית היא הועברה לעולם שכולו טוב...

נכון עונה 4 כבר רצה. ביקורות מאוד פושרות, אבל למה להרוס לך את החוויה...

תיהנה לך.

לגבי American Crime Story נראית סדרה מרתקת. שחקנים מרשימים כגון שרה פולסון (שזכורה "מאימה אמריקאית")סטרלינג קיי בראון, ברוס גרינווד, קובה גודינג ג'וניור המופלא וג'ון טרבולטה כרגיל במשחק תיאטרלי מוגזם (לא נמאס לו כבר) הסדרה תעסוק באירועי פשע אמיתיים ומתוקשרים. כל עונה סיפור אחר. בעונה ראשונה זה משפט הרצח של או. ג'יי. סימפסון. הרבה בתי משפט - מהתבוננות קצרה נראה מרשים . מחכה לכל הפרקים -אוהב לצפות בעונה שלמה, מעבר לבדיקה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
מרשים.

בדיוק עכשיו סיימתי לצפות בפרק הראשון של החצי השני של עונה 6 והייתי עם פה פעור מהרגע הראשון ועד הסוף. בקיצור - אל תדאג, זה לא מתדרדר ולא בטיח.

אמרת לך...סיימתי את פרק 12 האחרון (כרגע) של עונה 6 The Walking Dead באפריל יהיה סיום העונה. גם עבורי זה היה באמת הספק גבוה מהרגיל,למרות שאני יכול לראות יום שלם סרטים/סדרות בימי חופש.

מה כבר אפשר לומר על הסדרה האפוקליפטית הזו? הכל כבר נאמר. אחת הסדרות הטובות/פופולריות שיש היום ובצדק מוחלט. מבחינתי ברשימת ה 10 הסדרות הכי טובים שראיתי.

עונה 1 ו 2 היו מרתקות,עונה 3 למרות שהייתה מעולה ההתמקדות בדמויות בודדות לא היו לרוחי.עונה 4 מתח ללא הפסקה. עונה 5 ממשיכה באותו קו למרות שאני צפיתי להתפתחות מסוימת. עונה 6 מעניינת,מחכה לסיים שלה בחודשים הקרובים.

למרות שהסדרה על זומבים הנושא המרכזי שעליו מבוססת הסדרה זה מרקם היחסים בין בני אדם

שנמצאים במצוקה -אהבות,אכזבות,בגידות,חבריות ואת זה הם מצליחים להעביר בצורה אמינה ומרגשת.

למרות שבעונות האחרונות זה נהיה מעט דביק וצפוי. (סוף אמריקאי ידוע מראש...)

שחקנים מעולים כמעט אחד אחד. עלילה סוחפת ומותחת. דמויות מעניינות. חוץ מאיכות תמונה וסאונד גרועה. השחקן הראשי אנדרו לינקולן נותן הופעה טובה ואמינה. אגב רק אני רציתי שיקרה כבר איזה משהו... בינו לבין אשת החרב הסמוראית שחומת העור דנאי גורירה...כמה אפשר להתאפק.

לאור ההצלחה הגדולה של הסדרה אני צופה לה עוד עונות רבות (לפחות 10) לי מפריע שאין התפתחות והסברים מה גרם למגפה? היכן הצבא? נכון הם משאירם את זה מעורפל גם לשחקנים וגם לצופה. אבל בשביל להצליח להחזיק את הסדרה באותה רמת הצלחה? הם חייבים להתחיל לשחרר אינפורמציה.

אני כבר מחכה לאוקטובר 2016 עונה 7.

פורסם

בואנה, עשית משהו אחר חוץ מלצפות 24/7? אתה מטורף... :lol:

איזה פרק מעולה היה S06E09, אה? אחד הטובים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

למען האמת אני מעט בחופשה - אחרת לא הייתי מסוגל לראות את כולה בזמן כל כך קצר.

וכן, שאני מתחבר לסדרה שהיא באמת איכותית/טובה/מרתקת/מעניינת? קשה לעצור אותי.

אכן פרק 9 מעולה בעונה ה 6. בכלל עונה מותחת וסוחפת. (כמו רוב הסדרה)

אני מחכה לשינוי כיוון משמעותי, כי הם לא יצליחו להישאר באותו קונספט הרבה זמן. (זה מתחיל לחזור על עצמו וצריך חשיבה יצירתית... כדי ליצור עניין/מתח מחדש )

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

לוציפר מאכזבת

בית הקלפים היא אחת הטובות שצפיתי בה אי פעם

המלצות אחרות:

ג'סיקה ג'ונס - מצויינת.

12 קופים - אחרי 3 פרקים זו מסתמנת כסדרה לא רעה.

הקוסמים (ע"פ ספר של לב גרוסמן) - חביב, 7.5 כזה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...